- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz gery2123 #20799 üzenetére
3 napja frissült, de a csevegés funkciót csak az app adatainak törlése, a csevegés aktiválásának elkezdése egy egy telefon restart után hozta elő.
Ami olyan szempontból érdekes, hogy ugyanezen a telefonszámon és telón (csak más verziójú szoftverrel) már aktív volt korábban.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
Bl.Gyo.
őstag
Nektek is van olyan hogy ha valami sokáig van a képen az "beleég" a képernyöbe egy idöre?
Pl. messengerezek sokat, majd kilépek stb, lezárom a képernyöt, de amikor meg akarom nézni az idöt a power megnyomásával, akkor a messenger részei bele vannak égve halványan, lehet látni ha 1 színü kékes kép van beállítva a zár képernyönél (nekem az van). Meg az érteítési sávban is belevannak égve az ikonok, stb stb. Aztán lassan eltünik késöbb. Ez normális? Engem személy szerint nem zavar, ha nem lesz rosszabb a dolog.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Viktor0610 #20804 üzenetére
Igen, érdekesnek találom ezt IPS-en mert nem volt még ilyen jelenség egyik telómon se. Próbáljátok aki amit írtam. Gondolom nem sok mindenki használ 1 színü képet .
Vagy megpróbálom lefotózni a jelenséget, és beszúrni ide. Elég halványan látszanak, de remélem sikerül.
Még arra gondolok valami szoftveres dolog lehet, mert IPS-en ez így fura...[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz st3v3np3t3r #20791 üzenetére
Mit jelent, hogy pitesednek?
En olyan furcsasagot vettem eszre, hogy amikor hivok valakit, akkor zold hatterszin volt a kepernyo, par napja meg mar feher lett.
(#20803) Bl.Gyo. nekem alapbol automatan vana fenyero, illetve fekete hatteret hasznalok mind fokepernyon, mind zarkepernyon. Amoleden is igy hasznaltam, ott nem volt gond.
Darvinya koszi
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
darvinya
titán
Nekem.eddig csak.Telefon app frissült, az.összes többi nem.
(#20806) wertigo1984
Android 9.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz wertigo1984 #20806 üzenetére
"Mit jelent, hogy pitesednek?"
Kezdi felvenni az Android 9-es (Pie) dizánját. Fórum társ ezt hívta "pitésedésnek".
-
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #20806 üzenetére
Hát igen.
Nem hülyeség, ha az ember használja az ékezeteket...
Akkor érthetőbbé válik, amit ír.Xiaomi 13T
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Viktor0610 #20804 üzenetére
-
Bl.Gyo.
őstag
Fogalmam sincs. Hogyérted? Meg tudom nézni valahogy a típusát?
-
MODERÁTOR
-
válasz Bl.Gyo. #20811 üzenetére
jó kérdés... lcd-nél a végleges beégés pixel hibát eredményez... de nagyon ritka esetben és be egyszerre mind3szín... az amoledeknél sem egyszerre mind3 szín ég be, hanem bizonyos szín... de amolednél végleges, mivel maga a led tokozása színeződik el... lcd-nél a kristályok nyitása/zárása lassul be,ezért van az hogy kb.30-40 perc pihi után eltűnik... ez sajnos bizonyos ips kijelzőknél betegség...de még mindig jobb,mint az amoled végleges beégés...nekem 5hónap után jött elő V20on a QuantumIPS QHD kijelzőnél,ha jól emlékszem... kivédeni csak alacsony fényerővel és kevés kijelzőidővel talán kivédhető, de nem biztos
meghát függ attól is hogy ki gyártja a kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Harambe01
csendes tag
Van arra lehetőség, hogy újrakalibráljam a magnetométert? Nemrég figyeltem fel rá, hogy látványosan pontatlan az iránytű pl. egy Google Maps használata közben 30-45 fok eltérés látszik.
-
SutiAdi
tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ricardo #20837 üzenetére
IPS esetén nem számít a fényerő. Beégés akkor lesz ha a folyadékkristályok nem tudnak visszatérni az alap állapotba ami a háttérvilágítástól független.
Háttérvilágítástól maximum érdekes elszíneződések lehetnek a kijelzőn, de az nem beégés.
Szerk.: statikus tartalomhoz +1. Habár egy jó minőségű IPS panelnek nem szabadna beégnie maradandóan, itt valószínűleg nem olyat használtak
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #20836 üzenetére
Szia! Sajnálom, hogy kifogtál egy ilyen kijelzőt. Nekem volt régebben egy ugyanilyen hibám egy Prestigio telefon IPS paneljével. Elég hosszú volt a garanciális procedúra. Első körben visszaküldték azzal, hogy hibátlan. Második körben cserélték a kijelzőt, de ugyanolyan szarra, és a telefon tele lett sérülésekkel a szervizelés során. Persze így már nem vettem át, hanem írásban követeltem vissza pénzem. Szerencsére visszafizették.
A fényerő valóban nem befolyásolja a jelenséget és én úgy tapasztaltam, hogy idővel egyre hamarabb és egyre egyételműbben jön elő a hiba.
Redmi Note 9 Pro
-
Fall-N
veterán
válasz jonnyjoker01 #20838 üzenetére
Nem ég be maradandóan ítt, sem mert eltűnik. Simán szellemképesedik a kijelző. Nyilván azért mert nem a jobb minőségű IPS-ek közül való.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz BE4GLE #20839 üzenetére
Ez van. Garanciás még a telefon de nekem nem érné meg ilyennel foglalkozni, szenvedni és küzdeni a szervízzel, mert mind katasztrófa, föleg ha gariba javítják lesz..ják ha nincs hasznuk belöle. Amíg müködik a telefon jól megbízhatóan, és a képen is látom mi van addig lesz..om a hibát.
-
x1port
addikt
válasz jonnyjoker01 #20838 üzenetére
És a sárgulások minek köszönhetőek ?
-
consono
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #20841 üzenetére
Próbáld meg full fényerőn pár óráig teljesen fehér képet kitenni, nekem volt már, hogy segített! Nem A1-en, egy ezer éves Acer tableten.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #20846 üzenetére
Sajnos ez később egyre zavróbb lesz. A fehér kép átmeneti megoldásnak tűnik. Nekem anno nem segített. Annyit még kipróbálhatsz, hogy az éjszakai módot bekapcsolod és föltekered maximumra. Hátha mérsékli a hibajelenséget. Cserébe persze elrontja a színeket.
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
-
őstag
válasz darvinya #20826 üzenetére
Nekem szerencsére ez van beépítve, megbízható (nem áfacsaló) helyről beszerezve, ha ez számít. Az előlapi kamera pedig Samsung. Sőt a szoftveres bugoktól eltekintve (8.1 anomáliák), megelégedéssel használom a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Politika
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest