- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
kvarc
A feléért máris hoznám.
[link]"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Gerr'y
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan sportórát, amely analóg és digitális is egyben? Az analóg részén fontos lenne a másodperc mutató, a digitális kijelzőn pedig a stopper/visszaszámláló funkció.
-
Taylor79
tag
A liciten nyert Bulovám európai turnéra indult.
8-án adták fel Angliában. Egészen máig semmit nem mutatott a tracking, délután jelezte, hogy úton van. Hurrá, örvendeztem.
Erre most írja, hogy megérkezett... Hollandiába!!!Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
fpatrik17
senior tag
Udv a topiklakoknak!
A nagy covid idoszak alatt ugy dontottem picit kiokositom magam ora fronton. A chrono vonal fele huz a szivem es addig olvasgattam, videozgattam, hogy beleszerelmesedtem a Seiko sna411p1 Flightmasterbe. Segitsegetekre lenne szuksegem, honnan lehetne vadaszni egyet. Ebay, Amazon? Valami tuti tipp esetleg? Koszi!• Honor Magic5 Pro •
-
Taylor79
tag
Egész jó ez az Accurist óra. De hogy lehetett ilyen hozzá nem illő szíjjal piacra dobni?
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
fpatrik17
senior tag
válasz fagyalllo #228872 üzenetére
Jól látom előzményekben, hogy neked van ilyen órád?
Írnál róla egy rövid szösszenetet nekem?+1 Seagull 1963 órát honnan érdemes beszerezni? Aliexpressen pl. nagyon nagy szórás van az árak között. Nem tudom mi lehet a legjobb forrás
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Órát készülök venni, és a kinézett óra egy Zeppelin LZ129 (8062-5).
Szerintetek nem lövök mellé vele?
A spec-ben azt látom, hogy hesalite kristály az üveg, ami tudomásom szerint plexit jelent, de más oldalakon meg ásványi üveget írnak rá. Melyik lehet igaz?A másik versenyző (de a Hindenburg jobban tetszik ) egy Orient. Melyik lenne jobb választás?
Mmm'kay?
-
fagyalllo
őstag
válasz fpatrik17 #228874 üzenetére
Nagyon szeretem, nagyon ajánlom. Egy őskövület a Seiko palettáján, nincs besorolva a Prospex családba, a felépítése is teljesen egyedi, egyedül a csatja ugyanaz, mint a szintén régről ittmaradt Atlasnak. Nem nagy, búváróra szinten masszív, részletgazdag (egyeseknek már túlságosan zsúfolt), vedd meg, marha jó!
Kézihúzós kínai kronó: nézz szét a Merkurnál, ilyen szerkezettel szerelve van pár érdekes órájuk.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Empsepo
senior tag
Stallone bemutat pár órácskát, pár százezer dollár értékben. ( Kb gondolom... )
Ha jól láttam nem volt még.
Index videó. [link] -
Empsepo
senior tag
válasz dzsi23 #228879 üzenetére
Persze ha a nem veszed figyelembe a külső x centit és a rajta lévő 1600 számot és betűt...
Csak vicceltem.
Egyszer meg kéne tanulnom hogy lehet egy ilyennel számolni.
Érdekes lehet.Azt se tudom megegyezni, hogy hogy lehet egy három mutatóssal az Észak- Dél irányt belőni.
-
dzsi23
addikt
válasz Polarstar #228880 üzenetére
Csak kiemeltem a mondandóm lényegét. Azért ha a csuklómon lenne, pár nap után már zsírpapír nélkül is megtalálnám a számlapot.
Amúgy nekem is bejön ez a Seiko, sokszor álltam már közel a vásárláshoz.Empsepo #228881:
"Egyszer meg kéne tanulnom hogy lehet egy ilyennel számolni."Ez a számolás tipikusan a "majd egyszer, de igazából soha" kategória.
"hogy lehet egy három mutatóssal az Észak- Dél irányt belőni"
Ez viszont elég egyszerű művelet, még az Annihilation( című film)ben is elhangzik. Talán a film legbugyutább jelenete (a film végét leszámítva).
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz KurtCobain #228875 üzenetére
Ha a Zeppelin jobban tetszik, vedd meg azt. Amúgy az picit jobban bírja a vizet, tusolhatsz is benne. Ásványi üveg lesz az mind a 2őn.
"there are more jacks then one at the fair..."
-
pulutodurumo
őstag
válasz dzsi23 #228879 üzenetére
Most épp' a Dropon is 200 dezső.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
fpatrik17
senior tag
válasz pulutodurumo #228885 üzenetére
Ez megbízható oldal? Paypall-al illik fizetni a biztonságérdekében, igaz?
• Honor Magic5 Pro •
-
Angel2014
addikt
válasz gipsztigris #228891 üzenetére
Persze bírkozó világbajnok most lett a 2. a világkupán ott kapta.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Eugene Roe
őstag
válasz Angel2014 #228892 üzenetére
A bírkózók nem Mcgregor és Mayflower fizetési katehóriáján vannak
A lume-pip el van csúszva, és mintha a számlap betűi, illetve a rolex logó sem aplikált arany lenne. A küklopsz is furi, de 5 milliós óra mellé érdemes lecserélni a reggelizőpehelyhez kapott telefont
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Angel2014
addikt
válasz Empsepo #228893 üzenetére
Igen egy orosz sporitól.
Amúgy németbe budensligbe is jól keresnek de itt is kapott pár millát. Meg amúgy is el vannak eresztve otthon is.
Ez akkor is egy emlék ha hamis tulajdonképp én voltam kíváncsi hogy eredeti e.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Eugene Roe #228899 üzenetére
Róla van szó. Nagyon el vannak engedve Janinak a másik fia is motoros világbajnok. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest