- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
Nokia N91 4Gb, illetve 8Gb, gyári ,hibátlan állapotban mennyit ér mostanság???
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
MurdR
veterán
Szereztem ma egy Nokia E71et tokkal vonóval dobozzal, megy a többi közé
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz Zotykoresz #21241 üzenetére
Szia. Mennyi vilt az N91?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
novinyul
veterán
válasz Zotykoresz #21269 üzenetére
Marha irigy vagyok Nagy kedvenc volt az N91
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
stufen2
aktív tag
Ha valakinek még nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
LaciGSM
aktív tag
Na megjöttek az N91-ek. nagyon szépek, és működnek!
Holnap fotózomhttps://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
stufen2
aktív tag
Mit lehet kezdeni egy sérült microsd-vel? Formázást erőszakol a pc is meg a telefon is. De délelőtt még működött, kivettem, most beraktam és nem müxik
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
KSparrow
őstag
válasz stufen2 #21275 üzenetére
Szerintem nem sokat. Nekem van egy, ment, aztán meghalt. Igazából ennyi. könnyen lehet, hogy zárlatos lett, kis kóbor áram megcsapta, és annyi... Telefont is csak ESD szigetelten lehetne szerelni
Nekem már pendrive-om halt meg, mert párszor kihúztam -bedugtam egy kikapcsolt gépbe.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy megoldottam egy kártyát, de ott teljesen más volt: S40-ben jelszóval védett MMC-t nyitottam Symbiannal (N70) de mivel az meg érzi a kártyafedél nyitott állapotát, le kellet bontani a fél teleont. de az a kártya ment, csak jelszavas volt.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
válasz LaciGSM #21280 üzenetére
Apropó számológép és samsung. Egyből ez jutott eszembe: P300
Mekkora nagy szám volt annak idejénstufen2: én mindent legalább három helyre mentek el, gépen rajta van, külső vinyón is rajta van, plusz kiírom DVD-re (főleg fotókról beszélek) és van hogy még a céges gépre is áttolom a frissebbeket.
Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #21282 üzenetére
én mondjuk nem vagyok ennyire óvatos. Megvan egy helyen, aztán viszlát. Mondjuk egy ideig rengeteget fotóztam, ma meg már alig.
Stufen2: akkor javaslom, hogy a gépet használd kártyaolvasónak.
Abban csak jobban meg van oldva a védelem. És nekem pl. a Nikon miniusb-vel megy a géphez, semmi extra, ugyanazzal a kábellel, mint E90, vagy a külső HDD-m
Persze, legjobb, hogy én mondom, hogy ezt használd, eddig kb egyszer volt rá példa hogy így használtam a gépet én is mindig kártyázni szoktam, gyorsabb. valami Szerviz meg lehet próbálni,. de nem hinném, hogy mást moindanak. Bár kíváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
válasz KSparrow #21283 üzenetére
Akkor neked biztos nem vesztek már el fontos dolgaid gépről.
Nálam egyszer megesett hogy a cégesen tároltam a bulifotókat, behalt a teszt Vista rajta és bár az IT sráccal mindent kimentettünk a vinyóról, csak a képeket felejtettem el, hát utána nagyon hiányoztak.Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #21284 üzenetére
Nekem még nem. Vagy ha igen, nem tudok róla Nem sok minden adat van, amit használok, ami fontos, az megvan azért több helyen (leginkább egyetemi jegyzetek, és megvan gépen, HDD-n, laptopon.. Amúgy ja, nagyon bízom az elektronikai eszközökben :/
-
-
KSparrow
őstag
válasz quailstorm #21288 üzenetére
Házilag nem szeretek frissítgetni, de gyári független volt. Még volt hoto hall, ott vettük, 40-ért, feketében, esedetileg a piros szoftverrel. Most akék van rajta (ugyanazok a témák, csak nem pirosak, hanem kékek, wáá. (Ezt nagyon le kellett írni, magatoktól nem jöttetek volna rá )
-
LaciGSM
aktív tag
53:15 Life Timer! az sok egy N91-nél??
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
KSparrow
őstag
aranyos 7650 rekám
-
alufelni
tag
Igen a 7650 reklám jó volt...
Tudom nem retro de ehhez mit szóltok??? -
alufelni
tag
válasz mercenaire #21297 üzenetére
Kalapáccsal menne.....
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest