- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz @mriya@ #175894 üzenetére
Múlt héten vettem a jobb oldali példányhoz hasonló órát, csak inverz kijelzővel. Csak azt nem értem, hogy miért nem kapott zafír üveget, ha már strapabíró óráról van szó. Költői kérdés volt, persze. A kristályüveg mennyire sérülékeny, hamar meg tud karcolódni? Lehet érdemes lenne a kijelzőre rászabni valami fóliát. Van is itthon egy telefonra való fólia, lehet megpróbálok majd, abból kiszabni rá egy darabot.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Csak, hogy latszodjon 40k-rt nezegetheto Poljot chrono, aminek hatter tortenelme is van. Aki ilyet keres megeri kepek alapjan.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
skx007_
csendes újonc
Junghans órákról általános vélemény, főképp az automatái? Egy Steinhart-hoz képest hova lehet belőni a kidolgozottságot, szervízhátteret?
-
SOAD19
addikt
válasz jookomak #175907 üzenetére
Értem! Azt hittem, hogy csak költségoptimalizálás szempontjából nem kapott zafírt, ami akár érthető is lenne egy csupán 29k-s óránál.
De, ha már beírtam, akkor még egy gyors kérdés, csak kíváncsiságból. Nem rég említettem, hogy nagyon megtetszett a Steinhart Ocean Vintage GMT modellje. Viszont, valószínleg nagy lenne nekem a maga 42mm-es tokméretével. A kérdésem az lenne, hogy tudtok alternatívát erre az órára, ami erősen hajaz rá, és max 40mm-es mérettel bír?[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
-
TaylorPro
addikt
Közben rájöttem hogy a Citizen automatám is lehet húzni koronával. Tudtam csak már nem hordom, teljesen kiment a fejemből.
Jelenleg ez a Seiko tetszik a legjobban ami árban még elfogadható nekem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
KelemenUhr
aktív tag
Nyertem liciten egy ilyet. Régóta vadászok valami homeopátiás LLD-t, nemrég véletlen rábukkantam, raktam rá egy max licitet, el is felejtettem és most írtak, hogy meglett. Kíváncsi leszek, elvileg Miyota szerkezet, szóval gondolom korrekt lesz, mint egy Parnis csak más felirattal. Nem ismertem az eredetijét, meg is örültem, hogy végre valami egyedi kínai dizájn, de aztán meglett, egy IWC Aquatimer Vintage koppintás, na mindegy... Amíg nincs LLD, addig beérem vele.
Nem tudom, ezek a drágább kínaiak még beférnek-e ide, de ha van rá igény, szívesen írok róla pár sort, ha befut....De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
TaylorPro
addikt
Swatchot hová soroljátok? Ez pl nagyon szép nekem: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #175923 üzenetére
Szerintem ez egy korrekt óra, tetszeni fog, jöhet majd a beszámoló.
Egy SNZG átalakítás sokkal drágább lenne: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz fagyalllo #175925 üzenetére
És még csak két korona sincs. Egyébként nem is értem, hogy nincs még kínai verzió belőle. Egyszer még írtam is a Parnis-nak, hogy szerintem vinnék, mint a cukrot, nem terveznek-e a közeljövőben kiadni ilyesmit? Annyit válaszoltak, hogy "nope".
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Egy Seiko SNXS73-ról mit érdemes tudni? Mennyire érezhető rajta az olcsóság? 20 ezer körül (kintről) van más, jobb alternatíva?
A 7S26-ról nem olvastam itt túl sok jót, de pl. érdekelne a tokról, csattról is infó...
THX[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz @mriya@ #175894 üzenetére
Rövid szíj, feleslegesen vastag és könnyen(!) karcolódó tok, kihasználatlan funkciók, árához képest pontatlan járás, kényelmetlen viselet. Így tudnám rövid tagmondatokban összegezni Pro Trek- kel kötött frigyemet. Számomra csalódás volt, a házasság felbontatott! Az előtte használt 15ezres ugyancsak digitális Casio, amelyet fiam mai napig hord, lényegesen ellenállóbb. Abban az órában megvan mindaz, amiért a Casio szerethető és népszerű.
-
fagyalllo
őstag
válasz BB9360 #175928 üzenetére
A számlapja nagyon szép, az üveg körüli fekete tömítés marha jól néz ki, a tok is szépen kidolgozott. A szíj természetesen a szokásos egyszerű, hajtogatott, de itt még illik is a retrós formához.
A 7S26-ot a helyén kell kezelni és nem a nagyságrendekkel drágább szerkezetekkel összehasonlítani.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
válasz alphaville #175930 üzenetére
Amit mutattam, az a light verzió.. :-)
Pontatlan nem lehet nagyon, hiszen rádiós.
Leolvashatóságban veri a g-shockot.
És zafírosságban, csatos szíjban pláne.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
C0RVUS
tag
válasz @mriya@ #175933 üzenetére
Attól tartottál, hogy ha beütöd valahová, akkor visszapattan?
Ha valami rendes gumi (és miért ne lenne az), akkor az bírja ám a gyűrődést. Nem véletlenül teszik például járművek kerekeire . Amúgy szerintem ez kimondottan az az óra, aminek külön jól áll, ha egy idő után már mutat némi viharvertséget. Bár ezzel a perverzióval gondolom eléggé egyedül vagyok. -
Sungoo
addikt
Off, de jópofa. Nézzétek meg.
-
BB9360
aktív tag
válasz Lauda #175929 üzenetére
Nyílván nem olvastam át mind az 500 valahány hozzászólást, de volt pro és kontra érv is. Most újra beleolvastam és megerősített abban, hogy árnyalt a kép. Nem kell túlragozni, nekem csak svájciak vannak, a gyereknek van japán, annyira nem ismerem, és inkább az volt a kérdés, hogy az árhoz milyen minóséget várjak...
-
BB9360
aktív tag
-
BB9360
aktív tag
-
C0RVUS
tag
válasz BB9360 #175942 üzenetére
Az Orient szerkezetei híresen egyenletesen járnak, az olcsóbb modelljeibe pakoltak is. Nekem kettő van, és mindkettő extrém stabil járást produkál. Létezik a háromcsillagos szériájuk, ami a Szejkóötöshöz hasonlóan van pozicionálva. Mostanában mintha eltünedeztek volna, de itt pl. van pár belőle, meg íbéjen is találsz "Orient Tri Star" keresésre. Én öcsémnek szereztem be pár éve itthonról egy ultrabohókás darabot (a középső ) - asszem tán 11 ezerér - és elég jól tűri a nem éppen kímélő használatot. Ez az egy órája van, és folyamatosan hordja, nagy megelégedettséggel. (Mondjuk ő nem olyan kocka, mint mink itt sokan: párhavonta konstatálja, hogy egy-két percet elmászott, beállítja, oszt kész.)
Találtam itthoni beszerzést egy hasonló 70-es évek témára: [link] Ez majdnemhogy még őrültebb. Itt vettem a tesómét is, van is egy pár féle most is.
[ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
válasz C0RVUS #175943 üzenetére
Kösz.
Az az igazság, hogy az a Seiko 21-22 ezer lenne mindennel együtt, és UK-ből, tehát se vám, se áfa. Az Orient sem rossz, de 65 dollár és tengerentúl, szóval lehet akár 30 is a vége...
Nem igazán akarok órát venni, csak nézelődök, kérdezgetek... :-)+1, ha Orient, akkor már inkább a Ray II
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szenzációs ez a kis seiko, megvan az új kedvenc! Szombaton beállítottam percpontosan, azóta megszakításokkal, de hordom, hogy folyamatosan járjon és nagyon pontos. Talán egy negyed perc eltérést produkált szombat óta a pc-hez képest. Imádom, kényelmes és nagyon tetszik!
Mivel elég népszerű típusok a seikoim, készítettem összehasonlító fotókat, gondoltam segíthet azoknak, akik még nem döntöttek melyiket válasszák.
SKX007K2/SNZH53J1/SRP313K2 egymás mellett: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
SNZH53J1/SKX007K2 karon: [kép] [kép] [kép]
SNZH53J1/SRP313K2 karon: [kép] [kép] [kép]
SKX007K2/SRP313K2 karon: [kép] [kép] [kép]
Vicc, hogy a legelején a fekete verziót néztem ki magamnak, majd meggondoltam és lett belőle az skx. Azután a monster, majd ez a kék verziós snzh és ez tetszik a legjobban. Szinte biztos, hogy beszerzem ebből a többi színt is!
-
@mriya@
őstag
válasz C0RVUS #175934 üzenetére
Attól tartottam, hogy ha megveszem ezt az órát, akkor örökre maradnia kellene, és a gumi öregszik.
Igaz, van olyan hangfalam, ami lassan már 25 éves, és a hangszórók gumi pereme még ép.
De most már mindegy, kigyógyultam az órabuziságból. ;-)[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest