- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
SPBMS+magyarítás+skinek imbah cucc én ezt már sosem uninstallálom. Lenne egy kérdésem spb-vel kapcolatban, weatherben jól látom, hogy van egy AtiveSyncre hajazó ikon? Ha rányomok kilép a főmenübe. Le lehet tölteni AS-en keresztül az időjárást? Mit kell állítani?
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
AS
félisten
Nem tudom pontosan, de gari elvileg nem ugrik ha innen töltöd le a rom-ot (persze nincs még ott a magyar verzió, , aki kíváncsi mikor lesz ott írjon Samsungnak.
linkVan egy trükk hogy lehet megoldani régebbi rommal hogy aksi ne merüljön le:
Töltés előtt szoftrezet, (ceruzás) dugjuk rá a töltött és kapcsoljuk be. Ne foglalkozunk a aksi kijelzővel, a zöld lámpa a lényeg. 4 órás töltés kell neki ha előbb feltöltődik nem jó..+Legrégebbi rom a vodáson van ( az egy szemét)
Utána Pannon és utána T-mobile.[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Fcsabi
tag
Szerintem egyszer le kellene próbálni, hogy miként viselkedik. Nem egészen értem egyébként amit írtál: 40% volt kijelezve, de jelezte, hogy kevés a szufla?
Amikor még jó volt az akkum, akkor volt hogy este 20%-os állapotban tettem flight módba, reggel ugyanennyi fogadott, és simán végigcsináltam vele a délelőttöt, töltőre is csak azért tettem, mert nem akartam megvárni, hogy esetleg hívás közben merüljön le.
Amikor megzakkant az akku, a következő történt: reggel levettem a töltőről (100%), és kb háromnegyed órányi beszélgetést követően már délre 60%-on voltam. Délután még fotóztam vele egy keveset, így levittem 40%-ra, ezen a ponton flight-be kapcsoltam. Másnap reggel ott feküdt az asztalon, mint egy darab kő: teljesen lemerült. -
-
blueye
veterán
Nem indul el a fényképező alkalmazásom.
Azt írja ki, hogy min. 5MB-ra van szüksége.
De nekem 23.41 MB free.
Tudtok megoldást rá? -
matyics
őstag
válasz silentkiller #2448 üzenetére
Olvastad?
[link]Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
erdoke
titán
-
Bikkrom
senior tag
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
erdoke
titán
Az angol (UK) ROM semmivel se jobb, ráadásul (állítólag) csak szolgáltatós ROM-ok vannak fent.
A Modaco-n vannak fent szerviz ROM-ok, azokkal érdemes próbálkozni. A garancia úgyis ugrik, ha a hivatalos oldalról leszedett, de a tiéddel elvileg nem megegyező régiójút teszel fel.A legjobb aláírás a héten
-
G4ng3r
tag
Nekem még a gyári vodás rom van fent(BUHH5/MIHI1), erre fel lehet tenni valamelyiket a "samsung supportról"?
Frissítettem volna már, de csak vistám van, meg írtátok h. valamelyik samsung servízben is lesz elvileg 2 héten belül, eddig csak ez tartott vissza.Ha erről az oldalról csinálom a frissítést, akkor elvileg nem lehet semmi gond frissítés közben, illetve ha mégis történne valami akkor is ugrik a garancia?
szerk:
Közben már írtad.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Nah, levettem az invisible shieldet a telómról, mert szerintem is iszonyatosan gáz, h ilyen gumi a kijelző, elveszíti az érintőkijelző tulajdonságát vmilyen szinten (sztem)
és valóban ilyen narancssárga-pirosas árnyalata van a cuccnak... érdekes.
Mindenesetre nem dobtam ki, hanem a hátlap belsejére rátapasztottam, így olyan atom tömörnek érezni a telót.► més que un club ◄
-
erdoke
titán
Ha lesz gyári magyar frissítő, akkor azzal természetesen marad a gari. Ha teljesen kinyúvad, akkor ők se tudják, pontosan mitől, vagy milyen ROM feltétele közben... Ha meg nem döglik meg véglegesen, akkor megcsinálják, és legrosszabb esetben kapsz egy ejnye-bejynét.
A legjobb aláírás a héten
-
maru
aktív tag
Szerintem mindenképp marad a garancia , ha a frissítés hivatalos forrásból származik. Én annak idején az U700-ra otthon küldtem új szoftot ,(amire ugye otthon nincs is hivatalosan lehetőség) majd később bevittem mert vacakolt, szalagkábelt cseréltek és egy szót sem szóltak a szoft miatt. Valószínű a kutya meg se nézi milyen van rajta.
Más kérdés a "főzőt" ROMok.blueye: és tele van, vagy csak annak látja? mert ha utóbbi akkor valószínű un. az a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
szidi19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ki problémám: Angliában vettem az omniámat és naivan azt hittem hogy lesz benne magyar nyelv,de nincs. Honnan tudnék letölteni hozzá magyar nyelvet?
Köszönöm -
maru
aktív tag
Ahogy AS is írta, amennyiben az újraindítás nem segített, akkor HardReset.
Enjoy: Amikor ráraktam az Invisible fóliát után újrakalibráltam a kijelzőt, nekem nem vészes így. A tapintása érdekes, de másik fóliát is érezni, hogy rajta van, ráadásul nekem a normál PDA fólia egy hónap után olyan karcos volt, hogy rossz volt ránézni.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nekem nincs rajta fólia talán egy kis karc van rajta.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
sbazsi
veterán
ismét néhány kérdés:
kitettem egy soft-key linket, mégpedig a névjegyzéket. ha belépek, kiválasztok egy névjegyet, visszaugrik a today képernyőre.
ha a telefonból megyek a névjegyzékbe, onnan egy contactba, akkor megnyitja.
mi lehet a gond?másik: telefonnál megoldható, hogy csak a billentyűkkel lehessen felvenni? zsebemben van a telefon, és már többször volt, hogy ahogy vettem ki a zsebemből, az elutasít gombot nyomtam a touch screen-en.
van a gmailnak beépített levelezőkliense. ezt akartam letölteni, de valamiért nem ment. valaki probálta már? nokia e51-en nagyon bevált.
létezik-e valamilyen progi, amivel számítógépről tudom vezérelni a kütyüt? kicsit jobb a gépen az egér, és kényelmesebb a billentyűzet is.
a névjegyzék átvitelénél van egy olyan problémám, hogy egy csomo contact-hoz nem tette át a telefonszámot, csak a nevet. outlookban ellenőriztem, ott megvan minden telszám.
-
erdoke
titán
Mivel tetted ki és hová a "soft-key" linket? Pontosan mire mutat?
Ha lezárod a piros gomb hosszú lenyomásával, akkor fel lehet venni a virtuális billentyűkkel? Én S2U2-t használok, ezért még sose próbáltam, de úgy lenne logikus, hogy lezárva csak a hardveres gombok működnek híváskor.
PC-s irányításhoz esetleg próbáld meg ezt a freeware-t.
PC-s Outlookban milyen fajta telefonszámként látszik az, ami nem ment át a PDA-ra?
A legjobb aláírás a héten
-
No-kia
addikt
emulátorok vannak winmora? pl egy kis nintendo emu super mario val, vagy vmi hasonló?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
sbazsi
veterán
-
ziggi_zug
aktív tag
Lehet, hogy hülyeség, de tartsd tokban!
A gmail-t meg automatikusan be lehet állítani imap-ra. Nem biztos hogy érdemes szórakozni a gmail mobil változatávan. Nokián nekem is az volt, de itt a beépített levelező jól kezeli a gmailt is. (ami furcsa, hogy "windowsos" könyvtárszerkezetet csinál a gmail-es kategóriák helyett.[ Szerkesztve ]
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Dare2Live
félisten
van a gmailnak beépített levelezőkliense. ezt akartam letölteni, de valamiért nem ment.
Mármint a weboldalrol nem tudtad letölteni? Mert elméletileg mennie kéne Javas..... Vagy nem megent ek*ta Samsung a J2ME implementációt.....?
Egyébként énis nagyon megszerettem ezt a klienst mint kb az Opera Minit.
Apropó kérdés:
Opera Mini ugye megy Omnan 0problémával/hibával?[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
phenom
csendes tag
Hali!
nektek a töltés megy rendesen?
Nálam sokáig változatlan az akku állapota, aztán hirtelen jelzi, hogy fullon van. ez kb 3 és fél óra.
Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest