Hirdetés

Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Kedves Vanessa!
    A barátom egy igénytelen állat, akinek fontosabb a focimeccs meg a kőszénfejtés, mint a hüvelyi orgazmusom. Buta, mint a sóder, ráadásul műveletlen is: a múltkor felajánlottam neki, hogy ajurvédikusan megnyitom a praktarashajanáit - erre letolta a nadrágját és vigyorgott. Naponta csak egyszer fürdik, két évvel ezelőtti pulóvereket hord, elhanyagolja az arcát, és sajnos a mellkasa is szőrös. A kérdésem: ha extra száraz bőröm van, milyen arcpakolási tippetek lenne?
    - Jessica (21), Kiskunfélegyháza


    Kedves Jessica!
    Az extra száraz bőr külön törődést igényel. Tuti tipp: keverj el két deci tejfölben három evőkanál mézet, fél csomag élesztőt, egy pohár vörösbort és egy evőkanál pillanatragasztót, majd közöld a barátoddal: beleöntöd az aktatáskájába, ha nem fizet be egy kéthetes bőrtisztító kezelésre a Beauty Lane szépségfarmra (3900 Rétvölgy, Szilas dűlő 5., előzetes helyfoglalás szükséges, parkoló van, készpénzt is elfogadnak, telefon: 06 84 1384 3621 5846 6542). Ezenkívül mozogj sokat, egyél rengeteg céklát, és sose hagyd, hogy a társadalmi előítéletek bármitől is visszariasszanak.

    ---

    Kedves Vanessa!
    Én nem tudom, mi az az orgazmus. Mi az?
    - Debbie (18), Nagykanizsa


    Kedves Debbie!
    Az orgazmusra elvileg a nemi aktus ötvenkettedik perce körül kellene számítanod - olyasmi érzés, mint amikor tüsszentened kell, de aztán mégis elmúlik. Itt nem részletezendő okok miatt azonban azt javaslom, közelítsd meg a kérdést elméleti síkon: képzeld el, hogy egy ötcsillagos szálloda éttermében ülsz, egyik kezedet George Clooney szorongatja kisfiús megilletődöttséggel, másikon egy tízdekás eljegyzési gyémántgyűrűt viselsz, miközben véletlenül szemtanúja vagy, hogy a volt pasid jelenlegi, nálad két évvel fiatalabb barátnője munkavacsora közben lerókázza az exed vele szemben ülő vezérigazgatóját.

    ---

    Kedves Vanessa meg az összes többi sótlan muff!
    Most komolyan: nem akarjátok a magazinotok címét ''Péniszirigység''-re változtatni? Szerintem sokkal lényegretapintóbb lenne.
    Dezső (34), Pécs


    Kedves Dezső!
    Meg sem lepődtünk, amikor leveleddel újabb bizonysággal támasztottad alá az erősebbik (?) nem közmondásos szellemi leárnyékoltságát. Tipikusan hímpárti, útszéli, gyermeteg módon szellemtelen, alapfokon megrekedt primitív sértéseid lepattannak rólunk, és a női faj nevében büszkén hagyjuk azokat figyelmen kívül! ...Mindezekből fakadóan kérdésedre a válasz: NEM. (Arról nem is beszélve, hogy egyszer már próbáltuk, de egy szegedi pszichológiai közlöny 1985-ben lefoglalta a nevet.)

    ---

    Kedves Vanessa!
    Tipikus magyar háziasszonyként totális tudatlanságban élek az ásványi sók és nyomelemek kedvező élettani hatásáról, arról meg aztán végképp halványlila fogalmam sincs, milyen hihetetlenül kedvező élettani hatásai vannak a krómnak. Segíts rajtam.
    - Christine (19), Miskolc


    Kedves Christine!
    Köszönjük ehavi leveledet. A króm nélkülözhetetlen kiegészítője táplálkozásunknak kedvező tápanyagai, szabad gyökei és ásványi savai miatt. A népi gyógyászat is mind a mai napig előszeretettel használja rágcsálóirtásra. Különösen tanácsos a króm emelt szintű bevitele szélütés, hörghurut, lég-, húgy- és körúti bántalmak, magas vérnyomás, szopornyica és alacsony vérnyomás esetén. Télen a megfázás ellen krómteával vagy krómfürdővel is védekezhetünk. Álmatlanság vagy másnaposság ellen finomra őrölt krómot szippantsunk fel. Kellőképpen változatos táplálkozás során szervezeted rendszerint hozzájut a megfelelő mennyiségű krómhoz, főleg ha naponta fogyasztasz babot, borsót, lencsét, paprikát, tőkehalat, rizst, kukoricát, heringet, vajat, burgonyát, sárgarépát, brokkolit, salátát, csontot, citromot, rétisólymot, gesztenyét, zabot, pipadohányt és búzacsírát, vagy ha minden nap háromszor rábuksz a gázcsőre.

    ---

    Feminista HUMOR rovat

    10 FERGETEGES NŐI ÉRV
    MIÉRT JOBB A SÖR, MINT A FÉRFI?


    1. Csak.
    2. Azért, mert csak.
    3. Mert jobb.
    4. Mert jobb, és kész.
    5. Mert ezt mindenki úgyis tudja.
    6. És benne van az újságban is.
    7. És azértis és igenis.
    8. És mert izé.
    9. Hát mert csak.
    10. Csak.


    És most lehet nevetni

    ---

    Igen, tudom hogy a Kretén-en fenn van,de nem mindenki olvasa azt.

Aktív témák