- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0RVUS
tag
válasz pulutodurumo #175753 üzenetére
Hát azok még nagyobbak. Régóta vadászom ezt a stílust elsőkvarcnak, és eddig ez a Pulsar van a legközelebb az elképzeléseimhez. Csak valamiért az az elborult ötletük támadt, hogy felketére festették a mp-mutatót . Pedig volt neki egy nagyjából tökéletes elődje: PXH035.
-
gyuszmó
őstag
válasz Sungoo #175760 üzenetére
Nehéz ezt megmondani, ha pár ezret kiadsz rá szerint, amíg tart hord és örülj neki. Komolyabb Svájci orakrol is hallottam már, hogy nem lehet szervizelni, javítani egyben van az egész cucc. Azért ezt nem gondoltam volna, de ezt "csak" egy óra szalonban hallottam. Nem jártam utána. Én kis pénzért a casio ra szavazok. Elég régóta van a piacon, megbízható viszonylag olcsó márka
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
-
C0RVUS
tag
válasz Sungoo #175760 üzenetére
Szerintem a negyven már éppen sok ehhez a stílushoz (a mégtöbb meg egyenesen paródia). Mondjuk például a SARG007-nek még a belső lünetta okán elnézem(ném) nagy duzzogva , de 37-38 az emberi, a hagyományos az meg ugyebár 36 (Schawo leendő West Endje még kisebb, ha jól tudom.) Az ilyen "tábori" órának jellegéből fakadóan minél kényelmesebbnek kell lennie, és ezt - a leolvashatóság rovására még nem menő - minél kisebb méret tudja biztosítani. Amúgy az ilyenekbe pakolt kvarcwerk még egy harminchatosban is tériszonyos: [link]
De persze ez lenne vele még a legkisebb baj. Tizenhárom ká is rengeteg egy ilyenért. Cseppálló réztokos katonai (sőt parancsnoki!) órát tíz alatt is tudok, ami ráadásul mechanikus, és még világít is kicsit: [link](#175756) gyuszmó: Skótszoknyához különösen jóláll!
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz C0RVUS #175771 üzenetére
Volt egy nagyon szerethető kis JDM Seiko, 2014-ben futott ki az SBCA001 nevű óra. Ebben is egyszerű 7N42 volt, de WR100, masszív szíj, erős fény.
Van még egy érdekes modell, az Alba APBT211, ez is Seiko, WR200, titán... Nem olcsó (persze egy Khaki árának így is töredéke), csak fanatikusoknak.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
C0RVUS
tag
válasz fagyalllo #175772 üzenetére
Azt az Albát is nézegetem egy ideje, egyedül a koronájával, illetve a koronavédő és a korona viszonyával (vagy hogyismondjam) barátkozok meg nehezen. De amúgy nagyon tuti kis cucc, semmi divatozás, csak pőre funkcionalitás. Nem tudok róla, de nem csodálkoznék, ha fejadag lenne a JSDF-nél. Mindenesetre a britek G10-esére durván ráver (pedig azt is a japók csinálják ugyebár már egy ideje ).
Talán itt a legolcsóbb amúgy, de kitudja, mennyi lenne, mire ideér.
(Ja, onnan nem is szállítják ide. )[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
PO homage Alpha-val van valakinek tapasztalata? Ér 100€-t?
A kvarc Zeppelint képtelen vagyok megszokni, srp307 pedig égen-földön nincs értelmes áron. -
Tiszteletes
aktív tag
válasz Isual #175737 üzenetére
Szia!
Facebookon keress rá a "Használt órák eladása /vétele/ cseréje" kulcsszó együttesre. Én is csak google alapján tudnék neked segíteni a beárazásban. Ezen a fórumon sok nagy tapasztalatú nepper/óra kedvelő megfordul. Ők tudnak segíteni egy irányár megszabásában.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Isual
veterán
válasz Tiszteletes #175783 üzenetére
Természetes szétnéztem már guglin, az említett fb csoportban is. Vannak akik vásárolnak is fel svajci órákat. Épp azért írtam ide, hogy nem haszonvadász hozzáértő emberek mondjanak egy reális árat.
Annyi az órához a kiegészítés, hogy nem az eredeti csat van rajta, hanem drágább, kényelmesebb, gyári Certina pillangó kapcsoló bőrszíjhoz. Más egyéb nincs, doboza megvan, erről az óráról beszélünk :[link]
Köszi ha valaki segít
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Nekton
aktív tag
válasz Blackhole13 #175781 üzenetére
Az Alpha rajta van azon a feketelistán, amely cégektől nem érdemes órát vásárolni, mert javíthatatlan vackok:
-
C0RVUS
tag
válasz Nekton #175790 üzenetére
Ha nem is feltétlenül alatti, de maximum 38-ból eddigi kutatási eredményem:
- Ugye említve volt ez az Alba: APBT211
- Meg ez a Pulsar is: PS9045X1
- Tőlük van egy a nemrég elmarasztalt mozgásos kvarccal is: PAR087X1
- Aztán van egy ilyen ilyen kanadai cucc: Atlas 38
- Akkor van egy ilyen mörrikai, többféle 36 milissel: Bertucci (Meg egy nagyon jópofa negyvenes titániummal is.)
- Citizennek volt egy ilyen, de már sehol sem találni: AW0040-01E
- Tőlük viszont kapható még néhol egy ilyen: BM8180-03E
- És ugyancsak tőlük egy "endlösung", bár nem olcsó, és brit kommandósnak kell tőle magad érezni: BN0110-57E (Ráadásul 40mm, de ekkora brutalitáshoz már kell annyi, és mivel titánium, gondolom, súlyra nem veszélyes.)[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
SKX009-hez tudnátok ajánlani sötétkék/navy kék szíjat? Találtam párat de mind amcsi -
oba
addikt
-
@mriya@
őstag
A héten kapok egy kinetic-et megjáratásra, majd beszámolok róla, miket tapasztalok.
Kipróbálom a fogkefe töltőt is hozzá.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
gipsztigris
addikt
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
C0RVUS
tag
válasz gipsztigris #175798 üzenetére
Az ottan balfelül... izé... egy filmtovábbító kallantyú exponálógombbal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs