- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
válasz pajav8 #87745 üzenetére
Orient Ray-t tudok mondani otthonról, lemértem kis konyhai mérleggel - ha az megfelel és elfogadod, hogy nem volt semmi olyan a könyezetben ami a mérés pontosságát befolyásolja illetve azt elfogadod akkor megírom Természetesen a mérés az 2 fém csat elem kivétele után volt, de ha nagyon szeretnéd lemérem egyben az egészet
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
DonThomasino
veterán
Ez milyen bretyó?
[link]" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mr. Deluxe #87750 üzenetére
100-150k
-
Misi1979
őstag
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
elite.cs11
senior tag
válasz DonThomasino #87752 üzenetére
Átnéztem az összes órát a breitling oldalán de semmi....csak hasonlókat találtam. Viszont a videó nagyon érdekes, szóval köszi
-
törölt tag
válasz DonThomasino #87752 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz elite.cs11 #87757 üzenetére
Ja a csak a 6 . rész hiányzik pont a lényeg.
Elég profinak tűnik a csóka." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
elite.cs11
senior tag
válasz DonThomasino #87759 üzenetére
És tényleg...
Viszont van egy másik (meg még gondolom sokkal több ) vidije, ahol breitlinget javit, abból megvan mind a 6 rész. Mondjuk az tutorial. (bakker...igy ma se lesz tanulás, ha már ennyi vidi van ) -
vadászcsiga
félisten
válasz trassher #87761 üzenetére
A tömör zárószemes már 17-20e ft. Én feleslegesnek érzem a súly miatt, bár gyanús hogy csak ebben különbözik. Az előbbi tuti, a másikkal majd vitatkoznak a többiek ha nem így van.
A stiftek súlya egyenként?
elite.cs11
Nincs ilyen werkem, tehat nem tapasztalat: lehet őket kézzel is húzni, és nem szükséges állandóan járatni[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz elite.cs11 #87743 üzenetére
Kicsit szétnéztem és a válasz igen, ha nem tévedek. De ha mégse azért valaki szólhat
Szerk.: Köszi, Vadászcsiga!
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #87762 üzenetére
Tudom hogy annyi körül mennek de tegnap elhatároztam hogy ezen túl csak olyanom lesz a ray után. Több mint fél órát sz*ptam mire felraktam tisztességesen a fémszíjat. Mindig lötyögött, zörgött a zárószem, közel voltam az agyvérzéshez.
A stiftes kérdés is nekem szól? Ha igen akkor nem tudom és nem is akarom tudni mert most nem szedem szét a fentiek miatt.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #87762 üzenetére
Az első bekezdés utolsó mondta elite.cs11-nek szolt, kicsit elcsúszott a kurzor
Trassher
Egy jó stiftszerelo szerszám kérdése az egész.[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz vadászcsiga #87765 üzenetére
Oh, köszi még egyszer
Más
Hol tudok régebbi Omega órákra rákeresni? Vagyis inkább megtalálni őket, konkrétan a típusa érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
Fejlemény: [link]Ezt a képet találtam
Majdnem így néz ki, csak a másodpercmutató arany, a többi mutató fekete és a szíjon a belső szemek szintén aranyak és a szíj is kicsit másképp néz ki. (meg egy kicsit másképp van a szöveg a számlapon). Valakinek van valami ötlete? -
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #87765 üzenetére
Annak ehhez semmi köze. A füleket kell érzésre meghajlítani hogy ne lötyögjenek de ehhez nincs semmilyen sablon. Ha azt akarom hogy könnyen felrakjam akkor lötyög, ha nem akarom hogy lötyögjön akkor minimálisan szorulnia kell.
Redmi Note 7
-
elite.cs11
senior tag
válasz elite.cs11 #87767 üzenetére
Ennyit találtam: Omega Constellation Chronometer Day Date 18k Gold
De arról még mindig fogalmam sincs, hogy mennyit érhet. -
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #87771 üzenetére
Igen elhajlott és az órás anno nem tudta rendesen visszahajlítani gyári formára. Akkor történt mikor elcsúsztam a lépcsőn és ott maradt az óra. Azóta egyszer sikerült megcsinálnom de most megint igazítani kellett rajta.
A kaucsuk nem vonz, inkább nato-t nézegetek most. A fémszíjat meg szimplán szeretemZozzer888: Akkor nem vagyok egyedi eset úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #87771 üzenetére
Nekem a kaucsuk kifejezetten nem tetszik. Sőt.
Nem kell valakinek? SKX007J-hez volt..Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
DonThomasino
veterán
Az lenne a kérdésem hogy miért
mondja minden öreg órás azt a tissot pr50 re
hogy nem kell szervizelni amíg nincs vele gond ?
Legalább ötöt megkérdeztem.Ha megkérdezek egy fiatalt akkor jön 3-5 éves standard szöveg.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
g0n21
senior tag
válasz DonThomasino #87774 üzenetére
Mert "ejj, ráérünk arra még"
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Szulita28
senior tag
válasz TimeCenter #87731 üzenetére
Köszi a tippeket.
Azt elfelejtettem mondani, h a zafír üveghez ragaszkodnék. Ha jól emlékszem, sem a Seiko5, sem a Bulova nem zafír (utóbbit főleg sajnálom, és nem is értem igazából).Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Ereshkigal
őstag
válasz DonThomasino #87774 üzenetére
1. nem ért hozzá
2. annyira fasza az a pr50, hogy tényleg nem kell szervizelni -
elite.cs11
senior tag
Vélemény a chrono24.hu weboldalról? Megbizható új órák szempontjából?
-
-
elite.cs11
senior tag
válasz elite.cs11 #87781 üzenetére
Láttam egy új tissot az oldalon, megnéztem hogy honnan küldenék, és a bolt rajta van a tissot.ch-n a megbizható boltok listáján. Szóval gondolom ez egy jó jel. De valaki rendelt már innen?
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #87785 üzenetére
Beletrafáltál. CJ1110.BA0576 kvarc szerkezettel (ETA.251.262) van benne. Volt automata is 7750-nel bevallom csábított de ez maradt. Volt még egy patika Aquaracer de kicsi, 39-es volt és nem mutatott sehogy a csukómon.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
törölt tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz DonThomasino #87735 üzenetére
Fejből nem .Kerestem párat:
Invicta Reserve Bolt Zeus
InvictaSpeed Way 0783
Zeno watch 8559 -
teratti
senior tag
válasz DonThomasino #87790 üzenetére
Nem, 2009-es vásárlás.
condy:
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
condy
senior tag
válasz Tempus Fugit #87795 üzenetére
Rengeteget változik az ember.
Néhány hónapja még nem tudtam volna megválni egyetlen órámtól sem. Mára már háromnak is új gazdája van.
1-2 hónapja még nem mozgatott meg a Rolex. Ma azt kell mondjam, hogy az a középső Cellini igen-igen tetszetős.
Mi jöhet még?"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
CsIrKeRaToR
tag
Üdv! Óravásárlás előtt állok és Őt néztem ki magamnak. Van e benne kockázat? Jó vétel e? Nem e átverés? Mert 80 zöldhasú elég jó ár érte
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
Tusuka
tag
válasz Tempus Fugit #87795 üzenetére
Már majdnem tetszene, ha tokba nem lennének benne ezek a barázdák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest