- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadek79
csendes tag
Valóban csak régi vagy egyszerű játékoknál képes a ps4 pro natív 4k-ra, de a felskálázás tökéletes, és a hdr miatt élmény vele játszani. Tegnap sötétben Uncharted 4-et újra kezdtem, a fényeffektek a nyitó jelenetnél, mintha élő lenne. Szerintem a hdr a jövő nagyon sokat dob az élményen.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz kola99 #102401 üzenetére
Figyelj engem nem érdekel hogy kuka meg szemét sok mindenkinek ilyen sincs! Az tény oldalról kicsit rosszabb betekintési szöge mint a nem íveltnek. De ki az a barom aki oldalról nézi a tv.most tényleg jó lett ks széria de így is fikázák egy páran.lg topikba ezt is írták már róla Samsung KS 7000 VA paneles volt...botrányos színvesztéssel, 1 méterre a kijelző közepétől.)
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
dethroner
veterán
válasz Dadek79 #102402 üzenetére
A HDR a jelen, a múlt a 3D, az ívelt, a 4K. És hogy mi a jövő, jó kérdés. Valami olyan, ami még nincs senkinek és el lehet adni 1-2 szériát belőle, hogy aztán ismét jöjjön valami új baromság. Fogyasztó társadalom részei vagyunk.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
belan
addikt
válasz dethroner #102405 üzenetére
Asszem ő írt rám privátba de ki töröltem már. Hogy nem látom ks7500 be a embereket olyan műnek vagy valami ilyesmit írt vagy a borszinuket.amúgy meg valaki lg szereti valaki meg a samut istenem nem lehetünk egy formák.végén jó volt amit írtál ököl
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
nagyúr
válasz belan #102403 üzenetére
Én a saját tapasztalatom mondom, lebeszélni másképp szoktam az embereket Néztem az MM-ben felül a hajlított volt, alul a sima, a hajlított kb. tükörként viselkedett. Persze ez lehet elhelyezési hiba is, de basszus akkor nem is kell tv, ha csak korlátozott szögből ad rendes képet. Nem nekem találták ki, kész
Nagyon vaciláltam a KS7000 megvételén, mert aggódok, hogy a sima tv adás ( nem HD) botrányos lesz rajta, illetve vittem SD mkv-kat, na azok se voltak a toppon. Holnap lehet megint benézek, adok nekik még 1 esélyt, végignézem a konkurenciát is, aztán megpróbálok jó döntést hozni. Pont a 7707 és a Sony 809C-je van még terítéken. Páromnak LG tvje van, nekem F6500 és az LG csak menüjében gyengébb, a képe szerintem pazar (a médialejátszója jobb is, pedig régi, nem Webos-es).
Igyekszem BF-ig kitalálni, bár tuti nem lesz olyan szerencsém, hogy megint 70k-vel legyen olcsóbb egy 49KS7000...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
belan
addikt
válasz Tsebacsi #102408 üzenetére
Én azt mondom gondold át jól és ha úgy döntesz veszel egy ks7000 csak jól jársz vele csak nem biztos 70 ezerrel olcsobban meg fogod kapni. Gyerekek ez lugomon tag nem semmi lg topikba mit művel
-
aerosmith
őstag
Segitsetek mi a különbség a UE60J6240A meg a UE60J6200 között? Csak a tuner?
55"+ átlóval, 3-4 méteről néznék, fullhd MKVket, DTSt meg DD/AC3 hangsávval, felirattal, némi netezéssel tarkítva ezt jó volna ha tudná a tv.
Max 300k-ig melyik samut érdemes venni? Ha esetleg rászámítok valami black fridayes kedvezményt? -
BBéci
legenda
válasz gduck #102418 üzenetére
Aki nem a legalját, a legvacakabbat ajánlja és veszi, az mindjárt maximalista? Szerintem nem az, csupán ésszerűen gondolkozik és cselekszik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
60-65" méretű TV-t keresek és a legolcsóbb szegmensből úgy néz ki a 60" J6xxx Samsungok férnek bele a számomra ésszerűnek tűnő keretbe. (tehá 250 ezer környékén keresek valamit).
A 65"-ösök úgy látom már irreálisan drágábbak, nem érnek meg közel +100 ezer Ft-ot számomra.Mekkora különbségek lehetnek a J6xxx sorozatú Samsung TV-k között?
Mert a 6200 (6202 pláne) és 6240 között a samsung.com szerint gyakorlatilag semmi különbség látszólag...
Köszönöm szépen -
dandy91
tag
Udv!
Van valakinek UE48h6400 tv-je vagy masfajta ebbol a H szeriabol ?
Csak szerintem tul gagyi az OS es az applikacio kinalat? Szinte semmi hasznos app a Youtuben kivul.."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
-
veterán
-
blakey
titán
válasz dandy91 #102430 üzenetére
Android TV a jövő, ott szinte bármit telepíthetsz és Sonynál már használható a rendszer. webOS, Firefox ugyanolyan zárt, mint a Tizen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
Hát megnéztem, a KS7000 magasan jobb képű volt, mint az LG 7707 azonos méretben, de még mindig rettegek, hogy 2-3 méterről nézve nem fog tetszeni a tv képe egy FHD-vel összehasonlítva.
Még a végén nyer a Sony a W809-elMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aerosmith
őstag
válasz HagaNRG #102420 üzenetére
Teljesen ugyanilyen helyzetben vagyok én is!
J-s sorozat amit néztem, az ugyebár 2015ös széria, a 60J6240-est néztem, meg 60JU6400at de az majdnem 400ezer.
UE60J6200 lenne 270ért meg 6202es 240ért de ez utóbbiról semmi infót nem találok, lehet hogy valami szürkeimportos keleteurópai verzió.
Különbségeket én se nagyon látom, max annyit hogy az egyik 600 másik meg 700 PQI-s.2016os sorozatból 55KU6400at láttam 270 körül, meg 60KU6702-t 375ért.
Kicsit nagy a választék és nem igazán tudom hogy érdemes lenne-e inkább 55ös UHDt vagy jobb választás a 60as FHD.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Adott egy gyári Tv csatornalista. Ezt megszerkesztettem egy kompatibilis programmal. Az átrendezett új listát betöltöttem a TV-nek amit el is fogadott. Lekapcs Tv majd ON, a listát egy az egybe elfelejtette. Mi lehet a gond? (TV: KS7000)
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
blakey
titán
válasz Clever0 #102438 üzenetére
Vagy visszaolvas néhány hszt. [link]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dethroner
veterán
válasz aerosmith #102435 üzenetére
Én a helyedben nem kockáztatnék és J6200-t venném. Biztosan nem véletlen hogy a 02-es végű olcsóbb.
Pl a spanyoloknál is 48J6200 48J6202 De ha kísérletező kedvű vagy, akkor csak bátran. Amúgy a Samu baltikumi országok honlapjain megtalálható a 02-es végű.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz gduck #102442 üzenetére
Ezért írtam, ha kísérletező kedvű valaki és akar spórolni 2-3 szt Istvánt, akkor tegye. Amúgy meg ott a kipróbált, bevált készülék.
Amúgy qrvára nem értem a samu trükközéseit a típus számokkal. Pl ami európában 7000-es, az usában 8000-es, aztán itt van most ez a J6202. Mi az istenért kell másképp nevezni?
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Szerintetek a Samsung UE43J5500 TV-m simán lekezelne bluetooth kapcsolattal egy Klipsch R-4B soundbar-t? Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Batib
őstag
válasz dethroner #102446 üzenetére
Pici adalék. Az én 55h6400-as tv-mben T2 tuner van. Ezt Kelet-Európába szánták és ott egyből a T2-őt vezették be. A tipusszámban nincs eltérés csak a végén a betűkben.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest