- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziggi_zug
aktív tag
-
mackosajt
addikt
válasz ziggi_zug #3449 üzenetére
ezt az emlékeztetős dolgot nem értem. Van a kütyün alapból valami értesítések eksön.
Ha engem hívtak és nem vettem fel, vagy sms jön, akkor megjelenik egy kis keret, amire rá kell bökni, és kijön, miről maradtam le.
Vagy ez amit próbálgattok azért különleges, mert időnként csipog a kütyü, hogy lemaradtál valamiről? Ez miért jó? Meríteni az akksit?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz mackosajt #3452 üzenetére
Az első kérdésdre igen a válasz. Értesít, ha lemaradtál valamiről (időnként csipog, rezeg)
Persze meríti az aksit, de sokkal hasznosabb. Pl. én második telefonnak használom az Omniát, így nincs mindig nálam (jellemzően a táskámban tartom) és nem is kukkolom percenként, így viszont értesülök róla, ha valami "eksön" volt.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
ziggi_zug
aktív tag
A töltős témához: (Mármint hogy kell-e AS a töltéshez vagy sem.)
Van itthon egy 240V/USB adapter. Kipróbáltam: nem tölt róla az adatkábelen keresztül. Az adapter jó, így máshol kell legyen a hiba. Az adatkábel és a gyári Samsung töltőadapter "lábkiosztása" eltérő, ebből eredhet ez az egész macera: a szerencsétlen pontosan érzékeli, hogy milyen kábel (csatlakozó) lett bedugva és annak megfelelően tesz vagy nem tesz bizonyos dolgokat.
Pl én ezt megsz0pt@m tegnap, amikor töltő nem volt nálam csak adatkábel. Teljesen lemerült és hiába dugtam rá a szgépre semmi nem történt. Annyi szufla sem volt, hogy legalább addig bekapcsoljam, amíg az AS elindul. Így az azutós töltőre kellett dugnom (10 perc), amíg annyi energiája volt, hogy kibírta, míg az autótól elszaladtam a szgépig.
Hát... ez elég hülye megoldás. Szégyellhetné magát miatta a Samsung!Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
petib
csendes tag
sziasztok,
bejövő hívásnál a megjelenő ablak fele nem látszik, mert a képernyő legalján jelenik meg, így a számhoz társított kép sem látszik...
beállítottam, hogy ütemesen rezegjen hívásoknál, ehhez képest továbbra is ugyanúgy, folytonosan rezeg. tudtok ezekre valami megoldást? -
Enjoy
addikt
válasz #34784256 #3450 üzenetére
Igen, már értem a problémád.
Erre nem tudok speciális progit, de szerintem registry-ben ki lehet valahogy lőni, hogy ez felugorjon. (legalábbis jó lenne - bár nekem még nem sikerült "szerencsétlenségemre" felvennem, vagy lenyomnom akaratom ellenére.)
Majd körbenézek, hátha van vmi rá, ugyanis ez egy Windows ficsőr..► més que un club ◄
-
-
magnum_pi
tag
Sziasztok!
A widgeteket lehet valahogy lockolni hogy nem mozduljanak el véletlenül sem?
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
magnum_pi
tag
válasz ziggi_zug #3463 üzenetére
Megkövezhetsz, de én szeretem ha valami látványos és van pár widget ami teszik és nekem hasznos . Szóval akkor a kérdésemre nincs megoldás?
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
AYEL
tag
Végre sikerült a 3. HR után feltenni a Mobile Shell-t..
Szeretnék az új skinről print scrn-t csinálni.
Hogyan tudom az aktuális képernyőt "lefotózni"?
Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
scofield82
csendes tag
Eladó az Omniánk ha érdekel valakit az apróhirdetések közt megtalálható
-
Attila04
tag
Hello Omniások! SPB Mobile Shellben, ha hozzáadok egy ikont a Programok fülön, akkor nem jelenik meg ikonja. Szóval a jobb alsó sarokra ha rábökök, bejönnek a programok, amiket ide raktam, de nincs ikonja ott, ahol a Szervező, Internet, Multiméldia, stb. van.
Ötlet a megoldásra? -
Skynet258
veterán
válasz Attila04 #3472 üzenetére
Ilyenkor már nehezen fog az agyam, de ha jól értem, nem tudod, hogy adj hozzá programot a különböző kategóriákhoz. Ha így van akkor:
Beállítások---SPB Mobile Shell---"Részletes" fül---Menü gomb---majd kiválasztod ahová tenni akarsz valamit, és alul menü, majd ott "Hozzáad", ott pedig "Link". Kiválasztod ami kell, majd "Kész".
Magyarul írtam, mert nálam is így játszik, de ha nálad esetleg angol, akkor is rá fogsz jönni.
Ha nem ez kellett, akkor sry -
Attila04
tag
Oké, ez stimmel, csináltam is egy külön programcsoportot, ahova a kedvenc progijaimat beraktam. De a gond az, hogy ennek a csoportnak nincs ikonja ott, ahol a Szervező, Internet, Eszközök, stb. van.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Attila04 #3474 üzenetére
Hm, oda nem hiszem, hogy tudsz berakni plusz csoportot, legalábbis most nézegettem, és nem jöttem rá.
Én a jobb soft key-re tettem egy "Saját menü" gombot, mint a képen is látható.
Ide aztán annyi programot tudok bedobni, amennyit csak akarok, és egy gombnyomással elérhető[ Szerkesztve ]
-
Attila04
tag
Aham, ez sem rossz megoldás. Programokon belül is müxik, mert ha oda kattintok, ahol az ikonnak kéne lenni, de nincs ugye semmi, akkor is bejönnek a progik.
-
papus
csendes tag
Helló Mindenkinek. Új vagyok az oldalon, lenne 1 kérdésem, a Spb Mobile Shellt hogy tudnám beállitani hogy az időjárásjelzőt tudjam használni? Kösz a segitséget.
-
Macka
veterán
Létezik a Wormsnak olyan verziója, ami megy Omnián?
-
ziggi_zug
aktív tag
Nem figyeltél. Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy az InterWrite is tud ilyet. Az gyárilag rajta van az Omnián, ha Mo-on vetted (magyar változatú Omnia).
Beállítható, hogy a gomb megnyomása után hány másodperccel később készítse a képet, így gyakorlatlag bárhova eltalálsz, oda is, ahol amúgy nincs épp billenytűzet opció.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
elektro
aktív tag
Ebben #3442 valaki tudna segíteni?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #3476 üzenetére
Az SPB menübe belépve alul 3/5 füled van, attól függően, hogy milyen skint tettél fel. A baloldaliban (Home) van egy csillag a hívás/sms/e-mail dor jobb oldalán. Az a saját menü.
Ha nem világos majd én is teszek be képet.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Enjoy
addikt
-
Skynet258
veterán
Mondtam, hogy késő van (volt)
Macka: sbazsi kolléga megaszonta, használd a szemed (aláírásomban ott van).
Worms kérdéshez: egyet már próbáltam, az megy bár nem teljes képernyőn, illetve ma kipróbálok még egyet. Ezek is felkerülnek az oldalra, plusz ha lesz időm, pár program és játék is hasonló sorsra jutpapus: sokat nem kell tenni, beállítod hol vagy, frissíted az adatokat (Wi-Fi-n, Active Sync-en, ezek így ingyenesek), és meg is kapod 4 napra az időjárást. Aztán újra frissíted, és így tovább.
Nekem be van lőve, hogy automatikusan frissüljön AS-en keresztül, szóval nem is kell hozzá nyúlnom[ Szerkesztve ]
-
GabeszPapa
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a hasonló gonddal:
Beálíltottam a telefonon, hogy automatikusan szinkronizáljon az exchange szerverrel gprsen keresztül, azóta viszont kb óránként kiírja a telefon, hogy a beállítások érvénybelépéséhez újra kell indítani a készüléket. (természetesen ujraindítottam már párszor, hátha, de mindig előjött újra)
Mi okozhatja ezt?
Előre is köszi -
papus
csendes tag
Skynet258. Köszi sikerült
-
ziggi_zug
aktív tag
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #3493 üzenetére
Van egy olyan pont, hogy (SPB-n belül) Programok/Beállítások/Menü beállítás. Ebben van a "saját menü". Amit ide teszel, az jelenik meg a csillag mögött Könyvtárszerkezetet (almenüket) is tehetsz mögé.
(Azon gondolkodom, lehet, hogy ezt az egészet csak a SPB Plus telepítése után érheted el. Ha neked nincsenek ilyen opciók, akkor telepítsd a Plus-t. Egy csomó okosságot is telepít még. (Pl. Skynet fotóján egy fülekből álló menüsor van. A Plus-szal mégegyet létre lehet hozni és minden elérhető a Today(Ma)-ből.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
GabeszPapa
csendes tag
Sziasztok!
Senkinek nincs ötlete, hogy mi okozhatja, hogy az omnia pár óránként újra akarja indítani magát? Semmi extra nincs telepítve, nem értem mi okozhatja...:-(
-
Skynet258
veterán
Igen, én is épp azt próbáltam most ki, nálam is hasonló tünetek voltak... Illetve eléggé szaggatott is. Viszont épp most töltöttem fel a bővített tartalmat (plusz 7 játék ismertetője került fel), és ott találsz egy olyat, ami meglehetősen hasonlít rá - azonban tökéletesen fut
-
M.Andrea
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok nekem segíteni:
Pár napja tulajdonosa vagyok egy Omniának, de van néhány gondom vele:
1. Miután beleraktam a sim-kártyám, az egész névjegyzékem összekavarta. Keresztnevek előre, (persze nem mindig keresztnév a második tag hmm..) ezenkívül minden név után /1 és A/1 jelölést rakott. Nem találok senkit se meg a telefonkönyvben. Amúgy is szerintem ez a telefonkönyv nagyon kezelhetetlen. Vezetés közben esélytelen, hogy megtaláljak valakit. Gondolom erre már kitaláltatok valamit, vagy létezik program? Vagy csak én nem találom a beállításokat?
2. Emlegettek itt valamilyen SPB skin-programot, mi is ez pontosan? Fizetős? Vagy le tudom tölteni valahonnan? Nagyon nem tetszik ez a gyári Widget.
Köszönöm a segítséget.
A. -
polonic
félisten
válasz M.Andrea #3498 üzenetére
Vezetés közben tilos telefonálni!
Direkt azért ilyenNa jó, hagyjuk. Szerintem használható. Sim kártyán vannak a kontaktok, telefonmemóriába is mentettél?
SPB programok [link], de trial verzióban le tudod tölteni őket. Egyébként meg [link] Sok hasznos info[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz M.Andrea #3498 üzenetére
Mindenekelőtt javaslom, hogy PDA témában általánosan tájékozódj (ha már vásárlás előtt nem tetted meg), majd az i900.eoldal.hu alapozó részeit ajánlom olvasásra.
Csak egy érv, hogy miért: Az Omnián gyárilag legalább kétféle névjegyzék van (WM és Samsung). Melyik a "kezelhetetlen"?
Az Spb Mobile Shell fizetős, a fejlesztő honlapján (Spb Software House) találsz róla bőséges információt, hogy "mi is az pontosan".
Egyébként a gyári widgeten kívül még legalább 3-féle megjelenítés választható a Settings/Beállítások -> Today (Mai nap?) menüpontban (Samsung Today 1, Samsung Today 2 és egyéni).[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs