- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #88598 üzenetére
Nekem az LLD-re volt meg a keretem és egy kicsit autentikusabbnak is éreztem kinézetre, de jöhetett volna a ML is...
Az sem biztos Reverting barátunknak bejön..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Mr. Deluxe
tag
válasz elite.cs11 #88600 üzenetére
Nezz korul chrono24-en. Neha ki lehet fogni egy-egy olcsobb darabot.
-
Mr. Deluxe
tag
válasz elite.cs11 #88600 üzenetére
Egyetlen hatranya, hogy nem gyari IWC szerkezet van benne.
-
elite.cs11
senior tag
válasz Mr. Deluxe #88602 üzenetére
Majd lehet az lesz. Igazából nem mostanában akarok venni, most vettem csak meg az első automatám (de a tervek szerint nem az utolsót )
Diplomaosztó majd 3 év múlva lesz jó esetben, de addig még sok idő van, remélhetőleg már dologozni fogok stb. -
alphaville
aktív tag
válasz elite.cs11 #88605 üzenetére
Lèteznek kvarc IWC- k is, bár ezek úgy aránylanak az IWC hagyományaihoz, mint nagymester a házmesterhez.
Nèzz körül a Chronoweb 24 oldalon.Csiga;Ha kihúzod tudnál adni tüzet?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Deluxe
tag
válasz alphaville #88607 üzenetére
Kvarc IWC-t az vesz, aki szereti a 90 lovas Ferrarikat. ;-)
-
Mr. Deluxe
tag
válasz elite.cs11 #88605 üzenetére
Aha... igy kezdodik. :-) Utana meg folyton a Chronot nezegeted uj modelleket keresve. :-)
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #88604 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. :-) Szerencsere van valasztek. :-)
-
condy
senior tag
válasz Mr. Deluxe #88610 üzenetére
"Kinek a pap, kinek a paplan"
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88608 üzenetére
Azért ez így nem igaz...
Nekem ilyen volt:
IWC "Der Fliegerchronograph"
[link]
(a kép netes)Jaeger-IWC 25 köves, gyönyörű szerkezet, 90-es évek eleje. Egyáltalán nincs miért szégyenkeznie se külsőre, se belsőre.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88534 üzenetére
-
elite.cs11
senior tag
válasz alphaville #88607 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezentúl veszek kvarcórát (maximum hogyha ezzel nagyon rossz tapasztalatom lesz, de azt kétlem )
Alapból imádom a mechanikus dolgokat, meg hát mérnök leszek vagy mi...és nagyon tetszik a gondolat, hogy egy ilyen mérnöki remekmű figyel a csuklómon
(Kicsit szentimentális lett talán )#88614 Mr.Deluxe: én is imádom a ketyegés hangját
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #88614 üzenetére
Én is. Elég szépen ketyegett az a fém mechanika...
-
Mr. Deluxe
tag
válasz elite.cs11 #88615 üzenetére
Mintha a regi onmagamat latnam. :-) Hamar lesz egy kisebb gyujtemenyed. ;-) IWC teljesen jo kezdo luxusoranak.
-
alphaville
aktív tag
válasz elite.cs11 #88615 üzenetére
Más viselni egy mechanikus órát, szerelem ès gondoskodás, akár egy jó anya.
( Azèrt magunk között, a fentebb linkelt IWC kvarcszerkezet nem akármilyen esztètikai látványt nyújtott.)
Mr Deluxe: Az utolsó mondat üres nagykèpűsködèsnek tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Deluxe
tag
válasz alphaville #88618 üzenetére
Bocsanat, nem annak szantam. Ugy ertettem, ha bemegyek egy elegans orakereskedesbe, az IWC Portofinok a kinalat aljan vannak.
-
squir
aktív tag
válasz alphaville #88618 üzenetére
Azèrt magunk között, a fentebb linkelt IWC kvarcszerkezet nem akármilyen esztètikai látványt nyújtott.)
Hozzátenném, hogy ez egy "hibrid" quartz, mivel eredetileg nem is az volt... A szerkezet mechanikáját a Jaeger LeCoultre tervezte-készítette, a quartz "hajtást" pedig az IWC. Gyakorlatilag koprodukcióban készült, ennek az eredménye ez az "öszvér". Ami viszont gyönyörű és különleges... és ketyeg! :-)
-
Sungoo
addikt
válasz Mr. Deluxe #88609 üzenetére
Próbáld már meg azt a "szerkesztés" gombot. Ne félj, nem fáj.
-
teratti
senior tag
válasz Mr. Deluxe #88623 üzenetére
Öt percen belül szerkesztheted a hozzászólást.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
vadászcsiga
félisten
Ha valaki Speedmastert keres [link]
-
Zozzer888
addikt
válasz Mr. Deluxe #88623 üzenetére
Most nézem, valaki beszólt az aláírásod miatt? Léptél le egy (több) kategóriát
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #88625 üzenetére
Elég olcsó, igaz hogy Reduced, papírokról, állapotról semmit nem ír, a másik Speedmasternél amit árul kint van hogy dobozzal, papírokkal. Kíváncsi lennék hogy a képek sajátok-e, vaterán ez már szinte scifibe illő minőség
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Pé
senior tag
válasz alphaville #88621 üzenetére
Nekem is van ilyen werkkel szerelt portofinom. Finom
Egyébként vintage acéltokos kézihúzós IWC-t néhány százezerért lehet kapni. -
RCTiv
tag
csak én érzem azt, hogy ugyanaz az óra kering a neten? mintha ugyanolyan árban havonta-kéthavonta felbukkanna egy dobozok papírok nélküli reduced.... ha nem javítsatok már ki, mert nagyon durván elkapott az óravásárlási láz és már néha remeg a kezem, de valamit vennem kell
-
Szabikaa20
őstag
Nem tul olcso? Kicsit furi...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudok hozzászólni, nem vagyok képben omikban
Ra3
Nem olyan olcsó. Balli pár hónapja írta hogy ő 270-ért vette es 295-ért adta tovabb[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Én Reducedet nem vennék, használtan szinte Moonwatch áron mérik csak mert ránézésre hasonlít, valami DD-vel tuningolt ETA belseje van, képzelem mennyi lehet a szervizelése.
vadászcsiga: szerintem ha lenne doboz + papírok minimum 400-ért adná...
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
RCTiv
tag
válasz Mr. Deluxe #88633 üzenetére
én a mark xvi-ra vagyok ráakadva, majdnem megvettem azt ami a vaterán van most fent újra.
de a képek amin a dobozon van kamuk (merthogy nincs doboz), a svájci barátjánál vannak a papírok meg a doboz, de ha megveszem utánam küldi LOL meg már van érdeklődő svájcban, de mégis érdekes, újra kirakta a vaterára, biztosan tuti buli eladni itt olcsóbban ha van kint drágábban vevő
annyira xar neppedumát nyomott az ember, hogy hagytam a fenébe az egészet. pedig nagyon akartam, három kedves mondattal lehet megvétóztam volna az elvemet, hogy papír nélkül semmit, mert honnan tudjam nem lopott-e esetleg...
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz #24334592 #88553 üzenetére
Szerintem gyönyörű, de ez az én véleményem. Azt pedig, hogy MI a ROLEX stílusa, nem mi, hanem ők maguk határozzák. Mi abban dönthetünk,hogy elfogadjuk és megvesszük a terméküket vagy sem. Ők akkor sem fakadnak sírva, ha pár magyar nem veszi meg, mert megveszi kismilló ember akkor az USA-ban és keletlen. Nem a magyarokból él a rolex, és cseppet sem zavarja, hogy egyesekben ez szocreál érzést kelt.
A magam részéről azért is tetszik, mert a zöld a Rolex alapszíne (hivatalos színe, ha úgy tetszik, mint a Breitlingnek a citromsárga példának okáért)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #88639 üzenetére
Ebayen mindent lehet hozzá kapni
-
Pé
senior tag
válasz Mr. Deluxe #88639 üzenetére
Baromi sokszor előfordul, hogy nincsenek papírok. Ilyenkor adásvételit kell írni. Ennyi.
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #88640 üzenetére
Ez igaz. Az autok alvazszamat is at lehet utni. ;-)
Akkor mar csak a chrono-s trusted sellerek johetnek szoba? :-) -
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #88642 üzenetére
Vagy a rutin. De az sokba kerül.
Pé
Neked volt tanulópénz? Ha igen mennyi ha nem titok? -
trassher
addikt
válasz Mr. Deluxe #88642 üzenetére
Erre az alvázszámos dologra lenne egy rövid történetem ami a magyar ügyes elmét mutatja de nem offolok.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #88644 üzenetére
Nekem személy szerint nem volt, mert én nálam sokkal tapasztaltabb kollégáktól veszek órát a csapaton belül. De volt már pár óra amiről kiderült hogy nem kóser. Azok visszakerültek az eladóhoz, az meg visszaadta az árát.
-
elite.cs11
senior tag
válasz vadászcsiga #88644 üzenetére
Olvasgatom a fórumot és erre akadtam.
[link]
Esetleg még utazol ilyenekben? Lehet, hogy érdekelne
Ha igen, folytathatjuk PM-ben is...lehet, hogy alapból azt kellett volna irjak, de már mindegy[ Szerkesztve ]
-
Balli
őstag
válasz vadászcsiga #88634 üzenetére
De jó a memóriád Viszont en meg 2013 Dec-ben vettem es 2014 Mar-ban adtam el. Azota pedig felmentek az Omega arak.. szerintem kb arban van, pontosabban volt mert kozben a termek eladasa befejezodott
Athens 2004
-
g0n21
senior tag
válasz elite.cs11 #88647 üzenetére
Azóta is csak ajanlani tudom, a kártyatartó megvan, es Jolvan, pedig nyuzom minden nap..
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest