- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88043 üzenetére
"A második semmi extra."
Miért is?
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #88050 üzenetére
Igaz. Te legalãbb megérted!
trassher: Köszi! Azért kell majd rá egy jóféle "SS"
bbuffy:[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
tupacamaru
veterán
válasz Misi1979 #88047 üzenetére
Ismét? Akkor várhatjuk a szép fényképeket az új óráról?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mercutio_
félisten
válasz vadászcsiga #86885 üzenetére
Erre gondolsz? (Amúgy gyönyörű óra )
Zafír üveggel valami hasonló létezik 30k körül? (Bocs, ha hülye a kérdés, egyáltalán nem vagyok képben órák és árak terén )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88054 üzenetére
Ez biztos? Lehet, az én ismereteim hiányosak, de mintha pont a Doxa Sharkhunter búvárórák elég komoly hírnevet szereztek, pl Cousteau révén...
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88060 üzenetére
Aha, ezt a legendát már én is hallottam valahol...
-
young78
tag
válasz vadászcsiga #88068 üzenetére
zafir, automata, power reserve
-
teratti
senior tag
válasz Szabikaa20 #88031 üzenetére
Jaja, bedurrantottam egyet és ha igaz ezt már megtartom. Eladtam az óráim és vettem egyet úgy mint condy. De várok hátha megunja én meg lecsapok rá...
Katt a képre a nagyobb felbontásért.[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
teratti
senior tag
válasz Szabikaa20 #88072 üzenetére
Meg van bocsájtva!
Mr.Deluxe: 5 éves németországi vásárlás....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #88076 üzenetére
Egy kvarcnak?
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #88077 üzenetére
Upsz. Ezt beneztem. :-)
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Gratula az új szerzeményekhez. Szerencsére nem izgatott fel egyik sem, így én nem órát, hanem egy Kross Trans Alpot vettem. SRP 307 belőve, napok óta tartja kézen a cca. -1-2 mp-et/fél nap, letéve meg behozza. Február végéig nem kell kitekernem a koronát, ha minden nap hordom. Tök jó érzés, főleg, hogy magamnak sikerült beállítani. Tudom, már írtam. Minek a Longi, Tag vagy akár a Rolex, ha nem tetszik annyira, és a Seiko meg az Orient is meg tudja adni azt a jó érzést, amit egy szép és pontos mechanikus óra nyújthat? Csak azért vegyek / tudnék / Rolit, hogy felvágjak vele? Félnék hordani egy ilyen drága valamit. A japókat meg nyugodtan lehet nyúzni mindennapi használatra. Én inkább több olcsóbb/középkategóriás órát birtokolok, mint egy nagyon drágát. Nem az óra márkája a legfontosabb nekem, hanem amit nyújt / küllem,belbecs,használhatóság,ár-érték arány/. És hogy nézne ki egy melós kezén egy Roli? Mindenki hamisnak gondolná, nem? Nem akarok többnek látszani, mint aki vagyok. 8K14 5-ös kezelő.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TripleB
senior tag
válasz 5-ös kezelő #88087 üzenetére
A Trans Alp-pal még konditerembe sem kell majd járnod. Mennsi az önsúlya?
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Ra3
őstag
Többször elhangzott már hogy órát leginkább magának vesz az ember, ha belegondoltok akkor 99%-ban senki le se sz@rja hogy mi van a kezeden, vagy ha igen akkor tényleg az van amit mondasz, egy drága órára egyből azt gondolják hogy hamis, egy túlárazott kínában készült feltűnő divatórát meg többen megdicsérnek mint mondjuk egy Omegát.
Amennyi pénzt én az elmúlt 2 évben órára költöttem abból kis szerencsével kijött volna egy olcsóbb 8-10 éves használt Omega, de nem bánom hogy helyette van jópár japán automata, meg eco-drive órám, és mind tetszik. Persze nézelődök feljebb hogy mi elérhető svájci vonalon ami bejönne, de nem nem fogom elkapkodni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
condy
senior tag
válasz phranxinatra #88081 üzenetére
Köszönöm, és persze köszi mindenkinek!
Azt azonban nem értem, hogy mi ezen a meglepő?
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
werna4
csendes tag
Egyetértek
-
ans
aktív tag
Gratula az új TAGokhoz!
-
excalibur36
senior tag
Ettől az ártól leesett az állam!
Ehhez képest Tutu-nál ingyen van:[link]Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
nagyúr
válasz excalibur36 #88095 üzenetére
Szerintem mindenki annyiért adja el, amennyiért akarja. Ha valaki megveszi, lelke rajta.
Nem kicsit van túlárazva. (Csak nem valami magyar rakta fel? )[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
elite.cs11
senior tag
Ha már nekem is lesz automata órám, és láttam, hogy sokan mérik, mennyi az eltérés naponta, majd én is kipróbálom, a kérdésem csak annyi, hogy hogy méritek?
-
fiktív1
tag
válasz elite.cs11 #88097 üzenetére
Én rádiókontrollos kvarchoz mérem. Nekem a Monster kézen halál pontos, ha számlappal felfele rakom le, akkor picit késik, máshogy leakva siet. Tökéletesen tudom pontosan tartani. Ehhez azonban be kellett szabályoztatnom. Ha a felhúzása a végéhez közelít, akkor sietni kezd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest