- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ugy vagyok vele hogy amig nem fujjak le barmi megtortenhet, de ezek a belgak nagyon nem akarnak golt loni...nemhogy kettot.[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #67701 üzenetére
20 perc alatt bekotorhatnak még1-et...
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #67692 üzenetére
Na végre Mr. Mikrofon. Bár attól még rühelem a nagyképű színészt.
Cthulhu Dawn: Mindjárt fújja a bíró az újabb algér tizit. Meg kell dolgozni az 500k euróért, amit az irodától kap.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Lavar
aktív tag
Már azt hittem - 5 ezer, de van még remény.
-
-
pohár
félisten
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
egyszerre
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Mertens bmeg
HT/FT 2/1
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
plus44
veterán
Milyet vágtak! Ha nem lenne pénze rajta is innék rá.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
v-man
őstag
Ezazzz
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Lavar
aktív tag
Ez a beszéd!
-
dnl91
tag
-
yogibear
addikt
na még egyet, azt még a hendi is meglesz
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Nabazdki, pedig most jöhetett volna egy kis kp
-
Dani_kp
addikt
Ez a Belga meccs "jól" hozott. 1200 ft-os bankomat felvittem kb. 2100-ig .
Kis tétes fogadások voltak csak. Majd lövök képet.[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
giigz
veterán
Na akkor az oroszok viszik majd el?
-
dnl91
tag
válasz nokia párti #67713 üzenetére
Most már én is azon vagyok, hogy tartsák meg, aztán a brazilok intézkedjenek egy minimum 2-1, 2-0-át és egy orosz gól, ennyi kell.
-
K3NZO
senior tag
Szerintetek mennyit káromkodtam ez alatt a meccs alatt?
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
Ace owner
addikt
Na meg egyet en hulye hendibe raktam..
Galaxy Fold 4
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #67658 üzenetére
Na mit mondtam ?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Ace owner
addikt
Na megint nem nyertem... Majd holnap újra próbálom
Galaxy Fold 4
-
giigz
veterán
válasz yogibear #67724 üzenetére
Igen... Nekem pl. ami bajom van az orosz meccsel, hogy Dél-Korea 12 meccse nem játszott X-et, igaz a VB más kávéház, de akkor is 12 meccse nem döntetleneztek, ráadásul alapból kevés döntetlen volt a VB-n idáig, egészen pontosan csak 1 nyamvadt X a 14 meccsből, ha úgy nézzük, hogy a brazilok nem X-elnek, holnap holland, spanyol megint nem, akkor 19 meccsre jutott 1 döntetlen... Ez nagyon kevés, persze VB, hajt mindenki a 3 pontra, de az elmúlt 5 VB-n amire rásasoltam, nem volt ilyen kevés X az elején sem...
Ha most félretesszük azt, hogy esetleg a hollandok, spanyolok, brazilok nem hozzák a sima meccset, az oroszok pedig lehet, hogy nem rosszak, de simán betlizhetnek, Dél-Korea felszívhatja magát, simán benne van a pakliban, ország-világ rakja az oroszokat a jó szorzó miatt, szerintem ez az orosz meccs X lesz
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
bet365 jól le van terhelve a vb meccsek alatt .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
K3NZO
senior tag
Hogyan lehet képet beszúrni, hogy rákattintva nagyban nyissa meg? Amit eddig linkeltem a fórumba kirakta ugyan de olyan kicsiben, hogy semmi nem látszott belőle-
"Per aspera ad astra"
-
yogibear
addikt
Uruguay - Costa Rica ht/ft 1/2
Elefántcsontpart - Japán ht/ft 2/1
Svájc - Ecuador ht/ft 2/1
Belgium - Algéria ht/ft 2/115 meccsből 4... szép termés.
-
Lavar
aktív tag
Na, nekem kell még egy orosz meg brazil gól, és visszajön a múltkori Uruguay okozta 3500 ft-os vereség.
-
yogibear
addikt
ma is minden meccs 2:1 lesz fulltime, mint 2 napja.
-
yogibear
addikt
jaja, annyi... de az uruguay-ra 67 volt az odds, mert a papíron esélytelenebb nyert, amúgy 20-30 közt vannak...
ha úgy teszed, hogy mindenhol az esélyesebb nyer, úgy rakod 2/1-re, akkor 15*1k tét és vissza 3*20-30k jön (urukat nem számolom)
de hasonlóképp nem volt még fi 0:0 végeredm 2:1 -es eredmény sem, az is 48-50 odds körül van
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Látom páran örülünk a 2-1 eredménynek.
Akkor most jöhet a brazil ugyanennyi góllal.
-
nokia párti
őstag
Komolyan, ha a Brazilok vagy a Hollandok viszik el a mixemet, lehúzom magam a WC-n.
-
-
tomrRRR
senior tag
Mennyien nyertek már ezzel a 4.5 kevesebb sárga lap, egyedül a Francia-Honduras meccsen volt meg a 4.5 több sárga lap. Erre jó fogadni meg végeredményre!
The easy day was yesterday!
-
pohár
félisten
fel kell töltened a képet, aztán neked beillesztened a "Beillesztés" gombbal, miután feltöltötte a képet a szerverre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
senior tag
válasz nokia párti #67744 üzenetére
Én már semmin nem lepődnék meg ezen a VB-n...
Az esti brazil meccsre raktam over 1,5-öt 10k-val. Ha nem szülteik 2 gól azon meccsen, akkor agyf@szt kapok...(#67747) tomrRRR: Én szombat óta (akkor regeltem Bet365-re), ezen nyerek stabilan. Mondjuk én előben fogadok, úgy biztosabbnak tűnik. A Francia meccsre meg pont nem fogadtam, de ott repkedtek is lapok rendesen...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest