- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz ferret77 #22350 üzenetére
De legalább nincs elszállt ára. Nem az baj ha nem ért hozzá az eladó, hanem ha hülyének néznek. És ha szólunk neki jóindulatúlag, hogy a hirdetett ericsson a1018 nem ér többet 1000ftnál, akkor elküld a pi...ba.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-
ferret77
aktív tag
Légyszi erre ne nyomjatok [link]
-
zorzy4
addikt
Na feltettem egy ericsson r250 dokkert, remélem 3000ért elviszik. Én utálom azt a telefont.
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #22356 üzenetére
Ami nálam megfordult azzal csak a baj volt. Meg egy ilyen telefonhoz illene a li-ion akku.
-
KSparrow
őstag
Uhh. Azt hittem, hogy 209 telefonnál járok, de visszaszámoltam, és kiderült (a prototípusok különböző fázisait másik darabnak számítva, ugyanazon típust más színben egy darabként véve) már 213-nál.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
ferret77
aktív tag
Tegnap vettem 1ftért vakerán egy 3310 felhasználóit. Bár vannak itthon 1 forintosaim, de azokból nem akartam adni, így megadtam az ötszörösét.
Kaptam is értékelést, ha nem aludt volna a család, jót röhögtem volna
"Nagyvonalú vásárló, kész volt a vételár ötszörösét megadni! :-)"De vannak érdekes dolgok is benne a tartozékoknál. Pl.: HDR-1 Digitális zenelejátszó + fm rádió + fülhallgatókészlet, hangfelismerő tárcsázással. AAC és mp3 lejátszás, 32mega mmc. Külön is használható AAA elemmel, vagy a telóhoz csatlakoztatva. Egy sor telóval kompatibilis.
A zöld SKR-95 Underwater előlapom pedig van bliszteres. -
zorzy4
addikt
válasz ferret77 #22364 üzenetére
Ne is mond.... Sok különleges telefonom van otthon, de amikor 3310es promot látok, mindig megdobban a szíven. A fiatalságom... Amikor sorban álltak az emberek, hogy végre 40000ftért felöltővel megvehessék.
-
meroly
veterán
válasz zorzy4 #22365 üzenetére
Te ezért öregnek tartod magad?
Kb. Én osztálytársaim is sorban álltak anno, középiskola 2-3. osztálya lehetett kb. De még mindig jobb volt mint a mostani tapizós fosok.Tegnap főnököm kapott Samsung Galaxy S3 advance-t vagy miatúrót. Kérte hogy állítsam be a céges levelezést stb volt leírása is, na egy a lényeg hogy eddig is útáltam de most már egy életre kiábrándultam mind az érintőből mind az androidból. Kezelhetetlen vacak, pedig ez a teló állítólag nagyon jó a maga kategóriájában. Mégis kínlódtam a gombokkal, aztán a szenzor állandóan elforgatta a kijelzőt, amint már nem függőlegesen tartottam. A virtuális qwerty-n lehetetlen normális ujjakkal írni (nemhogy nagyokkal). A menüben össze-vissza van minden, van vagy 20-30 ikon alapból, de minek?! Majd a felére zuhant az akku fél óra nyomkodás után. Szerintem nála fél napot se fog kibírni, pedig nem sokat beszél. A net lassú, akadozó, áhhh szóval fos. El nem tudom képzelni emberek hogy vehetnek maguknak érintős telefont.
A mérete meg mint egy ping-pong ütő, el se fér sehol. A kijelző tiszta maszat lesz a fogdosástól.
Na nem kimondottan a telefont szidom, hanem a technológiát, de mindegy is.
Csak gondoltam kiírom magamból szakavatott emberek köztImpossible is nothing
-
zorzy4
addikt
válasz meroly #22366 üzenetére
Igen akkor voltam 22-23, most 35.
Valószínűleg nem annyira a érintő, meg az android volt a gond, hanem hogy szarszungon próbáltad. Csak ipari hulladékot tudnak gyártan. Én mostanában két érintős telefont, prestigio 5000, és nokia 808 próbáltam ill. használtam, és nagyon kellemesen csalódtam az érintőben.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
alufelni
tag
-
zorzy4
addikt
-
meroly
veterán
válasz zorzy4 #22370 üzenetére
Annak mondjuk én is el tudom képzelni, netezni, játszani, régen volt PDA-m szerettem bohóckodni vele, de hogy telefonnak nem kéne semmilyen, az biztos.
Kínomban már tollal próbáltam "gépelni" rajta, de rájöttem hogy rezisztív, ígyhát reménytelen
Nem, szerencsére nagyon nem jött be.Impossible is nothing
-
draco31
veterán
válasz meroly #22373 üzenetére
Én egy éve használok főzött SE X8-at, az akkun kívül semmi bajom vele. Most is róla írok, pedig itt a laptop karnyújtásnyira. Személy szerint szeretem az androidot. A samut viszont ki nem állhatom, egy korábbi rossz élmény miatt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kovy79
őstag
A korábbiakban sokan dicsértétek itt a "gombos" telefonokat, akkor nem szóltam.
Bármibe fogadok, hogy gyorsabban megnézem a mail-jeimet, válaszolok, meglesem a topikot és esetleg beírok valamit a nem éppen csúcskategóriás Sony P-vel, mint pl te bármilyen "gombos" telóról.
Kényelem. Számomra ez a fontos. Az akkut naponta kell tölteni, de megszoktam és kibírható. Belakottan, teljesen személyre szabottan nekem szinte tökéletes. Mondom ezt úgy, hogy szerintem a 6310i-nél még senki sem csinált jobb telefont.
Céges telónak jelenleg K800i-t használok és azt vettem észre, hogy sokszor "ledobja a láncot" attól a sebességtől, amit "diktálok", amit megszoktam a tapison. Sokkal előrébb jár az agyam, mint amit ő bír tartani.Ez meg szomorú... Jó az első pár kép.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
stufen2
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
KSparrow
őstag
a 808 bizony nagyon jó, én is érintő-ellenes voltam, de meg lehet szokni. Pénteken lesz egy hete, illetve egy hete, hogy használom. Ma lett hozzá gyári tok illetve egy HH-23 Állványtartó.
A kép készülte: 21:44 Utómunka nincs, csak az ISO-t vettem fel 400-ra, és hagytam az állványon
[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Nem normális. És még van aki adja alá a lovat.
-
draco31
veterán
Tudom nem telefon, de valakinek egy laptophűtő??
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
KSparrow
őstag
Egyik volt osztálytársam linketle a Bild-ben ezt a német gyűjtőt, 125 telefonnal. Amatőr Ha lementek a vizsgáim, akkor írok nekik én is
-
-
tolts.hu
őstag
válasz Mulderpapa #22397 üzenetére
gondolom a kerek aljuk miatt..
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Pesten hol tudok venni vágás mentes turbo sim-et?
Каждый дрочит как он хочет.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.