Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
Megakartam ma rakni Chilét egy 500-al csak úgy poénból a nagy szorzó miatt, kíváncsi leszek, hogy bejött volna e.
De a tegnapi + az Uruguay meccs miatt, én nekem befejeződött a vb.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Most értem csak géphez, végül egy duplázós ment, Hollandia győzelemmel és Horvátország győzelemmel.
Spanyolokban nem voltam biztos, ahogy nézem, nem is baj, hogy nem ment. Bár sok idő van még.
17 ezer > 34 ezer
Ebből holland már jött, bár nem volt egy sima ügy. Remélem horvátok is hozzák.Viszont arra gondoltam, hogy 2.10-ért 4 ezerrel (ennyi maradt beten) megfogadom 'Kamerun, vagy döntetlent'. Így ha horvátok bukják, akkor a vb veszteségem 7500-ról 3500-ra csökken (mivel a 17 visszajár). Ha viszont nyernek, összesítve + 5 ezer forinttal zárok, és ezzel be is fejezném. Ezen még gondolkodok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jók ezek a spanyolok
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
dnl91
tag
Hehe ez szép játék volt!
-
yogibear
addikt
ez az... 0:1
3. meccset le se kell játszaniuk, mehetnek haza a fenébe.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
dnl91
tag
Chile 2.4x
x2 1.4xhm csak még sok idő van..
-
zolee5016
őstag
Naaaa ÍBV talám bejön...így 3/4 be megáll
ÍBV H
Jaro D
Turku D
Vaasa DHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
hülye szpíker boldog-boldogtalant le Vargas-oz.
Aranguizt, Vidalt, Diazt is már.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Ace owner
addikt
Szurkoljunk hogy nem lesz 5 sárga spanyolokon..
Galaxy Fold 4
-
asuspc96
őstag
Ma raktam egy hendit a hollandokra, 2-3 lett de ha jól értelmezem ez hendi esetén döntetlent jelent igaz ?
Magyarán akkor jött volna ha (ausztrália-hollandia) 2-4 lett volna az állás -
yogibear
addikt
0:2
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mai nap is jó látom (csak nem nekünk). Már előre félek a horvátoktól, azon még pénzem is van.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pohár
félisten
akkor a 2. félidőt kérik megnyerni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dani_kp
addikt
válasz Cthulhu Dawn #68266 üzenetére
Szerintem a horvát meccs jönni fog.
Nekem már csak 1 spanyol gól kell és "megduplázom" a 200 ft-omat .https://ingatlan.com/33821564
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
giigz
veterán
Na akkor ma sem nyertem
-
ANDROID???
addikt
Eddig esélyes a spanyol csapat nagy sz.pása ...
Még jó hogy nem raktam
Viszont ha még megfordítanál, akkor most lehet érdekes élőben a 9 odds[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Még a chile -1 is jó lehet 1.9 körül.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Srácok, megtaláltam volna a lyukat a mátrixban ? Bet365-ön van lehet fogadni egy noname kosárlabda ligára, még eredmények.com-on se szerepel. 109.5-re adják az overt, hendikepre pedig 41-et adnak. Megnéztem a liga honlapján, 110 alatt gyakorlatilag egyik csapat sem játszott még soha (100-ból egyszer kb), nemhogy azok amikre fogadni lehet.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #68281 üzenetére
Ez melyik liga?
-
janos1988
addikt
Majd idővel rájössz, hogy nem találtál te lószart sem. Ami túl szép, hogy igaz legyen az valószínűleg nem az.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
thomeef
őstag
Hali, levenném a nyereményem betclic-ről, de valami IBAN-számot kér, az mi a rosseb?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Dani_kp
addikt
Istenem ezek a spanyolok . Legalább 1 gólt szenvedjenek már be...
https://ingatlan.com/33821564
-
janos1988
addikt
Viszont megnéztem SB-n és ott is benne van a kínálatban. Van egy olyan lehetőség, hogy vendég összpontszám 33,5 f/a 1,833/1,833. Ez mondjuk szerintem sima lehet, csak dobnak 33 pontot.
Valahol nyomon kellene követni ezt a meccset.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
SzlobiG
félisten
Na itt a vége fuss el véle a kedvenc csapatom viszi el az összes kötést így kell abbahagyni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Jeollam
aktív tag
harmat gyengék ezek a chilei kontrák
SzlobiG: de, igazad van, csak lehetne az 3, vagy akár négy is. az ilyeneket nem kéne kihagyni
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha bátrabb lennék már félidőben allineztem volna Chilére, de mint említettem két napja: nem élném meg a meccs végét .
-
janos1988
addikt
válasz Cthulhu Dawn #68291 üzenetére
Legalább 5 pontot kell dobniuk 1 negyedbe. Ha azt nem teszik akkor elég balfaszok, de ebből következik, hogy a hazaiaknak sok pontja lesz. Vki aki kosárban otthon van megleshetné, hogy erre is a 4x12 perces játékidő vonatkozik-e, mert ha igen akkor ezek nagyon jó szorzók.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Hollandia - Chile. Az biztos, hogy itt nyomni fogom online a -2 hendi H-t. Mi odds lesz majd rá. Szarrá keresem magam.
-
szentkuti11
addikt
Mennyi is volt 1-es hendivel a Chile odds-a?
-
ANDROID???
addikt
Itt már gól sem lesz, nem hogy a spanyolok beköhögjenek 1 nyomorult gólt...
-
Zimmi91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest