- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Ezt a menüt amúgy hogy lehet behozni, ami kiírja a panel típusát? [link]
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Közben megjött a H6400, de látom, hogy fel van bontva a doboza.
Viszont volt rajta egy ilyen matrica: [link]
Ez azt jelenti, hogy csak a Samsungos garanciapapír kitöltése miatt bontották ki?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz lowzor #96504 üzenetére
Az MM-ben minden készüléket eladás előtt felbontanak és megnézik, hogy sértetlen-e, elvileg megnézték és ennyi volt, valamint ha a dobozban van a garipapír akkor kitöltik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vhiktor
veterán
válasz lowzor #96507 üzenetére
Szerintem a garancia miatt teljesen mindegy, mert ha baja van akkor úgyis cserélik.
Egyébként azt hiszem a szervízmenüben meg lehet nézni, hogy mennyit ment a TV.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
veterán
válasz blakey #96505 üzenetére
Az a baj, hogy elvileg. Ami gyakorlatilag biztos, hogy így van 90%-ban, de ott van az a maradék 10% kétely.
Én ezért veszek mindig személyesen tévét. A helyszínen kibontatom a dobozt, beüzemeltetem, és ha minden rendben akkor viszem. Az üzleteknek sem volt eddig semmi kifogásuk a kibontás ellen.
Persze tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki tudja saját maga elhozni a tévéjét, így nincs választása. Viszont aki teheti az maga menjen el érte, mert rendkívül nyugtató hatással van az emberre amikor előtte bontják ki a gyári csomagolásból a tévét.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
blakey
titán
válasz lowzor #96507 üzenetére
Online rendelésnél igen, de a boltban amikor előtted bontják fel akkor látod, hogy újról van szó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz lowzor #96511 üzenetére
Elvileg igen, aki már "járt arra" az talán meg tudja mondani, hogy mit kell nézni.
-
77Kilroy
csendes tag
válasz sityupityu #96509 üzenetére
Én is kifejezetten szeretem boltban, személyesen megvenni a műszaki berendezéseket...
Viszont az unboxing nálam egy külön kéjérzetet adó procedúra. A vásárlás egyik legszebb pillanata, amikor először veszem ki a gyári csomagolású dobozából... én szerelem össze és üzemelem be először. Ezt átengedni másnak... számomra bűn!
Ha a boltban egyszer már bekapcsolták, akkor nekem az a készülék már "használt". Nem venném meg.
Annyira fanatikus vagyok ebben a kérdésben, hogy vittem már vissza kazettás magnót annak idején, csak azért mert láthatóan nem én csomagoltam ki először! (ezzel megfosztva egy engem egy gyári élménytől)
:-)[ Szerkesztve ]
-
bcsabi7710
újonc
udv samsung ue 50 ju 6800 uhd kapcsolatban kérnék segitseget ,hd tv adasnal a felkonvertalas tenyleg rontja a kepet ,szellemkép ,villodzasra gondolok?
-
PuMbA
titán
válasz bcsabi7710 #96514 üzenetére
Nem ront semmit, de nem is nagyon javít a felkonvertálás
-
lowzor
veterán
AUO panel van benne, ha jól látom: [link]
Purchase Date-nek 5/24/2016-ot ír. Az jót jelent, vagy lehet resetelni és ennek ellenére korábban is használhatták?
Másnak is felbontotta az MM, aki onnan vette online?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 77Kilroy #96513 üzenetére
"Ezt átengedni másnak..."
Ez így nem teljesen igaz, mert az eladóval közösen bontjuk és próbáljuk ki aminek én is a részese vagyok.
Ráadásul akkor legalább ott helyben kiderül ha valami nem oké, és ezzel megspórolok egy plusz utat oda-vissza.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
lowzor
veterán
Sajnos van egy pötty a kijelzőn, gondolom pixelhiba, élőben sokkal jobban látszik:
Itt a kép róla:[link]
Akkor ez is megy vissza.
Pedig nagyon tetszett, míg ezt meg nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz lowzor #96518 üzenetére
Esetleg kosz:
-
lowzor
veterán
válasz Pancsermeste #96521 üzenetére
Én "[HAWK-FTS] Panel"-ből gondoltam, hogy AUO, de az akkor mást jelenthet.
Innen néztem amúgy: [link]
Ott is A1 van a Samsung panelnél, tényleg. -
PuMbA
titán
válasz Pancsermeste #96521 üzenetére
Egyébként meg tényleg mindegy, mert az AUO kontrasztja például jobb
-
Pópa
senior tag
Skacok, szeretnék egy 40-43 colos samut venni, smart funkciók teljesen lényegtelenek, wifi legyen, dlna legyen, és a képe fullhd-t tudjon, erős gyors megbízható panellal, PC módban lehetőleg nem egeket verdeső laggal. Mit ajánlotok 100-150k között?
Trust is good, control is better!
-
Ármester
Hali. Azt lehet tudni, hogy az MM-ban meddig akciós az UE40J6200?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
klaya86
senior tag
Sziasztok! Tervben van egy J5100 vásárlása. Kérhetnék róla véleményeket, tapasztalatokat? Csak filmnézésre lenne.
-
Flashget
félisten
válasz #94529552 #96532 üzenetére
Ha ilyen készüléket vinnének ki nem kell átvenni.
Anno mikor az Edigitaltól vettük a D6500-at samsung központi raktárból hozták csak előző nap került az autóra, mondta a futár, éjjel meg 0 fok volt így nem kapcsoltam be rögtön.
először a csomagolást nézette át velem a futár, hogy ép nem látszik rajta benyomódás (pl. targonca villával nem mentek neki) majd csak ezután bontottuk ki. Szintén alaposan átnézve a kijelzőt, üvegtalpat hogy nem sérült csak ezután lett a papír aláírva, fizetve a készülék.
Ha egy használt visszacsomagolt tévéről lenne szó az azonnal kiderülne (nincs gyári szinten visszacsomagolva, újjlenyomatos lehet esetleg poros ha kiállított darab volt az ilyet egyszerűen nem kell átvenni.MM-ben 2 zsír új csomag volt a harmadik bontott, de azon volt vagy 2-3 ragasztószalag amivel zárják a csomagot, de üres volt..a kiállított darab doboza volt. Az ilyen csomagolást azonnal észrevenni, hogy már nem zsír új.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
lowzor
veterán
Most megnéztem egy H6400 unboxing videót és láttam, hogy a műanyagdarabon, amire az állványt rá kell csavarozni gyárilag fóliának kéne lennie. Az enyémen nem volt, meg teljesen más helyen is volt a dobozban, mint ahol kellett volna lennie, tehát gondolom már rajtavolt a TV-n az állvány. Plusz pixelhibás is, tehát tuti megy vissza.
Most már biztos, hogy csak személyesen fogok TV-t venni, harmadszorra szívom meg az Online TV vásárlással.[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a TV-vel van tapasztalatotok?
Nagyméretű, FULLHD tv-t keresk és ezt néztem ki. Filmnézés, TV-nézés, konzolos játék lenne a használtai vonal..UHD-nak jelnleg értelmét nem létom...
Köszönöm!
-
sandró60
addikt
válasz lowzor #96536 üzenetére
Az elözöekben irtak alapján.Az hittem már visszavitted a tévét?Ha mégis feltett szándékod a tévé vásárlás,akkor az MM-et hanyagolnám.Elolvastad amit irtam a vásárlásommal(plazma) kapcsolatba?[link]
#Gaborka30
Csak személyes vásárlás legyen.Pláne ekkora összegért.
Nehogy úgy járj,mint az előted hozzászoló[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz lowzor #96539 üzenetére
Nem biztos, hogy hanyagolni kell az MM-et, viszont most szétszedték az online és az offline részleget, így online megrendelés esetén nem lehet személyesen átvenni és természetesen az árak sem ua.
Bárhol előfordulhat, hogy nem olyat kap amilyet szeretne.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kispiros
csendes tag
Sziasztok,
tudom nem a legjobb választás, de a UE40J5100-l kapcsolatban lenne kérdésem. A TV állvány amire tenném 76 cm széles, ezért kíváncsi lennék mennyi a talp szélessége. Méretek alapján csak azt tudom, hogy a tv 908.2 mm széles, a talp viszont mivel V alakú, így még saccolni is nehéz a méretét egy kép alapján. Sajnos már a legtöbb helyen csak rendelésre van, sehol sincs a közelben bemutató darab. Chateltem a Samsung supporttal is, azonnal ők sem tudták a választ, az ígért email még nem érkezett meg.
Sokat segítene, ha valaki akinek van le tudná mérni nekem.
Köszönöm!
Üdv, tamas[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
válasz sityupityu #96542 üzenetére
Köszönöm!
-
Messss
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni az alábbi készülékről:
SAMSUNG UE49KU6400 SXXH
[link]A KU széria a 2016-os modelleket jelöli?
Köszi!
-
törölt tag
Hello!
J6200-as modellrol mik a velemenyek? Konzollal jatekra alkamas? Valamint szep a kepe es mkv-kat jol visszi? Valami hatranya esetleg van? H6400-tol rosszabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest