Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz ArthurShelby #44733 üzenetére

    Pl
    Micsoda? Engem hozol negatív példának? :W Olvastad egyáltalán az indító mondatomat? Ezzel kezdtem: Ha (!!!) az adósságod a te "különvagyonod", akkor ...
    Ha van százmilliárd adósságom és elveszek egy nőt, akkor az adósságom nem válik automatikusan közös vagyonná. Ha házassági szerződést kötünk, ki térve arra is, hogy a házasság alatt a személyes bevételeinkből mennyi a közös, akkor ...?
    Semmit nem tudunk az esetről, mikor, miért, hogy keletkezett az adósság. Azt sem, hogy a feleség bármilyen mértékig felel-e a tartozás kiegyenlítéséért.
    Azt írtam, hogy ha nem felelős, akkor a feleség számlájához egy társkártya megoldás. És ez nem kijátszás, nem tekinthető fedezetelvonásnak. Azt pedig neki kell tudnia, hogy a felesége felelős-e.
    Ha viszont felelős a feleség, akkor egészen más a helyzet. Erre is utaltam, de "megoldást", kikerülést, kiskaput erre az esetre nem írtam! Mert ezt is ő tudja eldönteni, én nem.
    Egyébként pedig azt tudjuk, hogy 3 éve folyik az ügy. Ha lenne alapja, akkor a végrehajtó már régen bevonta volna a feleség jövedelmét az eljárásba, tőle is tiltaná, ami tiltható.
    De ezt sem tudom, csak valószínűsítem.
    Szóval én semmilyen kiskaput nem nyitogattam senkinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák