- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz Csigusz 1 #32905 üzenetére
Meg tudnád mérni a linkelt óra lünettájának a méretét?
Hátha jó a Makora is. Kezdem unni a festetteket, a Monsteré még tök jó.Pünkösd után pont arra fogok járni a szerviz környékén.
A Mako-mra kéne egy új üveg (szerintem zafir lesz a netről), lünetta betét (vagy új lünetta), full polírozás, meg egy 6 éves szerviz.
Kíváncsi vagyok milyen árat adnak."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #32908 üzenetére
Ezzel ugyan sok melóm nem lesz. Tok marad, számlap marad, a werket kell csak gatyába rázni, meg egy hátlap polír.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
lad29
csendes tag
válasz KelemenUhr #32913 üzenetére
Innen minden fontosat megtudhatsz róla.
-
törölt tag
válasz Zozzer888 #32916 üzenetére
ha fekete 848-cá változik, akkor sem sírok a számba...
nézegetem a kiállításhoz kapott könyvet.A/5-től kisebb méretben közel 300 oldalon csak az újdonságok
néhány érdekesség:
2012-ben a sviccerek 24mrd frank értékben exportáltak órát.Enyhe csökkenés 2011-hez képest.
122.000 látogató (+17% 2012-höz képest)
3610 akreditált újságíró (+9%)
több mint 1000 stand
1460 kiállító
141.000m2 felületen...(2012-höz képest kompletten felújítva az egész környezet)no comment
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz csabulaxi #32906 üzenetére
Sajnos nem tudom pontosan megmérni, mert nincs itthon tolómérőm.
A külső átmérő kb. 42 mm, a belső 34-35 mm, a vastagsága pedig kb. 3 mm.
De szerintem ha a külső méretek esetleg stimmelnek is, a belső rész (ahol a rögzítés, meg a racsni van) nem valószínű, hogy kompatibilis lesz...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
NoOne1976
őstag
Melyik Orient automata az, amelyik koronáról is húzható? Ezt honnan lehet megtudni?
-
nostromo73
tag
válasz ds podium #32919 üzenetére
Nagyon rendben van az óra Gratula Nemrég érdeklődtem Tominál a három mutatós változatáról, de sajnos már nem gyártják ( igaz korábban már volt egy ilyen órám ). Nem akarnék újra Fortist venni, de aztán mindig kikötök egy-egy modelljénél, hiába hogy már volt. Nézegetem a Sinn 556I óráját is, meg Tag Heuer aquaracer órája is nagyon szimpi....reménykedem hogy a gazdája itt a fórumon ír majd egy élmény beszámolót
még egyszer grat az órádhoz -
dani992
csendes tag
Üdv.
Ma nagyszülőknél véletlenül belefutottam ebbe az órába. A márkáról annyira nem hallottam még, de láttam h "Saphir" van ráírva így gondoltam ha zafír üveg rossz nem lehet csak az volt furcsa, először forcsa volt eddig én csak a "Sapphire" felirattal találkoztam. De a tokon látszanak karcolások az üveg viszont makulátlan.
Mivel úgy is terveztem 1 hasonló jellegű óra vásárlását így arra gondoltam ,hogy rakatok bele 1 elemet és használom, de nem tudom mennyire érdemes foglalkozni vele, mennyi ideig lesz még használható állapotban? Esetleg ha elviszem 1 óráshoz meg tudja mondani hogy nagyjából mi várható ,meddig lesz működő képes? Valakinek valami tapasztalat ilyen órával kapcsolatban?Előre is elnézést ha nagy hülyeséget kérdeztem ,de eléggé kezdő vagyok az órák területén
Válaszotok előre is köszönöm. -
Dzsana
senior tag
válasz dani992 #32925 üzenetére
A Helvetia egy régi svájci óragyártó cég volt, akik a 70-es években sok más gyártóval együtt elvéreztek. A jobban csengő neveket, mint a Helvetia is, vagy Philipp Watch, stb. a kínaiak megvásárolták, azaz a névhasználatot, és így próbálnak meg eladni órákat több-kevesebb sikerrel. Tehát valószínűleg egy kínai kvarc óráról beszélünk. Egyébként maga a Helvetia (jelentése svájc), szép órákat gyártott anno. Nekem is van egy karórám is, meg van egy zsebórám is
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
Miamiquake
aktív tag
-
pohár
félisten
tegnap besétált hozzánk egy (mint később kiderült) 53 éves jóember, hogy nem-e akarjuk tőle megvenni az iphone 4-ét, mert neki ez túl bonyolult már, ő is inkább csak divatból vette, inkább nézne helyette mást nálunk (Nokia E72 lett belőle), aztán egyszercsak rápillantottam a bal karjára, na mit láttam?
hát ezt (legalábbis 90%-ban így nézett ki, pontos típust nem tudok)
elég jólszituált volt a csóka, épp telefonon egyeztetett Miamiba repjegyet, szóval tuti, hogy eredeti volt a kis apróság
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Watch
csendes tag
Üdv mindenkinek!
1 hónapja vettem a bratyóm szülinapjára, egy orient mako xl típusú órát, a tutunál. Eddig semmi baja nem volt tök pontosan járt, meg minden, de egy hete megbolondult.
Napi 10-15 másodpercet siet, plusz délben átugrik a naptára, egy idegen nyelvre.
Persze szerviz lesz belőle, csak kérdezném, ti jártatok már így?
(Ütve, leejtve nem volt.)
Válaszokat előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Van valamelyik topik társnak eladó led órája?
Szívesebben vennék itt megbízható embertől.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
-
Zozzer888
addikt
Az iPhone bonyolult?Kb annyira mint egy ajtókitámasztó ék.
Amúgy simán lehet hogy hamis volt,szerintem ha a körítés stimmel, akkor ember ki nem szúrja hogy nem igazi...
(A második sor az órára vonatkozott nem a szifonra)
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Palika71
őstag
válasz ds podium #32919 üzenetére
Mindig is tetszettek. Nagyon, funkcionalista, minimalista.
Bár egy kicsit összeugrott a gyomrom, mikor az utolsó ÓM-ba megláttam, hogy már gyártanak 20 Ft-os, eldobhatós divat-kvarcot.
Szvsz ezzel lehet csak igazás rombolni egy márka nagy nehézségek árán felépített imidzsét!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Gabor970
addikt
válasz WiZARD #32946 üzenetére
ez tényleg jó!
Ha rajtam van egy igazi kétmisis óra, arról mindenki meg lesz győződve, hogy replika, ha egy megfelelően pénzes emberen replika van, pont az ellenkezőjéről lesz meggyőződve mindenki.
Nos, ezzel kapcs meg az a véleményem, az órát nem azért veszem, hogy más mit gondol, hanem azért, hogy nekem örömem legyen benn!Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
lad29
csendes tag
válasz Gabor970 #32949 üzenetére
Nos, ezzel kapcs meg az a véleményem, az órát nem azért veszem, hogy más mit gondol, hanem azért, hogy nekem örömem legyen benn!
Én is ezt gondolom. Milyen Orient órád van még és azzal hogy vagy megelégedve?
Még ez is nagyon tetszik. Mit gondoltok róla?
Persze fém szíjjal még jobban tetszene, de nem találok magyar forgalmazásban:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest