- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
Okulva az előbbi linkből, szóval
Sok fotó!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
Hú de csecse.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz Paddington #88306 üzenetére
A Credor a kínálat csúcsa, bár ezek már inkább ékszerek.
Érdemes átszámolni forintba az árat: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Szabikaa20
őstag
Most volt a postás! A patek nagy igényes könyv és vastag! 2 lap híján 300 oldal!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
elite.cs11
senior tag
válasz Szabikaa20 #88312 üzenetére
Ahh, hozzám is jöhetne már a futár
De attól tartok hogy még nem is adták át.
Hirtelen azt hittem hogy vettél egy pateket
Honnan rendelted amúgy a könyveket? -
Szabikaa20
őstag
válasz elite.cs11 #88313 üzenetére
Jó is lenne! Itt van minden marka...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
karcsi3
tag
válasz Szabikaa20 #88316 üzenetére
És a pateknél kiválasztottak a Booksot a listából és írtál egy illedelmes emailt h szeretnél katalógust vagy vmi fölött elsiklok ?
-
agy73p
senior tag
-
agy73p
senior tag
válasz JackFeryll #88320 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz tupacamaru #88323 üzenetére
Ez sem
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #88328 üzenetére
Szépek.
A középsőből sötét színben (barna/fekete) nem tudnál gyártani?BAti77: szerintem annyira nem furcsa, szép az a Tissot.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #88327 üzenetére
Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan rácsapnak a Tissot-ra...
Szombaton délelőtt felraktam hirdetni és estére meg lett az új szerető gazdája...
Tényleg sokat jelent a fotó...köszönet érte huszar90 topictársnak......pedig marha jól mutat a zulun élőben...még a végén rákapok én is a nato-ra (is)...
(#88328) vadászcsiga
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #88329 üzenetére
Varrás nélküli szijra gondolsz?
Bati77
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #88332 üzenetére
Aha, finomabb órákhoz.
-
billywood
tag
Sziasztok!
Sajna Pécsen nem sikerült Orient órát élőben megtekinteni...
Annyi lenne a kérdésem, hogy a Mako és Ray Diver között a "dizájnon" kívül van valami eltérés? Illetve most már tuti, hogy a kettő közül lesz valamelyik a befutó, és azt a tanácsot kaptam, hogy ha megvan a végleges, akkor feltétlenül jelezzem itt, mert lesz olyan, aki tud segíteni esetleg jó áron beszerezni. Szóval kit kell keresnem Orient ügyben?
Köszi előre is!
S III
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #88333 üzenetére
3mm vastag egy rétegben. Ez a képen duplán van hajtva.
Jobbról a második Condy öltöny edoxahoz készült, az elvileg finom óra de majd ha odaér elmondja milyen rajta. Nem egész 3mm lett, egyelőre feketében megy csak de majd megpróbálok egy barnát is. Ha ranagyitasz látható hogy egy puha kecskebőr felső réteg van rajta[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #88328 üzenetére
Gratulálok Csiga, nagyon szépek!!
-
g0n21
senior tag
Véééégre, valaki rászánta magát. Nagyon régóta nyalogatoma Meistersinger képeket, de sokkal közelebb áll az árak szerint a Luch.
Milyen? Pontossága? kidolgozottsága?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz @mriya@ #88343 üzenetére
Most mivan, beugratós kérdés már nem lehet? Látnátok mi megy fb-n az "ez a mai szóviccem" csoportban
még jó, hogy 45-90sec járáseltérést ad meg a gyártóKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #88178 üzenetére
Erre esetleg?
-
Zozzer888
addikt
válasz szundybence #88346 üzenetére
Az az 50 méter, nem olyan 50 méter. Az csak azt jelenti, hogy 5 bar statikus túlnyomást bír ki az óra.
Amint csapsz egyet a vízben, megnézheted a 3atm-es órát is, hiába 30 méter van ráírvaZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
tupacamaru
veterán
válasz Zozzer888 #88347 üzenetére
Hát én is minimum 100 méteres órába merülnék.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Pé
senior tag
válasz szundybence #88346 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest