- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Z7 bosch sharp az enyém lesz
Már leütöttem.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
addikt
Hi!
Már vagy 1 hónapja megvettem csak nem volt időm jelenteni.Vettem egy SE A2618-at,csak nem tudom kipróbálni mert nincs hozzá töltőm.Szóval ha kell valakinek odaadom,a vásárlási értékéért,ami 500 HUF volt
SE T28-ra még mindig pályázok -
KSparrow
őstag
[link]Gomes-(csilag születik) is egy 7600-át használ amúgy egy elég szép darabot
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz Earl_Muttley #11972 üzenetére
nem egy gyakori, de azért nem kettő van az országban. mondjuk a beige nem olyan gyakori... de ha kettő van csak, akkor a másik nálam van Csodának meg pl csak kínai utánzat DD
nem olyan ritka max 50 van MOn-n sztem. ink. Hollandia meg Németo. ahol több van.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
pszili8
aktív tag
Volt reggel egy ilyen is a piacon,de 2k-t sokalltam érte:[link]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
zorzy4
addikt
Kicsit rendezgettem a telefonokat és ha már elől voltak, lefényképeztem a panákat egyben. [link]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
csoda120
aktív tag
Ez az ajánlatom még él,ha érdekel valakit!Újpestre kéne értük menni...
Facebook: szerelem a négyzeten
-
KSparrow
őstag
Ismerősöm árulja, hátha kell vkinek:
Nokia RinGO 3
Nokia RinGO 2
bárén nem értek vele egyet, hogy eladjaNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
pszili8
aktív tag
válasz csoda120 #11980 üzenetére
Igeen hát persze,hogy gyári ház,hogy a fenébe ne...mostanában valami okból túl sok karcmentes 8910 kerül elő a fiók mélyéről Az enyémet meg 15k-ért nem bírom eladni amikor full eredeti hibátlan. Bezzeg a szétkókányolt 8910 kell 10ezerért mert az olcsó.Na mind1 én ezt nem értem...
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
zorzy4
addikt
Így [link] nem lesz egyhamar e6osom .
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz zorzy4 #11992 üzenetére
nyugi, lemegy az, mire lecseréled az e63-at. de miért tennéd, ha semmi baja?
egy-két jó cucc, de sok érte ennyiNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Hajrá, Nokia!!![link]
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest