- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz Rocky10 #2941 üzenetére
Van benne stratégia is. AgeofE, meg Heroes stb. Itt pack. Játékok, érdekességek.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
sergi
csendes tag
Sziasztok! Eladnám Samsung i900-am, ami Vodás, kb 1 hónapos, 2 gb-os garminnal, és minden gyári tartotozékával!
Ár:80.000 ft
Tel:06-709-420-777
Sajna nekem nem jön be! Csere max. Nokia 6300,6500slide, e51 vagy 6220 navi lehet! -
ziggi_zug
aktív tag
válasz scofield82 #2953 üzenetére
Hm... Furcsa, nálam meg csak azt fogadta el...
Lehet, hogy a kódolás módja sem mindegy, illetve ezek szerint biztos.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
donyka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap nyomtam egy HR-t a telón, de a magyar nyelv nem jött elő sehogy sem.
Valaki fel tudná feltenni a magyar fájlokat, hogy rá tudjam tenni a telóra! -
Gulyo
tag
Üdv, bluetooth kérdés bár kicsit off ...
... hogy az én bt adapterem 5 m-en kivül már nem szeret csatlakozni, vagyis a telo az adapterhez , viszont láttam olyan bt-t ami 100 m-es hatótávú és bt 2.0-es szabvány ... ez számíthat valamit ?
előre is kösssssz[ Szerkesztve ]
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
MODERÁTOR
-
zolee7
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom sokunkat érdekel, de végre valahára elindult a Naviextras.com
Legalábbis ami a ToolBox-ot illeti, de az is csak a PDA változat, nekünk meg pont az kell.
Letölthető a fórumból, de szerintem az oldalon is kint van (nem néztem).Telepítettem, és elsőre magát az iGO-t frissíti a 49545-ről 55127-re.
Csak azután enged hozzáférést a térképekhez.
Nekem utána minden térképem 2008.07 lett.Lehet frissíteni ezerrel
-
Gulyo
tag
csá !
segítene valaki priviben a photoshopban ... az spb hátteret akarom kicserélni a leírás szerint és addig sikerült eljutnom hogy a háttér meg van nyitva PS-ban de elakadtam ...
előre is köszi[ Szerkesztve ]
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
Gr3ddy
tag
Valaki tud segíteni? [link]
igo8 sehogy nem akar műholdat találni.
Linkelt beállítással sem.
Gps vevőt megtalálja de ennyi.
Pna nem hivatalos softal nem szívtam ennyit mint az omniával.
pár soft+hard reset volt már[ Szerkesztve ]
win7 élményindex 7.3 :)
-
silentkiller
senior tag
Szerintem fölösleges hack-elni a GPS-t, kiválóan megy az anélkül is...
Szerintem nyugodj meg indítsd el az iGo8-at, legyél nyitott vagy relatíve nyitott helyen, akár autóban is... azután pedig:
1. SIM a telefonba
2. Telefonmodul bekapcsolva, tehát fogadhatsz és kezdeményezhetsz hívást, sms, stb...
3. Rendben feltelepült az iGo8
3a. Milyen verziót tettél fel? (az iGo8 beállítások között a névjegyeknél találod az a számsort, ami valószínűleg 8.x.x.... kezdődik)
4. Működik az iGo8, tudsz térképeket nézegetni, stb...
5. Az iGo8 képernyőjén látsz egy olyan jelet (egy karikában), hogy távcső vagy egy műhold áthúzva?
5a. Ha az előbbi, akkor rátapizva előjön egy menü, aminek a jobb alján látsz egy olyan feliratot, hogy "GPS". Tapizz rá, előjön a műhold vételi menü. Tedd a szerkezetet nyitott térbe, lehet akár autóba, a lényeg, hogy várj 3-5-9 percet és megjelennek a piros és sárga pöttyök, amelyek a műholdakat jelölik. Később, ezek zöldre váltanak, akkor már vesz a jelvevő. Utána, 1-2 percen belül - ha már az aktuális helyzetedet mutatja koordinátákkal... működik!
5b. Ha az utóbbi, akkor a telefonmodul miatt vagy más beállítás miatt van gáz.(ezt egy ismerősnek írtam az i780 topikba...)
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
gabor977
csendes tag
Én frissítettem, majd mikor kihúztam a kábelt, az Igo megkérdezte, hogy update-eljen-e... azt mondtam oké, a telepítés felénél hibát írt ki (hiányzik egy fájl)... el is tűnt az IGO ikon...
Itt nagyon megijedtem... de egy kikapcs-bekapcs segített, aztán már normálisan települt újra az IGO. Szóval most azt hiszem friss már a verzió.
-
Gr3ddy
tag
válasz silentkiller #2963 üzenetére
1. sim telefonban van
2. szintén
3. rendesen feltelepült.
3a. 8.0.0.49545
4. működik rendesen.
5. rendben
akkor valszeg az 5b
egy sungoo navin simán fölment minden semmi gond nem volt, az hamarabb is megtalálja a műholdakat mint ez a szutyok
Feladomwin7 élményindex 7.3 :)
-
silentkiller
senior tag
-
Gr3ddy
tag
válasz silentkiller #2966 üzenetére
dühöngök csak, jó a cucc de kifogott rajtam
mindjárt nézem a gps tunertwin7 élményindex 7.3 :)
-
roooob
csendes tag
Sziasztok!
Eladnám október 18-án vásárolt, Vodafonos, 8GB-os Samsung SGH-i900 Omniám.
A készülék KIFOGÁSTALAN, karcmentes állapotban van. Eredeti dobozában, hiánytalanul,
2 év garanciával, iGO szoftverrel.
+ Adok hozzá egy bontatlan, vadonatúj ZAGG Invisible Shield teljes készüléktestre való fóliát (még nem tettem fel), valamint egy bőr tokot.Kicsit nehezen tudom kezelni sajnos, váltanék... ÁR: 85.000 Ft szerintem baráti ár
-
Gr3ddy
tag
jáááááá
soft reset hard reset telefon +teló storage-jéből töröltem mindent hagytam alap beállításon gps-t és müxikwin7 élményindex 7.3 :)
-
Gr3ddy
tag
-
Gulyo
tag
Ha valakinek sikerült az spb menüben a szabad háttérválasztás ( i900 oldal szerint ) az lécci segítsen !!!
Üdv !P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
elektro
aktív tag
Hi
Nem tudtam hogy ez a topik apróhirdetéssel is foglalkozik[ Szerkesztve ]
-
donyka
csendes tag
A HR után tapasztaltak megleptek:
-gyorsabb lett a teló
-az elkészített képek is mintha jobb minőségűek lennénekEgy probléma azonban még mindig fenn áll amikor összekötöm a telót a szgéppel elvileg töltenie kellene a telót, de ehelyett leszívja az aksit minden egyes csatlakoztatás alkalmával.
80%ról pillanatok alatt 50%-ra esett és ott is maradt.
Mit kell beállítani, hogy töltse a PC a telót?A magyarosítással kapcsolatban van vkinek ötlete hogyan tudnám a telefonomat magyarosítani?
Esetleg eltudná küldeni vki a magyarosításhoz szükséges fájlokat(3db asszem) nekem emailben privát. -
jegkocka
csendes tag
válasz SonicVersus #2970 üzenetére
Nekem Magyarország október 6-dikai térkép, M0-ás + Megyeri híd is rajta van, de ezt külön netről szedtem és bemásoltam IGO-ba. Frissítéssel nem lesz több ország, csak a meglévőket frissíti. De mint mondtam, egy kis trükközéssel 46 országosra lehet varázsolni
-
donyka
csendes tag
Bocs az előzőt elnyomtam.
A HR után tapasztaltak megleptek:
-gyorsabb lett a teló
-az elkészített képek is mintha jobb minőségűek lennénekEgy probléma azonban még mindig fenn áll amikor összekötöm a telót a szgéppel elvileg töltenie kellene a telót, de ehelyett leszívja az aksit minden egyes csatlakoztatás alkalmával.
80%ról pillanatok alatt 50%-ra esett és ott is maradt.
Mit kell beállítani, hogy töltse a PC a telót?A magyarosítással kapcsolatban van vkinek ötlete hogyan tudnám a telefonomat magyarosítani?
Esetleg eltudná küldeni vki a magyarosításhoz szükséges fájlokat(3db asszem) nekem emailben privát. -
elektro
aktív tag
Miért van az hogy az animált gif-et berakom háttérnek akkor nem megy az animáció,van erre valami megoldás?
-
phenom
csendes tag
Akkor most a naviextras.com ról tudom frissíteni az omniában levő térképeket?
Lehet kártyaolvasón keresztül is és úgy is, hogy összekötöm a telefont a géppel?
-
SonicVersus
tag
(#2976) jegkocka válasza SonicVersus (#2970) üzenetére
Új Válasz Privát Email 2008-12-02 19:20:50jegkocka
(újonc)Nekem Magyarország október 6-dikai térkép, M0-ás + Megyeri híd is rajta van, de ezt külön netről szedtem és bemásoltam IGO-ba. Frissítéssel nem lesz több ország, csak a meglévőket frissíti. De mint mondtam, egy kis trükközéssel 46 országosra lehet varázsolni
-
elektro
aktív tag
Regisztrálj a naviextras oldalán,töldsd le a toolboxot a pc-re és azzal tudsz majd frissíteni.
Az usb kapcsolatnál a csatlakozási mód háttértárra és azom belül a storage card-ra legyen állítva.
Sok sikert[ Szerkesztve ]
-
phenom
csendes tag
Kösz mindenkinek az infókat, szerintem holnap én is megcsinálom, aztán majd írok a tapasztalatokról.
az a 46 országos bővítés érdekelne?
-
jegkocka
csendes tag
válasz elektro #2987 üzenetére
az a baj, hogy naviextras-on nem engedi letölteni a tool-t (nézzen vissza későbbi időpontban), másnál is így van? vagy csak most kapcsolták ki kis időre?
(Felhívjuk figyelmét, hogy a Naviextras Toolbox jelenleg nem tölthető le.
Kérjük, a telepítőprogram letöltése céljából látogasson vissza a portálra egy későbbi időpontban.)[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Kicsit keresni kell.
Fórumban van egy link: [link] -
turbokiller
csendes tag
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, h mekkora memokártyát tud kezelni az omnia -
MODERÁTOR
-
juno_
csendes tag
Úgy látom Skype-t egyikőtök sem használ...
-
Zod81
csendes tag
Sziasztok!
Arra tud valaki választ adni, hogy miért van az, hogy mobiano themes boxnál hiába állítom be, hogy qvga a képernyő felbontása, a képeket mégis kicsit összenyomva jeleníti meg?
thx
-
turbokiller
csendes tag
válasz Viktor0610 #2994 üzenetére
thx
a következö kérdésem a HC lett volna de már ezt sem kell kérdeznem.
viszont van mégis vmi, méghozzá a tv kimenet. mit és hogyan használ, röviden. -
elektro
aktív tag
válasz Viktor0610 #2994 üzenetére
Nem akarok akadékoskodni ,de a samsungmobile.com-on azt olvastam hogy legfeljebb 16GB lehet a kártyával bővíteni
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest