- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Elég egyértelmű miért hiányzik egy két kedvenc a listárol erre pedig két ok van:
1.: Az új fizikának köszönhetően nem készülnek el velük
2.: Nem jutottak dűlőre a kocsi gyártókkal, lejártak a jogok és lehet a tőrés modell ami már várható a tdu2-ben amiatt egy két gyártó külön listán van.
És hát ha a dlc-k 1-2 eurós áron lesz akkor mindenki megveheti a magának kellő pakkot így azt kapja ami neki kell. Mondjuk ez játékon belül jól megoldható lenne hogy lockolva lenne és csak a megfelelő dlcvel lehetne megvenni vagy külön kuponokkal. De ez majd jövőre elválik ugyanis amig nincs a kezünkben a korong addig minden ilyen írás csak találgatás.
-
VectraBali
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #1680 üzenetére
Ennyi az össz gép? 101 db autó? nem sok. kevés a klasszikus verda (Pl.: Ferrari Testarossa, Labo Miura, Countach, stb) mondjuk jópár a TDU1-ben is DLC volt (Megapack).
Hát nem tudom, nekem tutira "mustbuy" a játék, de azért vannak hiányosságai. Meg ahogy az sg tdu2 fórumán írták, ez valami parasztvakítás (az ellen reklám is reklám, mert beszélnek az emberek a témáról, ahogy a mellékelt ábra is mutatja... )
Az első részben több autó volt...
De ki tudja, lehet most hőzöng a nép, de a graf meg a nagy terület kárpótolja az embereket a fizika hiányosságaiért meg az autólista karcsúságáért. Reméljük a legjobbakat, már csak 50 és fél nap van a megjelenésig (én azonnal go to Tesco és megveszem, feb. 11-én hajnalban már püfölni fogom a bejáratot, hogy engedjenek be )"Anyád szüljön sünt te gyökér, nem engem kell követni, hanem azt a bazinagy izét..." Vectra C20NE POWER!!!
-
Davetim
tag
válasz TESCO-Zsömle #1680 üzenetére
CITROËN 2 CV ?
Amúgy ha rendben lesz a játék, akkor ennyi autó simán elég lesz, hogy ellegyek vele évekig. Illetve ha tényleg jó lesz, akkor a plusz autók megérik majd azt a pár ezer forintot.
Csak sajnos ez még egy nagy ha.
-
zuchy
őstag
Ilyet a bétában nem lehetett. [link]
Meg kell váni a végét, hogy milyen lesz, lehet kipróbálom warezzal, ha jó megveszem, bár akkor meg már nincs bónusz kocsi...PC-STYLE.hu
-
szabod
senior tag
Nekem sincs bajom velük, csak itt elvileg luxus- és sportautók vannak, ezek meg nem igazán férnek bele egyik kategóriába sem. A TDU-ban is kb addig voltak jók ,míg nem szereztél egy kis pénzt, hogy jobb kocsikat vegyél. Szóval szerintem ittt is csak a játék elején lesz jelentőségük.
-
szabod
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #1709 üzenetére
De ezek off-roadra jók, amúgy kellenének a francnak. Mondjuk tőlem rakhatnak bele RS Octaviát is, azt mondjuk el is vezetném. Na jó, kell ide minden kocsi, max nem vezetem, úgysem tudják mindenkinek az igényeit kielégíteni, de így legalább mindenki kap egy kcsit abból amit szeret.
-
Lunatic666
tag
se Lambo, se motor ??? ebben a világban már mindent lehet???
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
MaciG
addikt
válasz Lunatic666 #1713 üzenetére
Nem lesz Lambo? Ezek után ne csodálkozzanak a fejlesztők ha senki se veszi majd meg...
BANZAII
-
blazsey2
senior tag
-
szabod
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #1716 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, hogy nem veszem meg, de mégis csak a kedvenc játékom folytatása, ami nekem béta alapján nagyon bejövős a fura irányítás ellenére is.
No, de hogy értelmes is legyen ennek a hsz-nek:
Minden kedves TDU és TDU2 rajongónak, játékosnak, beta testernek, bárkinek akinek köze van a játékhoz békés, boldog Karácsonyt kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
-
zuchy
őstag
Szerintem az Atarinak nem volt elég pénze a licenszekre. Állítólag a Lambo annyit kért, amennyit a Ferrari a licenszér. Sokáig a projekt is állt.
PL a GT5-nek abban volt könnyebb, hogy a Sony lazán tudta pénzelni, így sok energiát tudtak belefektetni. Ellenben az Eden megkötéseket kapott, és később kezdtek bele a fejlesztésbe. Ez már az első béta teszteken is látszott, hogy a játék nagyon béta állapotban volt. Mondjuk Bugatti licenszre meg tellett, bár azt nem tudom, hogy az olcsóbb-e, vagy drágább. Ha majd folyik be pénz, akkor lehet licenszelni a Lambot és a többi finomságot is, de remélem BMW-t tesznek bele. Ha lesz TDU3 és az Atari is szarban lesz, mint most, akkor át kell menni más kiadóhoz, mert korlátozza a fejlesztéseket. Pl EA, ott van cash.aztán lehet, hogy nem így van, de az infómorzsákból én ezt hoztam össze.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
zuchy
őstag
-
Bronco80
aktív tag
Sajnos a TDU-nak (mindkét résznek) a legnagyobb baja, hogy az Atari adja ki. Nem vagyok nagy EA rajongó, de ők sokat fejlődtek support és minőség terén az utóbbi években (nem az NFS-ekre gondolok, azoknak már esélyt sem adok). Az Atari még mindig ott tart, hogy adjuk csak ki; tökmindegy milyen, majd csináltatunk 1 vagy max 2 patch-et aztán viszlát support.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bronco80
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #1725 üzenetére
Van egy-két kiadó, amelyik jövőbeni befektetésnek veszi az erős supportot, az Atari nem ilyen, az azonnali eladásokkal foglalkoznak csak.
Például a a Blizzard-nál biztos lehetsz benne, ha veszel egy játékot tőlük, évek múlva is támogatva lesz (a 10 éves Diablo 2 Márciusban kapott patchet pl.)Szerencsétlen Eden nem kétlem, hogy szívesen támogatnák a programot hiszen ők készítették, de ők csak azt csinálhatják amire kapnak megrendelést/pénzt.
A TDU2 minősége és jövője attól függ mennyire működik majd a DLC rendszer. Lesz-e motiváció pénzt kiadni egy-egy csomagért. Reméljük a legjobbakat de az Atari már annyiszor cseszett el jó ötleteket, hogy kételkedek.
-
zuchy
őstag
CD Galaxis Veyron SP-t ad a játékhoz. [link] Az ára sem olyan vészes, azt hittem drágább lesz.
PC-STYLE.hu
-
BigStraw
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés akkor előre is elnézést Arra lennék kiváncsi hogy miért nem tesznek BMW-t a játékba? Nem olvastam utánna, ugyhogy előre is elnézést
Valaki valami jó kis motiváló videót linkelne ?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
BigStraw
senior tag
Köszi Hát Ferrari annyira nem bejövős, de persze szeretem azért
Amúgy csak én veszem észre vagy mintha tényleg kicsit fura lenne a kocsik irányitása ?? vagy csak a videó nem tudja átadni?
Most konkrétan nem ezekre a videókra gondolok hanem amiket épp találtam !
[ Szerkesztve ]
-
BigStraw
senior tag
Az autók irányítása az csak nekem tűnik furcsának ??? Vagy csak a videó miatt lehet ilyen?
-
BigStraw
senior tag
óóóó elég lenne egy Golf 6-os is
-
Sanci789
aktív tag
576-nál az Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition jár hozzá. Szerintem ez zoralabb, mint a Veyron Itt a link
-
Sonja
nagyúr
Igen, de azt hittem, hogy a CD Galaxis kínálatában is lesz. PC-n van az első rész meg, de PC-re már nem vásárolok játékokat. Egyébként 576-ban még ár sincs írva. Bár, ha az eddigi tendenciát nézzük, akkor PC 10eHUF, PS3/Xbox 360 pedig 13eHUF lesz + 1eHUF a futár.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
szacsee
nagyúr
No urak, akiknek van Steam-en accountja az csatlakozzon bőszen, ha akar.
Várom az észrevételeket, logóval és a leírással kapcsolatban... -
szacsee
nagyúr
válasz BigStraw #1748 üzenetére
Kösz, bár még van mit csinálni rajta, de igazából megjelenés után lehet a végleges bemutatkozó szöveget bepötyögni.
Gondolkoztam azon, hogy PH-s csoportot csinálok, de akkor valaki lehet csinálna Hungary-t no meg lenne SG-s és nagyon sokfelé kellene figyelni... bár így is megvan az esélye.
4-5 év múlva viszont amikor kevesebb játékos játszik egy helyen látni (steamen belül), ha valaki szervezne valamit.... no meg persze össze lehetne kötni a 2 fórummal is így mindkét fórum eseményeit lehetne vezetni, ha lenne rá igény.
No meg Steamen ha fenn a játék jövő karácsonykor nem annyi lesz mint boltban és a DLC-k is olcsóbbak lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest