- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Fall-N #215197 üzenetére
nálunk azóta nincs a nappaliban falióra, hogy ebben eluntam az elemcseréket. van egy a fürdőben (ikeás, mérleggel kombinált, mp mutató nélküli néma), azóta csak egy asztali "időjárás állomás" van, amit kaptunk valahonnan, meg mindenkinek a telefonja, karórája, számítógépe.
-
Ronald
csendes tag
válasz jozs6200ax #215167 üzenetére
Szia!
Már két órát is rendeltem tőlük.
Mind a két alkalommal rendben volt minden. -
Lev Abalkin
tag
Innen rendelt már valaki Tisellt?
[link]Illetve: van rá esély, hogy az egyébként nagyon sehol nem szidott Hangzhou Manual Movement 9312-t a koreaiak kicsit megfésülik?
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #215209 üzenetére
Igen, kettőt is.
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #215212 üzenetére
Nincs, ők gyártják. A vámtréfát benyaltam minkét esetben, számold hozzá.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz rbalint88 #215205 üzenetére
Nekem a nappaliban két óra van, de egyikben sem kell elemet cserélni.
Az egyik egy feles-ütős, 31 nap (34-35) járástartalékú ingaóra, amit minden hónap elsején felhúzok.
A másik a gyerekkori ébresztőórám, ami nemrég került elő a szülői házból. Megjavítottam (nem volt túl komoly baja), és most a szekrény polcán ketyeg - ezt egyelőre minden reggel felhúzom.
Nem is értem, hogy tudtam a ketyegése mellett elaludni ifjú koromban!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
titán
válasz Szilágyi84 #215215 üzenetére
Gratulálok!
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #215216 üzenetére
Azért a vámosokat sem kell teljesen hülyének nézni. Ha így menne, mindenre kis érték lenne írva. De azért ők is hozzáférnek az internethez 2019- ben, sőt, van, aki ért is hozzá ott. Nekem csak Miyotás szerkezetek vannak, az egyik stabilan késik, ellenben a másik stabilan siet! A minőség teljesen rendben van.
-
titán
válasz Lev Abalkin #215216 üzenetére
A vámolás nem ettől függ. Nyilván mindegyik ilyen sumákolós rendelésen kis érték lesz feltüntetve. Aztán vagy kibökik a röntgenen, hogy mi a tartalma, vagy nem. Elvileg a ráírt árat nem is nézik, mivel köztudott, hogy mi az eljárás (hogy a határ alatti árat írják rá).
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
nagyúr
Jól néz ki eza napozós óra! És igen, tenyleg jól lenne hozzá egy fém karperec. Szerintem kell rá!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
válasz g0n21 #215222 üzenetére
Hú, nemrég olyan szép asztali(nak is használható) órát találtam! A Seiko vasutas zsebórából van egy arany színű, limitált kiadás.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
jozs6200ax
aktív tag
Nem gondoltam volna ,hogy ebben az évben vásárolok még órát.Végül engedtem a kísértésnek Casio GW-M5610-1ER személyében. Köszönöm SOAD19 és petipetya
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #215224 üzenetére
És milyen király ez a kis fa állvány.
Nem mondom, hogy kár, hogy kvarc, de egy nyolc napos kézihúzós lenne az igazán buli.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
A szíjat én is cserélném, de az óra szép, grat!
Én is gondolkodtam rajta, pár napja/hete elég jó áron volt dropon.(#215223) Lev Abalkin:
"a Meranom legutóbb "törött órát" küldött"Most akkor törött vagy nem törött? Mit jelent az idézőjeles "törött óra"? És mi lett a sztori vége?
Egyéb:
Jóféle tropic szíjat tudna valaki ajánlani?
Olyat keresek, ami nem túl kemény, az sem baj, ha puha (fő a kényelem), de azért tartós is legyen. Esetleg a cheapestnatostrap-es jó lehet? -
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #215228 üzenetére
Maximum 1-2 ezer Forint, ha valaki pont a benne lévő szerkezetet keresi.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
őstag
válasz Szilágyi84 #215228 üzenetére
Annyit ér, mint amennyibe a rendberakása kerül. Bár ha még a szíjat is hozzávesszük, akkor annyit sem. Magadnak, emlékbe érdemes csak megcsináltatni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Ph0b0s
csendes tag
Valakinek van tapasztalata 14-15 mm vastag órával? Kinéztem magamnak az Orient sun & moon-t, és a csuklómon próbálva még az az ,,elmegy" kategória (14,6 mm) , de hosszútávon mennyire lehet zavaró egy ilyen disznó óra?
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Ph0b0s #215232 üzenetére
15 millinél vastagabbat biztos nem vennék, de 15 millis volt már... viszont ha nekem jó volt, akkor neked is jó lesz? Ki tudja...
Öltönyórának biztos nem ideális, meg inghez egyáltalán, de pólóhoz, pulcsihoz nekem okés. Bár jelenleg a legvastagabb órám (G-Shock GA-2000) is csak 14mm. -
gergo5991
őstag
sziasztok, MO-n valahol lehet szemelyesen steinhartot venni / meglesni?
[link] ez erdekelne pontosabban de ahogy nezem van gnomon watches collab [link] es azon mar napsutesben is lathato a lünetta, de pld az csak 100meterig vizallokent aruljak nem mintha ennyit buvarkodnek de bizonyos forumokon meg talan itt is olvastam hogy furdeshez stb ajanlott azert a 200m
esetleg mas alternativa ami ehhez hasonlo mind stilusban es minosegben is?[ Szerkesztve ]
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sungoo #215241 üzenetére
Mindkettőre az van írva, hogy
1.000ft = 300m!A Gnomon-os az 39 mm-es , a Stein oldaláról amit linkeltél az 42 mm.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gergo5991
őstag
válasz csabulaxi #215242 üzenetére
bocs én is benéztem mert telefonon picit félrenéztem a dolgokat.
szóval a gnomonwatchrol [link] ocean 39 explorerre gondoltam, ami
steinhart oldalon [link] ennek felel meg,
itt már mindkettő 39milis és a kerámia lünettás
a másik eltérés hogy a gnomon számalon csak 100 méter vizállóság van mig stein oldalán 300 méter -
csabulaxi
senior tag
válasz gergo5991 #215245 üzenetére
Nem ugyanaz a két model.
Más a
-számlap
-lünetta
-üveg, sík vs domború
-ezek szerint a vízállóság
-lüme (foszforeszkálás)
swiss made és csak sviss felirat jelentsen is ez bármitamúgy a Gnomon-on van sima oceanOne39
https://www.gnomonwatches.com/products/ocean-one-39-black-ceramic
ez ugyanaz mint a gyári oldal
https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/ocean-one-39-black-ceramic.htmlamit te erőltetsz az egy spec kiadás
Így egymás mellet talán feltűnik a különbség[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz gergo5991 #215245 üzenetére
A vízállóságról.
A történelmi hűség miatt került a számlapra, nem butították le a tokot emiatt."On Gnomon's Instagram page someone asked about the reduced WR - the answer back from Gnomon is that this text is in keeping with the vintage WR of the time/style. The watch IS in fact the same WR as the usual models."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest