- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftb01
tag
Tissot-ból melyiket érdemesebb venni a PR50-et vagy a PR100-at?
I’ve got the chance I have to try
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #32055 üzenetére
Eladó....
1964-es[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Empsepo
senior tag
válasz nanokultura #32036 üzenetére
Nem kizárt.
Ha tényleg tokoznak minőségi szerkezeteket, akkor érdemes lehet nézegetni őket.
Bár az már olyan árban lehet, hogy abból én biztos valami olyan márkát néznék, aminek lógója nem szerepel szandálon....( Ez abszolút magánvélemény. )
(#32054) Dzsana
Gyönyörű ez az Omega, kár hogy nincs rajta dátum.
[ Szerkesztve ]
-
Rodania
újonc
-
ftb01
tag
válasz TimeCenter #32052 üzenetére
Értem, köszi akkor PR100-assal jobban járnék, ha az újabb széria. Kvarcokat nézegettem, 65 körül voltak zafír üveggel.
(#32053) Dzsana:
I’ve got the chance I have to try
-
nanokultura
csendes tag
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni magamnak egy "melós/mindennapi" órát. Ki is néztem egy olcsó citizen eco driveot, de olyan gondom van, hogy csak edzett üveges. Ki lehet cseréltetni ezt zafírra(és meg is érné) vagy, hagyjam a fenébe és barátkozzam meg a karcokkal?
Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz stevewonder #32068 üzenetére
Pont ma járt az eszembe, hogy utána kéne járnom, cserélhető-e az üveg zafirra.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz stevewonder #32070 üzenetére
Nekem nem sürgős.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zozzer888
addikt
válasz stevewonder #32070 üzenetére
Nyugi,szerintem este már tuti fognak válaszolni
szerkff
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
evo87
őstag
Ha új órát vennél, akkor itt az a kérdés, hogy a kiszemelt óra és az üveg+szerelés költsége összesen kevesebb-e, mint egy alapból is zafíros óra ára.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Tothgera30
Ármester
Ez a Citizen Promaster mennyit érhet?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
erzt
csendes tag
Nekem is volt ilyen gondom és ezt a megoldást választottam. Tetszik, szeretem, most is ezt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
Azért ez a zafír üvegre csere nem egy sima ügy, hogy beviszed az órát aztán kicserélik és annyi.
Kell találnod egy olyan szervizt ahol erre fel vannak készülve. Többnyire vannak ilyenek. Kell, hogy legyen olyan méretű zafír üvegjük (vastagságban/átmérőben) ami a Te órádba kell, aztán legyen az órába illő műanyag tömítőgyűrű, amivel vagy annak segítségével mint egyfajta közdarab illeszkedik az üveg a tokhoz, ami egyben ellátja a vízzárás feladatát is. Ezt a tömítőgyűrűt, ha cserélni kell az üveget akkor ebből is egy újat kell beletenni. Azért, mert a régi "beáll"/illeszkedik a benne lévő üveghez, a külső pereme meg a tokhoz, és az új üveggel biztosan nem lesz olyan illeszkedése.
Az üveg és tömítőgyűrű között, valamint a tok a tömítőgyűrű felületével érintkező szakaszán egy úgynevezett adhéziós kötés alakul ki amikor belenyomják ezt a gyűrűt a tokba. Ez egy erős felületi tapadást jelent, és ha meg van bontva akkor ... A többit már el tudod képzelni. -
erzt
csendes tag
válasz stevewonder #32077 üzenetére
Szerintem pont az a jó benne. Egyébként pedig nincs minden úgy ahogy szeretnénk. Nekem például ez a dizájn tetszene, de persze zafírosan, automatában:
-
TimeCenter
tag
válasz Tothgera30 #32075 üzenetére
A CITIZEN búváróra új ára 299 Euro ( BJ8050-08E ).
A számlán levő típuskód nem ezé az óráé (ahogy én látom oda BJ8010 van írva ).
[ Szerkesztve ]
-
HourHand
csendes tag
Ez zafíros chrono és automata: Orient WZ0021DY
Az ára miatt nem fogod megvenni ami 3500$ kb. 800e Ft.[ Szerkesztve ]
-
erzt
csendes tag
válasz HourHand #32083 üzenetére
Szép. De nem csak az árával lenne bajom. Nekem nincsen szükségem stopperre. (Ha lenne, arra LCD-s kvarcórát tartanék.) Amim van (már belinkeltem) az engem tökéletesen kielégít a mindennapokban. Nincsen szándékom másikat venni sem helyette, sem pedig mellé. Meg-meg csodálom azért őket, ahogy a sportkocsikat és luxusautókat is, de csak ennyi. Vételi szándékom akkor sem lenne, ha történetesen lottó ötöst nyernék minden héten az évben. Meggyőződésem, hogy a funkcionalitás és a praktikum kéz a kézben járnak. A luxussal csak a Föld mielőbbi tönkremenetelét, az igazságtalanságokat segíteném elő én is. Ha gondolok az unokáimra, nem csinálok olyan butaságot, hogy olyat vegyek amire nincsen szükségem.
Mottó: "Ha nem gyűjtenék az emberek az elefántcsont szobrokat, nem lenne elefánt-orrvadászat sem."
-
WiZARD
addikt
Ha ebből indulok ki, akkor az 5ezer forintos Casionál bármi drágább az felesleges luxus, és csak a Föld mielőbbi tönkremenetelét, az igazságtalanságokat segíti elő.
Van benne stopper, ébresztő, vízálló, mutatja az időt. Ennyi, minden más luxus, és felesleges.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
evo87
őstag
válasz WiZARD #32086 üzenetére
Nyilván ez az analógia máshová vezet, hiszen olyan világban élünk, ahol a telefonunk bizonyos kompromisszumokkal minden ilyen apró kütyüt kivált, amit eddig magunknál tartottunk: óra, mp3 lejátszó, fotógép...stb. Ergo órára a logikát és praktikumot szem előtt tartva az emberek 95%-ának nem volna.
Viszont az óra viselése sokak számára elengedhetetlen vagy szereti, értékeli, érdekli, sőt, az etikett is előírja, hogy a férfiaknak illik órát hordaniuk, megint mások ékszerként tekintenek rá.. és így folytathatnánk a sort.
Szóval marad bőven ok az óra viselésére. Aztán, hogy milyen óra... az megint más kérdés.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Misi1979
őstag
Bélaszaag lett hirtelen
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
HourHand
csendes tag
Több ellentmondás is van a fejtegetésedben de nem probléma. Egyáltalán ne vegyél órát akkor biztosan nem szennyezed a környezetet, de akkor számítógépet és telefont se vegyél, és kizárólag bicajjal vagy gyalog járj stb...
Egyébként azért linkeltem be az Orient chrono bemutatót, mert egy sorral lentebb beraktál egy képet amelyen egy stopperes chrono van és azt írtad hogy ilyet szeretnél csak zafírosat és automatát. Erre írod a lenti eszmefuttatást hogy neked nincs is szükséged ilyenre..Akkor miért írod le ilyet szeretnél. -
KelemenUhr
aktív tag
Sziasztok! Múlt nyáron "leptek meg" (én választottam ki ) egy ilyen karórával: [link]
Mondanom sem kell, azóta külön kialakított párnázott helyet tartok fenn az órának az íróasztalomon. Elkezdtek érdekelni az órák, azóta lett még egy:[link]
Ez nem egy nagy durranás, de ingyen jutottam hozzá, így egynek megteszi, de most valami mást szeretnék. Mióta elkezdtek érdekelni az órák, tetszenek a régebbi felhúzós, ill. automata órák. A Vaterát böngészve láttam meg, hogy mi is a vágyam... Egy olyan automata orosz kronográfot árultak, aminek 2 segédszámlapja, dátumkijelzője volt, és szép nagynak is tűnt. Azért nem vettem meg, mert sajnos elég ramaty állapotban volt, annyira pedig még nem értek a dologhoz, hogy tudjam, megéri-e.
Végül is amit keresek, az egy két segédszámlapos (dátumkijelző jó, ha van, de nem tragédia, ha nincs) viszonylag nagy átmérőjű kronográf. Gyártmánya lehet orosz, svájci, vagy igazából mindegy, lényeg, hogy mivel csóró diák vagyok, így az ár fontos, hogy minél alacsonyabb legyen! Lentebb linkelek képeket is, hogy kb. mire gondoltam. Tudnátok nekem típusokat és/vagy konkrétan eladó darabokat mondani? Mire érdemes figyelnem, ha vásárolok egyet? Esetleg érdemes lenne egy nem működőt helyrehozatni? (Olcsóbban jön-e ki?) Persze nem csak régi darabok érdekelnek, hanem tényleg minden ami egy kicsit is ezekre hajaz:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Előre is köszi a segítséget és a válaszokat! Nándi
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Attila!
tag
válasz KelemenUhr #32095 üzenetére
Kronografos automata nem igazan van olcson, de a tobbiek majd biztos tobbet is tudnak mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Dzsana a Te emberedTuti fog válaszolni
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Dzsana
senior tag
Leng a kezem, jelentkezem.
A csóró diák milyen keretet takar? A chronós órák bizony nem olcsóak, 40e Huf felett kell gondolkodni. Ár/érték arányban talán Poljot Aviátorban vagy Strumanskie-ban érdemes gondolkodni, mivel ezek ennyiért acél tokosak is. Szóval ha megvan a keret, akkor tudok jobban segíteni.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok