Hirdetés
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz FollowTheORI #26649 üzenetére
Elég jónak ígérkezik a folytatás
Úgy tűnik, egyre jobban az átívelő szálra fókuszálnak, tetszik ez az elképzelés. Meglepetésekből és fordulatokból is lesz elég sok ez alapján.Yoda és Leia animálása viszont elég gagyira sikeredett Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #26649 üzenetére
Na vajon mi lesz az indok itt
a keresztvasas kardra? Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #26787 üzenetére
Picit még határozatlan vagyok. A 2. évad utolsó részének vége nem annyira tetszett, nekem ez a City of Light dolog nem jön be, pontosabban Jaha nagyon ellenszenves.
De a többi történés sem győzött meg eddig.
Remélem tényleg jó lesz ez az évad is, de félek tőle, hogy darálva ez sokkal jobb, mint hetiben. -
sugarforce
addikt
válasz FollowTheORI #38786 üzenetére
és mi lenne ha ilyet mondjuk spoiler tag-be raknál?? Friss sorozat, stb.
-
sugarforce
addikt
válasz FollowTheORI #38790 üzenetére
Amiket leirtal lehetnek olyan fordulatok , amik nem alapvetesek es mar a startnal egyertelmu dolgok. Modi sem hiaba rakta spoiler tagbe...
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz FollowTheORI #38826 üzenetére
úgy érzem *opatnak
de ránézek,köszi
max jövök reklamálni -
Ragnar95
félisten
válasz FollowTheORI #38833 üzenetére
Wut
"Game of Thrones creators David Benioff and D.B. Weiss to write & produce a new series of Star Wars films."
Sorozatról szó sincs, több filmet fognak csak rendezni, bár arról nincs szó, hogy az új saga trilógia lesz-e.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz FollowTheORI #38835 üzenetére
Az általad linkelt videó a hivatalos Star Wars YT csatornán jelent meg, tehát elég valószínű, hogy a többi médium értette félre a dolgot. TV film szinte biztos hogy nem jön, abban nincs nagy pénz, mozifilmek lesznek ezek szerintem, hiszen semmi jel nem mutat arra, hogy ne azok lennének.
Valóban sorozatokat írt eddig Benioff és Weiss, de ez nem jelenti azt, hogy ne írhatnának filmeket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #38904 üzenetére
Na jó, de akkor a Gyűrűk uránál is elég lett volna, ha az elején Gandalf meg Frodó felszállnak egy sasra, elrepülnek a végzet hegyéhez és beledobják a gyűrűt oszt jóvan, nem kell 3 könyv vagy 9 óra mozi
Dehát azért az a történet nem csak ennyiről szólt, ahogy ez se.Szerintem inkább nem nagyon tudtak mit kitalálni a szerzők, egy évadra elég ötletük volt, már a másodikban is voltak hajánál fogva előrángatott dolgok, és még azok is eléggé le lettek zárva a második évaddal. Kíváncsi leszek, mint találtak ki...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
callmeakos
veterán
válasz FollowTheORI #39033 üzenetére
Most néztem meg délelőtt. A szünet utáni első rész vége eléggé szíven ütött, frankón nem készültem ilyesmire.
Nem hiába, ez már a véghajrá.
All→M8
-
Zizmand
aktív tag
válasz FollowTheORI #39037 üzenetére
gyuromoj: köszi
Hogy-hogy nem kerülhet bele Batman karaktere?
-
gyuromoj
veterán
válasz FollowTheORI #39048 üzenetére
Azert szárny próbálgatasok már vannak. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #39076 üzenetére
Valóban a végét járja.... azért én még adok neki egy esélyt, az eleje mindig lassú
-
lord_m
senior tag
Valóban kissé lassan indítanak, de az előző évad is a végére pörgött fel. Remélem, hogy itt azért korábban beindulnak.
Egyébként az utolsó két részt Budapesten fogják leforgatni:[link].
-
Atomantiii
addikt
Én még csak az első részét néztem meg, de valahogy nem nagyon akar megfogni a dolog, egy kicsit katyvasz az egész, de lehet azért mert már kb azt is elfelejtettem, mi volt pontosan az előző évadban, csak nagy vonalakban rémlik a cselekmény.
De én is úgy érzem, hogy kár ezt már erőltetni nekik,
Brody kiírása óta nem sok értelme van, elvesztette a lényegét a sorozat. -
Atomantiii
addikt
válasz FollowTheORI #39084 üzenetére
Közben kicsit utánanéztem mi is történt az előző évadban és majd így fogom megnézni a legújabb részt, na így most már nagyjából képben vagyok.
-
GODx
tag
válasz FollowTheORI #39106 üzenetére
Azt csinálom. Gracie eddig az egyetlen pozitívum, de ő nagyon
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
Gsx-rr
veterán
válasz FollowTheORI #39142 üzenetére
Olyan már mint a Barátok közt. Ráér az ember félévente belenézni,sokminden nem változik!
-
Pitterix
őstag
válasz FollowTheORI #39173 üzenetére
Ezt a szitut én sem értettem. Már csak az hiányzik, hogy belőle is jó fiú legyen, mint Freeza-ból a DB Superben.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #39384 üzenetére
igen végre kezd beindulni.! szerencsére carrie egyre kevesebbet nyöszörög
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #39521 üzenetére
Neeem, még így is van pár pilot is...😁 Általában az alvás rovására megy.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
eeXaa
addikt
válasz FollowTheORI #39553 üzenetére
...nekem úgy tűnik mintha más írná.... sokkal komplexebb, velősebb... a zene is sokkal brutálabb lett.... volt 1-2 nagyon jó szezon eddig, meg szar is... ez erősen pedáloz nállam hogy top legyen...
-
S e t h
nagyúr
válasz FollowTheORI #39553 üzenetére
Nyomokban sem tartalmazza az első évadhoz fogható élményt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bagyulajuve
addikt
válasz FollowTheORI #39800 üzenetére
2 részt néztem meg eddig, eléggé bekezdtek. Izgalmas, jól is néz ki alapvetően. Jófajta.
Resistencia eterna
-
nubreed
veterán
Ebben a félévben még jön valami sci-fi a Netflixre? Mármint ami teljesen új. Altered Carbon már megvolt, ami amúgy nagyon jó volt és azt olvastam, hogy legkorábban 2019 vége felé jöhet a folytatása. Kár...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Janaboy
Topikgazda
En is.
Alapjában véve tetszett, jo volt, de hányok már ettől az emberi hozzaallastol es foleg attol h mást nem tudnak kitalalni sztorinak.
Lesz vajon 2. evad?
Janaboy
-
Janaboy
Topikgazda
válasz FollowTheORI #39854 üzenetére
Szerintem az arra akar hajazni, hogy akármennyire okos valaki, attól még ha gyerek, akkor gyerek..
Janaboy
-
S e t h
nagyúr
válasz FollowTheORI #40068 üzenetére
Én elolvastam az összes könyvet és meredeken zuhan a történet színvonala.
Egyfajta kozmikus szappanopera lesz, ahol jól felcsigáztak bennünket az elején az ismeretlennel, amitől félünk, majd átmentek a naprendszeren belüli frakciók közötti konfliktusok vég nélküli bemutatásába.
Lehet hogy azért is mert olvastam a könyveket, de jelenleg minden izgalom és elvárás nélkül nézem a sorozatot, ahol képesek egy egész epizódot is egy üldözésre szánni.
A Lost in space jelenleg sokkal jobban leköt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #40408 üzenetére
Red-en kivül nincs érdekes karakter. Liz Tom óta szenved, bár az a csaj amúgyis csak rinyált. Aram, meg a többi ügynök is tipikus sablon senkik.
Néha talán Dembe nyög be pár jó poént, de ennyi. Meg az aktuális Red haver/segítő - ha épp van az epizódban. -
Zizmand
aktív tag
válasz FollowTheORI #40709 üzenetére
+1 én is ugyanígy vagyok vele.
-
bagyulajuve
addikt
válasz FollowTheORI #40889 üzenetére
az utolsó 2 rész sokat javított az évad megítélésén nálam
Resistencia eterna
-
hemaka
nagyúr
válasz FollowTheORI #40889 üzenetére
Nekem annyira mar nem tetszett ez az evad.
Meg mindig tartom azt a velemenyemet, hogy ez a tipikusan az 1 evados sorozatok koze tartozik, ugy utne igazan.
-
mepet
addikt
válasz FollowTheORI #40974 üzenetére
Hát ha az összes évadot számoljuk, talán ezt többet hallottuk: "May we meet again"
Bár én a trigedaslanget jobban szeretem, az a csúcs. -
Ellia
addikt
válasz FollowTheORI #41119 üzenetére
WD szerintem mindig is erről szólt (akart szólni), az, hogy zombik vannak benne egy mellékes dolog.
-
addikt
válasz FollowTheORI #41556 üzenetére
Először én is erre gondoltam, de ez a teaser egyelőre nagyon pozitív és a színészt is bírom.
Black Panthert ne is keverjük ide, a filmet akkor nyomtam ki amikor a csaj körül szétrobbant az autó ő meg megállt az alvázon és még élt, utána töröltem, seedelni se voltam hajlandó.
Amúgy az új Altered Carbon évadba is fekete lesz Takeshi Kovács, nem olvastam a könyvet, nem tudom abban is így volt-e, de Netflix..az meg nálam garancia a minimum 10/7-es színvonalra.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
válasz FollowTheORI #41558 üzenetére
A csillagok állása éppenséggel pont, hogy nem volt a legjobb az első évadnál. Ezzel most tuti Emmy esőt akarnak, azért is lett fekete a főszereplő (már bocsánat, nem szemétségből írom, mint mondtam csípolom a színészt nagyon).
Ugyanis anno az első évad Emmy szempontból bukta lett, mert egy időben volt a Breaking Bad utolsó évadával és ők (jogosan) elvittek mindent. Anno akkoriban ugy emlékszem többen is írták bennfentesek twitteren és egyéb fantasztikus blogokon, hogy az HBO azért lobbizta ki pofátlanul, hogy ne a miniseries kategóriában legyen + Matthew Mcconaughey és Woody Harrelson is jelölt legyen a Legjobb férfi főszereplő dráma kategóriában, mert köztudott volt, hogy Vince Gilligan először az HBO-hoz ment a pilot-al és a forgatókönyvekkel, ahonnan röhögve elküldték, hogy márpedig erre nincs kereslet. A saját kicsinyességükből a saját kardjukba dőltek. Ha akkor a miniseries kategóriába ment volna a True Detective ezáltal a színészek is, szitne az összes díjat behúzták volna, ehelyett nyilvános fatality-t kaptak. KARMA
Ezzel a hosszúra nyúlt kommenttel csak azt akarom modnani, hogy most igyekeznek biztosra menni,
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Fandango
veterán
válasz FollowTheORI #41900 üzenetére
+1
-
vittgen
senior tag
válasz FollowTheORI #41900 üzenetére
Sajnos az utolsó évad nem hozta az elvárt minőséget!!
És az Unit / Egység /?
Láttad?
Na az megint pöpec... -
félisten
válasz FollowTheORI #42077 üzenetére
Gáz :\ Mondjuk előbb kaszáltam a sorozatot, de ez mindenhogy gáz.
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #42288 üzenetére
Én sem értem miért lepődnek meg emberek ezen.... szar volt mindkettő JJ is az, remélem az is kaszát kap. Punishert se tudják sokáig húzni, egyedül Daredevil ami még úgyahogy elmegy
-
sugarforce
addikt
válasz FollowTheORI #42355 üzenetére
Hat nem a legjobb a viszonyuk, kepregenyekben sem nyilatkozik rola valami fenyesen, nemhiaba lett vege a partnerseguknek, nemhiaba jott a kepbe jason todd sem.
-
Ellia
addikt
válasz FollowTheORI #42460 üzenetére
A sorozat a '89-es NES-es Castlevania III: Dracula's Curse-on alapszik, nem az "új" Lord of Shadow rebootolt szérián (amire szerintem gondolhatsz). Szóval nem, nem igazán spoilerez
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz FollowTheORI #42652 üzenetére
Amúgy tényleg nincsenek - anno valahol nyilatkozták, hogy maguk a zombik is egyre rosszabb állapotúak lesznek az évek során.
Ez mondjuk nem oszt nem szoroz, ez már rég nem az a sorozat, hogy bármelyik szereplőért is izguljak...
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #42763 üzenetére
Voltaképp igen. De aki keres, talál
szerk: Van felirat is már hozzá. Első részhez biztosan. Többit még nem néztem. Jó lesz ez a YT Red, ha így adja.Asszony meg elaluszikált az ABBA fimen, úgyhogy csúszni fog a premier nálam sajnos. Nincs szívem felkelteni
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz FollowTheORI #42894 üzenetére
Lehet ez is közre játszik, Russo tesók nyilatkozták tegnap:
Eredetileg szerették volna beintegrálni a Netflix sorozatok hőseit is a Végtelen háborúba, de nem tudták kieszközölni a dolgot a színészek időbeosztása és a forgatás menetrendje miatt - ez jó hír a Daredevil-kasza miatt szomorkodóknak, ugyanis ez komoly esélyt jelenthet arra nézve, hogy a kisebb kaliberű szuperhősök feltűnhessenek a Marvel Moziverzum későbbi alkotásaiban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #43158 üzenetére
Jól mondod. Egy parazita. Ami tulajdonképpen, megöli a gazdatestet. Ehhez képest, a végére meg nekiállt lelkizni. Nálam ez kissé disszonáns.
De túl tudok lépni rajta, pici fogcsikorgatással.Ami a folytatást illeti:
Mika Watkins: When I went into it I had a strong idea for season 1 and then I had plans for season 2, 3 and a look for season 4. Link[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz FollowTheORI #43949 üzenetére
na köszi, ez tetszetős be is enkórózom
Banshee, punisher megvolt azok eléggé bejöttekjó krimit meg nehéz találni, Luther, életfogytig zsaru bejöttek,
örök kedvenc a dexter, hát azt nem tudja azóta se semmi überelni,történet, karakterek,feszültség, csúúcs.. -
törölt tag
válasz FollowTheORI #43945 üzenetére
Aah, hang szempontból, bocsi.
Elkezdtem nézni, és 20 perc után ki akartam kapcsolni, annyira nem tetszett, majd jött a fürdős jelenet és aztán ottmaradtam.
A hangkeverés nekem fontos, a sorozatok nagy része nagyon steril, nincs zene vagy hanghatás csak bedobnak egy mikrofont a szereplők közé aztán annyi.
A Falling Water volt nagyon jó ebből a szempontból, a lassított és egyéb jelenetek iszonyatosan erős atmoszférát teremtettek a hangkeveréssel együtt. Nagyon sok részt visszatekertem ott, és azoknak volt is értelme.
A Nightflyersben lévő zene kicsit hajazott a Life c. filmben lévőre, a basszusok pedig ugyanazok voltak, mint a Cloverfield Paradox c. filmben és a hangkeverés hasonlított a Falling Water-ben lévőre. Kicsit olyan volt, mintha több helyről szedték volna össze az ötleteket, kezdve az Űrodüsszeia. c filmmel.
Végignéztem a sorozatot, bár értelmét nem sokat láttam, így, hogy nem lesz folytatás. De a hangkeverés nagyon sokat hozzáadott a részekhez, kár, hogy a fele így is unalmas és érdektelen.
Tetszett jó pár Netflixes alkotás, de úgy tűnik itt is óvatosnak kell lenni, mert kicsit megszaladt a mennyiség, a minőség / végeredmény meg nem biztos, hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest