Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Én még a kezdetekből tudok nyilatkozni, azóta lehet, hogy kijött új fw, de akkor még csak 128-as sima duót evett, a pro abszolut nem működött benne (azaz észrevette, hogy van benne kárty,a de nem bírta kezelni). Mp3 szépen szól, főleg fülesen
Lehet, hogy kicsit késtem, csak most nézegetem a régi hsz-eim, és rátaláltam erre, aztán nem hagyhattam válasz nélkül
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
EMBEREK!!
HELP DE GYORSAN!!!
Szal rám akarnak sózni egy ilyen telót és még nem tudom, hogy én is akarom-e
Szal mekkora a legnagyobb memóriakari ami belemegy? Szépen szól az mp3? Mennyit ér egy ilyen teló mostanában? 33K-ért láttam aproneten egyet... -
a_tesz
Korrektor
én valami olyasmire gondolnék, hogy azért, mert a memóriakártya egy cserélhető valami, és ha beleraksz egy másik kártyát, amin történetesen van egy ugyanolyan nevű mp3 aminek azonban a tartalma más, akkor lehet jól meglepődni, mert nem az szól. ha meg nincs olyan, jönne a ''kékhalál'', hogy most micsináljon... bár lehet hogy ez hülyeség
-
Hedge
csendes tag
És szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a kártyáról nem enged mp3-at csengőhangnak beállítani a teló? szoftveresen lehet ez korlátozva talán?
-
a_tesz
Korrektor
Bővebben: link
ez a leghasználhatóbb, amit találtam, de itt sem esik szó róla, hogy mi lenne a különbség a Duo meg a Duo PRO között. nekem azonban továbbra is a fenti állítás gyanús, jó lenne valami szaki, aki ért hozzá
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Mosqu!to
üzenetére
attól tartok, ez a ''limitálás'' a technikai megvalósításban gyökerezik, ergo szoftveresen nehezen kiküszöbölhető. olyasmire gondolok, hogy a pro már másabb felépítésű, és ugyebár a visszafelé kompatibilitást egy pro olvasó esetében könnyebb megcsinálni, minthogy a duo olvasója ''előre kompatibilis'' legyen. Ha jól tudom, jelentős a sebességbeli különbség is a kétfajta kártya között, DE még semminek sem néztem utána, csak halványan így rémlik régebbi olvasmányemlékeim közt, így az itt leírtak valóságtartalmáért egyelőre nem vállalok felelősséget
...
szerk: és gyanítom, hogy a kettő közül a pro a drágább technológia.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
A kártyán levő mp3-akat tényleg nem tudod csengőhangnak betenni, csak a telefon memóriából tudsz ilyet. A kamera minősége szerintem nagyon jó, ahhoz képest, hogy ez csak egy vga kamera, nem ''nagy'' felbontású 1,3 megapixeles.
Még 1 kérdés: Ha a telefon csak sima memory stick duo kártyát eszik, akkor meg lehet e oldani szoftveresen, hogy a pro is menjen neki? Gondolom az egész csak szoftveresen van tiltva, és amúgy a kártyák felépítése egyezik. Jól gondolom? -
Hedge
csendes tag
Nah hát elég jók a tapasztalataim a telóval. A 128-as DUO kártyát simán viszi és nincs érezhető szoftverlassulás. A kamera minősége nem a legjobb, de nem is használom igazán túl sokat így nem mérvadó.
Az egyik gondom, hogy nem tudom az MP3 zenéket csengőhangnak beállítani. Olvastam valahol, hogy a kártyán lévő MP3-akat nem lehet. Ez igaz? És ha igen akkor nincs erre valamilyen mód, hogy megkerüljük? -
Mosqu!to
addikt
Még egy up, a nap végére.
-
Mosqu!to
addikt
áp
-
Mosqu!to
addikt
Újabb kérdés a telefonnal kapcs:
A telefon csak Memory Stick Duo-t eszik meg, vagy a Pro-val is jóllakik? Amennyiben csak elöbbit, akkor abból mekkora a legnagyobb, mert én még csak 128-ast láttam, ami elég karcsú
-
Mosqu!to
addikt
Na idő közben rájöttem balgaságom kulcsára, az FMA-ban kellett rendesen belőni a portokat. 5-ös porton a telefonról letöltés, 6-oson a rátöltés. Azóta megy minden faszán

-
Mosqu!to
addikt
Újra írok, hátha tud valaki segíteni. Most valamért a telefon egyik napról a másikra már FMA -val sem hajlandó együtt működni, de a Mobile Phone Monitor mindvégig látja, hogy csatlakoztattam a telót. My Phonesben nem találom, azonban van a file fülön egy expoler opció, aminél nem tom mit kéne felderíteni. Ötletek? Esetleg valami más program, amivel tudok a telefonomról letölteni, és feltölteni rá?
-
My phones-ban egész egyszerűen áthúzod a *.jad fájlt a telefonra.
Saját maga bepakolja a helyére.
Közben találtam egy z1010 oldalt.
[Szerkesztve] -
De csönd lett...
Valakinek valami új fejlemény? -
válasz
The Hedgehog
üzenetére
-
The Hedgehog
csendes tag
-
Mosqu!to
addikt
válasz
The Hedgehog
üzenetére
Olvasd végig a topicot, nem túl hosszú, és le van írva, hogyan kell.
-
The Hedgehog
csendes tag
Üdv! Azóta valaki rájött, hogy hogyan lehet az USB kábellel kapcsolatra bírni a telót és a PC-t?
mert én most tettem szert egy ilyen telefonra és sajnos hiába telepítem fel a CD-n lévő USB kábel drivereit azt írja ki, hogy gondjai vannak a kapcsolódással... dühítő!
kérlek segítsetek ha tudtok! -
Magyar menü folyt köv.:
Na a Szt. László téri SonyEricsson márkaszervízből elzavartak, hogy próbálkozzak egy hónap múlva a magyar nyelvvel. Mert ugyan létezik már, de csak arra az ''altípusra'' amit Mo.-on forgalmaznak a boltok, az enyém meg nem ilyen, úgyhogy meg kell várni, hogy az anyacég mit lép ezügyben. -
Mosqu!to
addikt
Azzal a letöltés megy, feltöltés nem megy. Ott szerintme szoftveresen lesz vmi elkúrva. Amúgy egészséges h FMA indításakor kiir egy csomó ''VBScript | Read file: File not found: <fájl helye>'' üzenetet? Az összes az FMA\Scripst\Core mappában levő fileokra mutat (egyesével a fájlok)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Nah, fejlemény:
Ez a módszer, amit ti mondtatok, nem vált be. Azonban feltettem az mms studio-t, amivel tudok a gépemre tölteni. Viszont problémák akadtak fel, ugyanis a képket 120*160 (aszem ekkora) méretbe kicsinyíti, illetve mp3-at nem tud feltölteni a telóra, csak wav, mid, stb fileokat. Nekem pedig olyan kéne, ami felteszi a képet teljes egészében, és rendes hangokat is tud kezelni. -
Nálam az com 1,2,4 van enabled-re állítva.
-
Nálam az com 1,2,4 van enabled-re állítva.
-
Mosqu!to
addikt
Gondolom innen kell valami.
Viszont pl a portoknál nem látom már a COM4 COM5 -öt, amit anno nem talált. Úgyhogy nemtom h azt még meg tudom e megint csinálni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.liveforspeed.hu/images/smilies/eusa_think.gif)

közben sikerült és tökéletesen megy minden.