Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz kymco #4349 üzenetére

    Én is dolgozok, és családos is vagyok!

    Mindig is baj volt a zsidókkal! Az egész biblia az ő folyamatos problémáikról szól! Háborúzás törvényszegés, bálványimádás, szerintem nem kiválasztott nép ők, csak magukról állítják ezt!

    Az a helyzet és a nagy változás az akkori időkhöz képest, hogy ma annyira gyors a kommunikáció, ami Jézus korában elképzelhetetlen volt! Olyan szintű a hazugság rendszere ennek köszönhetően, ami Jézus korában elképzelhetetlen volt! Meggyőződésem, hogy Jézus földi pályafutása, nem véletlen kezdődött akkor, és zajlott úgy, és végződött úgy ahogy! Ma már akkor hazuggá válik az ember ha él! Nincs kivétel, nem tudsz bűntelen maradni, az Isteni kritériumok szerint! Valamilyen szabályt biztosan megszegsz, már azzal, ha kilépsz az utcára! Ha meghallgatsz valakit, ha gondolsz valamire, ami nem bibliai, de nem tudsz elmenni, úgy egy újságos mellett, hogy ne lássál meg 20 féle pornó újságot, és ezután, haza menve ne imádkozzál fél órát, ami szélsőség, és meg van írva, hogy a sok beszédű ember biztosan hazudik, de mindenképpen túlzásokba esik! bla bla bla.. Gondolkodj csak a mindennapjaidon, ha élő hitű keresztény vagy, hányszor van egy nap lelkiismeret furdalásod? És hogyan kezeled az ilyen helyzeteket?

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák