- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Van 50db 1 Gb micro sd érdekel valakit?
500ft/db+postaVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz zorzy4 #11405 üzenetére
Ma voltam árulni a vásárban,hihetetlenek az emberek,nagyon kevés a pénz.Egy csocsóasztal nem kellett 500 kerek Ft-ért,új állapotban,telefont inkább nem is vittem.Volt aki ingyen adta a végén a cuccát csak ne kelljen hurcolásznia.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
csoda120
aktív tag
válasz zorzy4 #11405 üzenetére
Most adtam el 3db siemens A40-est aksi nélkül 500ft/db áron.
Ha kiszámolod 130ft-ért vettem db-ját.Egy működőképes 3310 legalább 1000ft alsó hangon szerintem.Ha 4-500ft-ért adom el db-ját akkor is ugyancsak jól jövök ki a dologból
Köszi a jó kívánságot#11407) gban
Facebook: szerelem a négyzeten
-
törölt tag
A mai álmomban is egy 3110-essel szaladgáltam. Honnan jöhet ez a dolog? Még csak ismerősi körben se volt senkinek...
-
kadam4
tag
Nem éppen ide tartozik, mert ez a legújabb mobilokról szól, de hátha érdekel valakit:
Mobile Meeting 2011[ Szerkesztve ]
http://www.mobilgyujtemeny.hu
-
pszili8
aktív tag
Ha lennének retro mobilok,én mennék,a mostani telefonok közül nem nagyon fog meg egyik sem,egyedül a BB 9780.
De durva,egy év alatt megtízszereződött a hsz-ek számaBlackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
csoda120
aktív tag
Új szerzemény Valakinek van ilyenje ami működik is?
Facebook: szerelem a négyzeten
-
zorzy4
addikt
Ehhez [link] mit szóltok?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-igu-
addikt
-
TommyX_
őstag
-
törölt tag
válasz Earl_Muttley #11427 üzenetére
Szép GD90-es, vigyázz rá.
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #11431 üzenetére
A gd50 korábbi nagyobb, és nincs benne változtatható háttérvilágítás, és még egy két kisebb eltérés van.
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #11433 üzenetére
Egyforma a töltőjük a gd50/gd30al.
-
zorzy4
addikt
Na ma felfújtattam az e63mat. Bevittem a nokiához , és garanciálisan kicseréltetem a billentyűzetét mert elrepedt és akkor már megkértem hogy, az új fekete házat tegyék rá amit hoztam. Ki is pucolták, és az új billentyű sokkal jobb mit az előző. Amit nem értek, mert mindkettő gyári.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz zorzy4 #11434 üzenetére
Köszöntem!
Holnap postázzák.
Am. ezek ált. milyen függők? Mivel minden forrás mást ír ezért megkérdeném egy szakértőtől, hogy ebbe most akkor Li-ion, vagy NI-MH akku van? Mert már elvesztettem a fonalat
Nokia szervízbe garis C3 házcsere még ingyen van, vagy fizetni kell ért'?
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
törölt tag
válasz Earl_Muttley #11436 üzenetére
Függetlenek, vagy külföldi függők. Itthon nem nagyon forgalmazták, max rövid ideig.
-
TommyX_
őstag
Valakinek közületek van esetleg, N-Gage-hez kapott Cd-je és a 32mb-s memóriakártya?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
törölt tag
Ha esetleg valakit érdekelne néhány jó cucc 1Ft-ról: [link]
-
Stimpy001
aktív tag
Üdv a topiclakóknak! Egy jó ideje nem jártam erre, a gyűjtés részemről szüneteltetve autóvásárlás project miatt, de a jelenlegi gyűjteményem teljes darabszámban megvan még! Hamarosan visszatérek!
-
Earl_Muttley
őstag
Ma postázták a GD90et és társait!
A GD90 FULL DOBOZOS! Jah, legszebb, Ingyen volt.
A többiből a 3110est, a 2600át szeretném feléleszteni.
Jön még 1 rakat tartozék is.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs