- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Nem lehet átkapcsolni a váltónál az opciót???
(#2336) Tibiajax:
Elég langyi gáznyomkodással indítani a verdát mikor lefullad meg mikor kezdődik a verseny/gyakorlás.
(#2340) sagesz93:
Szerintem az FF-el valamit elk**tak. A betaban még teljesen használható volt. Szerintem az első körben javítva lesz.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
frame>24
addikt
Kipróbáltam benne a plasztikai sebészt:
csávó fejét befáslizták, mint a múmiát, és mondták, hogy majd gyógyul... De még egy óra játékidő múlva is be volt kötve, tehát lehet, hogy hetekig lábadozik▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Fel
addikt
Működik a kézi váltás (szekvenciális) gamepaddel és billentyűzettel is. Ami nincs többé az a manuális kuplung H- váltó nélkül. Ez az előző verzióban nagyon nagy előny volt a digitális (gombos) kuplungolóknak, mert ugye ott elég volt mellé a szekvenciális váltás és aránytalanul gyorsabb lett vele az ember. Így gyakorlatilag a célhardver (Akkor G25, fanatec, ma meg már ki tudja mi) teljesen értelmét veszítette. Ezt a csorbát kiküszöbölendő lett ez az új rendszer, ami valljuk meg reálisabb, és igazságosabb is.
Valószínűleg ezért maradt ki a külön gombbal indítás/leállítás is (most a gáz lenyomására indulnak a kocsik).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest