- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Én nem, de nem is fejből kerestem. Össz-vissz 8-9-et találtam magamtól, a többit ezen videók alapján találtam:
Ibiza 2 - Buggy
Ibiza 1 - Bogár
Sosem volt türelmem az ilyen keresgélős dolgokhoz, a többit is csak azért találtam meg, mert épp arra kocsikáztam és elkezdett pittyegni a detektor.fatal: tényleg a legfontosabbat hagyom ki. Holnap sztem írok majd nekik, mert most már összegyűlt egy kis lista.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Elég lesz akkor ennyit akkor így első körben:
- Belső/Motorháztető nézetben index visszajelzés és/vagy legalább kattogó hang.
- GPSből kivenni a földutakat mert igen jó lesz amikor Veyronnal majd arra tervez...
- átvezetők átnyomása
- a G25/Momo/Trustmaster kormányok FF-lensége
- a offline időjárásváltozatlanság
- üléspozicó állítás
- motorindító kapcsoló
- radióban saját zeneA videókat majd meglesem.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
fatal`
titán
és egy bugfix ha valakinek gondja lenne:
Ha csak lökhárító nézetből látszódik a világítása az autónak este/alagútban akkor kapcsoljátok ki a driverből kényszerített AA-t és AF-t. Másik játék miatt úgy maradt a profil ATTben és csak lestem, hogy ez most mi a fene.
-
Enton
addikt
Tesztvezettem most a Bugatti Veyronokat.
Én azt hittem semmi különbség nem lessz köztük de mégis.
A sima 16.4L-es olyan mintha traktort vezetnél váltásoknál azt hiszed elváltottál egyel és elég lomha ahhoz képest milyen kategóriában van.
A Grand Sport az meg gyorsul mint gép és a váltások is rendben vannak.De, hogy fognak megkülönböztetni majd 10 féle Veyron-t. Na azt már elképzelni sem tudom.
Az is tuti hogy én ilyen A1-esnek vagy a Aston Martin-t vagy Königsegg-et veszek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
StormLine
senior tag
válasz Szemi82 #2238 üzenetére
nekem is 5770 Hawk van, mellette C2Q Q9400, és általában 20-40 fpsem van. néha több. ha leveszem highra akkor javul az fps. szal úgy tűnik kevés ide az 5770. azok az egyes emberkék lehet hogy kisebb felbontásban játszanak, én 1920x1200ban.
(#2295) szabod: ezen jót röhögtem
-
Metalfan
senior tag
Én a Touareggel vagyok úgy, hogy ez maximum V6-osnak menne el, de néha inkább sorötösnek, annyira gyenge lett... Szerintem ott lett elcseszve leginkább a játék, hogy van 1 darab paraméter arra, hogy milyen erős a motor, aztán innentől kezdve lineáris az összes motor. Rendes (és persze valóságon alapuló) karakterisztikát kellett volna adni a motoroknak: ha turbós, legyen turbólyuk; ha dízel, akkor lehessen érezni a benzineshez képest nagyobb nyomatékot, ne lineáris legyen a teljesítmény skálázódása (a valóságban sem lineáris), stb... Én ezt fájlalom a legjobban. Persze, lehet mondani, hogy ez nem szimulátor: a NFS Underground 2-ben manuálisan lehetett paraméterezni a motor karakterisztikáját, pedig az is masszívan arcade játék volt! Ha annyi energiát beleadtak abba, hogy jól nézzen ki a játék, meg minden király legyen, akkor ezt igazán nem kellett volna kihagyni. Sajnos szerintem legjobb esetben is max a következő részben kapunk nemlineáris karakterisztikát - már ha foglalkoznak majd ezzel a kérdéssel.
Hogy valami pozitívat is mondjak: sokkal jobbak lettek a hangok, mint az előző részben
-
StormLine
senior tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
De, hogy fognak megkülönböztetni majd 10 féle Veyron-t. Na azt már elképzelni sem tudom.
Hát kb így:
2007 Bugatti Veyron
2008 Bugatti EB 16.4 Veyron Pur Sang
2008 Bugatti Veyron Sang Noir
2008 Bugatti Veyron Fbg par Hermes
2009 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
2009 Bugatti Veyron Bleu Centenaire
2009 Bugatti Veyron Fbg par Hermes New Colors
2009 Bugatti Veyron Sang Bleu
2009 Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero
2010 Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
2010 Mansory Bugatti Veyron Lineo Vincero d'Orosz: Alapjában 3-féle Veyron van. Sima, Grand Sport és Super Sport. A többi mind ugyanezek más színben. Veyron-t senki se tuningol, mert technikailag már nem nagyon van hova hozzátenni. Bár megnéznék egy olyan változatot, amiről teljesen leveszik a tiltást. A SS is úgy készült, hogy állítottak a tiltáson... A veyron motorja -ha jól tudom- ~1500-1600 lovas. A kényelem és a tartósság miatt van visszafogva.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bazso29
aktív tag
Holecsko vadászta le.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Mr.Csizmás
titán
Javaslom, össze lehetne állítani egy #1 FAQ hozzászólást.
[ Módosította: ollie ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CJ3
senior tag
Na úgy néz ki megoldódott ez a Save failed probléma én csesztem el valamit
De lehet most elrontottam mert ott tartok már hogy az U.S.A Shop ba autot kellett venni és én a legfullosabb Camaro 1TL t vettem és az meg nem volt jó eggyik versenyhez sem, a feketét kellett volna megvenni. De mind1, ott amúgy mint rájöttem a Hammer volt a lényeg mert az a B2 es kategória
Crypto
-
sagesz93
addikt
na végre kicsit jobban vagyok, játszottam 1-2 órát
egyre többet játszok, annál jobban bejön a játék, az irányítást is kezdem megszokni, meg egyre gyorsabb verdával megyek, néha kell küzdeni. -
Rebell
senior tag
válasz sagesz93 #2321 üzenetére
Én X360 Joyal tolom, az irányitás teljesen jó így. a billentyüzeten való játszás tényleg nem a legjobb.
Viszont tényleg nagy Feelingje van a játéknak, ha még Simsesre is sikerült.Tetszik, hogyy cabrio kocsinál nyitod csukod a tetőt, 1 gombnyomásra zene váltás, és még sorolhatnám, viszont a kocsik hangja tényleg 1 picit gyenge
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem egyelőre nem jött be a game, nem érte meg a pénzét :/
-
lorcsi
veterán
nem is oylan rossza game, az adataimnál lévő konfiggal mentem pár kört..egész elviselhető volt..szarabbra számítottam
eladó: vadi új soundcore motion+
-
szabod
senior tag
Na írtam az Atarinak, válom a válaszukat. Nem írtam bele mindent amit felsoroltunk, mert a saját zenére már írták korábban is, hogy oldjuk meg külső lejátszóval A G25/Momo/Trustmaster kormányok FF-lensége, ezt a részt meg nem tudtam értelmesen megfogalmazni , az én angolom is elég messze van még a tökéletestől Mindegy van topikja, ha valakinek eszébe jut vmi írjon nyugodtan.
Test Drive Unlimited 2 Forums > Discussion - PUBLIC FORUM, NO BETA DISCUSSION > Feedback and Ideas >Feedback from Hungary <---ide -
Mr.Csizmás
titán
-
CJ3
senior tag
Hogy lehet Xbox 360 joy al tolni pc n???
Sagesz93: Igen meg lehet szokni az irányitást ha már egy ideje játszol az 1 nél is igy volt annak is volt egy sajátos irányitása de bele lehet jönni. Az OFF ROAD jogsinál az utolsó feladatot már úgy csináltam hogy szinte padló gáz és drifteltem a kanyarban
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
szabod
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2328 üzenetére
Öhhm közben rájöttem én is, csak a magyarul nem értettem hogy mi akart volna lenni, de kérdezősködni meg nem akartam, amúgy már írták ezt is egy másik topikban. Szerkeszteni nem lehet, csak még írni hozzá, ha van ötleted, regizel 2 perc az egész, és írsz oda, vagy ha ezt nem akarod elküldöd nekem és hozzáírom én.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Kipróbáltam kormánnyal is formula force EX és van FF. Az alap beállítás borzalmas volt, de egy 20 perces tesztelés/hangolgatás után egész jó lett(érzékenység sebesség stb.). Próbálgattam az alapvető sportos manővereket és használható. Egy kérdés a steering dumpert használja valaki? Ugye ez a kormányzás csillapításra van, de még nem döntöttem el teljesen erre mi lenne a jó beállítás. A fékeket ki hogy állította be?Nálam a gáz full érzékenység de a fék macerásabb. Utolsó kérdés hogyan lehet körbe nézni az autóban vagy oldalra nézni ki az ablakon? Lehet én vagyok a béna de nem találtam meg. TDU1-ben benne volt. Ami nem tetszik, hogy rohadtul zabálja a gépet a városban olyan mintha mikro laggolna, pedig ez offline megy. A felbontásom nagy 1920*1080 de mindent lowra vettem(autó high) akkor is ez van.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Enton
addikt
Lehet szerkeszteni a postokat.
A bugreportos topikban ma írtak be a modik hogy a PC-seknek kéne több info a játékról, szerkesszék át hogy legyen verzió hardver meg minden egyébb.
Ha nem szerkesztik át törölni fogják a használhatatlan hszeket.Itt is van:
[link](#2333) Interceptor:
Már nem gombokkal lehet nézelődni a járgányban, hanem egérrel bal gomb lenyomva. Meg elég korlátozott szögben csak.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
szabod
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2332 üzenetére
Ez van eddig, kivéve a saját rádió meg a kormányos dolog.
Ezt én sem tudtam, manapság is látom néha ezt a fajta zászló japán autós talikon, nyílván ők sem tudják
-
Rusher
őstag
válasz Tibiajax #2324 üzenetére
És akkor az meg a másik, hogy nincs gamepaddal manuális váltó mint az egyben ez is elég gáz sztem én először már bétában is néztem, hogy miért nem működik.....de plasztikai sebész, meg fodrász az van persze, ami a kutyát nem érdekli.....
Grafika amúgy nem olyan vészes bár lehetett volna sokkal jobb is és nálam -ellenben másokkal- folyékonyan fut a játék 1680x1050 fullmax minden. -
Enton
addikt
Nem lehet átkapcsolni a váltónál az opciót???
(#2336) Tibiajax:
Elég langyi gáznyomkodással indítani a verdát mikor lefullad meg mikor kezdődik a verseny/gyakorlás.
(#2340) sagesz93:
Szerintem az FF-el valamit elk**tak. A betaban még teljesen használható volt. Szerintem az első körben javítva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
frame>24
addikt
Kipróbáltam benne a plasztikai sebészt:
csávó fejét befáslizták, mint a múmiát, és mondták, hogy majd gyógyul... De még egy óra játékidő múlva is be volt kötve, tehát lehet, hogy hetekig lábadozik▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sonja
nagyúr
válasz frame>24 #2342 üzenetére
Ilyen volt, ugye?!
(#2343) nap: Lehet.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Fel
addikt
Működik a kézi váltás (szekvenciális) gamepaddel és billentyűzettel is. Ami nincs többé az a manuális kuplung H- váltó nélkül. Ez az előző verzióban nagyon nagy előny volt a digitális (gombos) kuplungolóknak, mert ugye ott elég volt mellé a szekvenciális váltás és aránytalanul gyorsabb lett vele az ember. Így gyakorlatilag a célhardver (Akkor G25, fanatec, ma meg már ki tudja mi) teljesen értelmét veszítette. Ezt a csorbát kiküszöbölendő lett ez az új rendszer, ami valljuk meg reálisabb, és igazságosabb is.
Valószínűleg ezért maradt ki a külön gombbal indítás/leállítás is (most a gáz lenyomására indulnak a kocsik). -
Plebi
senior tag
Elolvasni érdemes teszt. 8/10 értékelést kapott. Eddig az ő értékeléseik jöttek be... Gamer365 teszt
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Rusher
őstag
Átkapcsolni lehet, de nincs kuplung.....
Tibiajax Jah betában sem volt, most sincs pedig úgy a feelingje is más volt, hogy kell váltani hiába csak egy gombot kellett hozzá lenyomni..... Am virág....
frame>24 Jaja az úgy poén csak hát most ezekre szükség volt? Nekem nem hiányoztak ezek sem....a TDU-ban sem vettem még 1 ruhát sem
Fel Igen a kuplungolásra gondoltam nem arra, hogy nincs manuális váltás....jobban tetszett azért úgy.
Ami gázos grafikailag az árnyékok, de az nagyon....ahogy haladunk úgy rajzolja ki folyamatosan elég érdekesen néz ki....
-
Tibiajax
nagyúr
nem tudom, mi lesz így ezzel.. a kuplung létkérdés. nálam. de akkor nálad is. meg még sokmindenkinél, azt hiszem. gamepaddal ha nincs kuplung, akkor megette a fene az egészet
először az engine-start, most meg ez.. a fsz kivan
a sok barom sims-jegy helyett ezzel kellett volna inkább foglakozni, amik az 1-ben bennt voltak és mind előszeretettel használtuk.
Alapdolgok... -
Shuki
tag
HASZNOS!
http://solidlystated.com/software/test-drive-unlimited-2-steering-wheel-support/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest