-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
NvidiaRTX #8146 üzenetére
engem nem zavar Mi 9T-n, mert nem tudja a 60-at
Mivel folyamatosan fps dropos ("lagos"...angolosan: "stuttery") minden videó (talán a 1080p30 még a leghasználhatóbb), így én letettem a videózásról, csak ha nagyon muszáj.
Az 5 éves galaxy s5-öm vett fel 48mbit/s-el és ennél sokkal nézhetőbb minőségben.
Tudom, csak nálam ilyen, mindenki másnál jó, hát így jártam. Cserébe a fotó meg elég jó, inkább azt használom.
[link] [link] [link] -
helixP
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #7916 üzenetére
Szerintem mindegyik közérdekű információ. Engem is irritál, hogy 87 edjére olvasom el, hogy milyen fóliát vegyek, és hol van ez meg az a beállítás a MIUI-ban, nekem mert nem jött meg a frissítés, hol van a lakat, mert nincs hívószám kijelzés.
De így működik egy topic, ez ilyen. + a kereső mindig a rendelkezésedre áll.Amúgy pedig még bele sem kezdtek igazán a főzött romolók. ;)
-
Siriusb
veterán
válasz
NvidiaRTX #7733 üzenetére
Ez inkább természetes, ugyanis e készülék, csakúgy mint a mai telefonok túlnyomó többsége dual-standby, azaz egyszerre csak az egyik kártya tud működni híváskor. Viszont van egy dual volte elnevezésű lehetőség, ha mindkét kártya 4G-n van, elvileg tudnak egyszerre működni a technológiából adódóan. Nálam pl. ha SIM1-en megy a hívás, akkor SIM2-vel tudok netezni (Beállításokban: Use mobile data during volte call on secondary sim).
Ha felteszed azt az app-ot, melyet korábban ajánlottam, egyből látod, mire kapcsol hívás alatt a telefon az adott SIM-en. -
Siriusb
veterán
válasz
NvidiaRTX #7730 üzenetére
Jobb hangminőség és a netet is tudod használni hívás alatt.
Tesztelni a legegyszerűbben úgy tudod, hogy megnézed, hívás alatt tudsz-e mobilneten böngészni. Másik lehetőség, pl . felteszel egy ilyen app-ot, ami a felső sorban mutatja, hogy milyen a kapcsolódás típusa. Ha 4G-ről levált 3G-re vagy 2G-re hívás közben, akkor nincs működő VoLTE-d. -
zsolt501
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #7726 üzenetére
Mint minden 2 SIM kártyás telefon ez is 2 kártyával jobban merül.
Más a VoLTE problémám továbbra sem oldódott meg, a szolgáltatóval is telefonoztam, hogy mi lehet a gond, mert nálam most a Tmobilos kártyával nem megy visszavált 2G-re vagy 3G-re telefonáláskor, ez a frissítés előtte nem volt, hétvégén akarok egy visszaállítást csinálni, tán attól észhez tér, de ilyet még nem tapasztaltam, és ahogy nézem itt más sem.
Ha van valakinek építő jellegű ötlete ezzel kapcsolatban hogy mit lehetne még csinálni szívesen veszem, mert nem szívesen laknám be újra a telefont az elejétől kezdve. -
fujifilm1
senior tag
válasz
NvidiaRTX #7642 üzenetére
Settings, Készülékem , MIUI versio, Check for updates dobta.
2.3GB - full verzióEgyébként innen "szoktam" leszedni amíg nem volt update lehetőség.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/
Az első kettő update-et innen töltöttem le és futtattam TWRPből. Mert hiába nyomkodtam az update checket napokkal később ahogy kijött az új verzió, nem ajánlotta fel hogy letölthetem.Valószinűleg most azért dobta fel az udatre checkre hogy van új, mert a TWRP-ben arra a kérdésre hogy Read Only-ban hagyom a system particiot, -legutóbb igennel válaszoltam.
(valami olyasmit irt a TWRP, hogy ha System RO akkor kaphatok OTA frissitéseket, - és a rootolást akkor is meg tudja csinálni a Magisk. -
nfsu17
veterán
válasz
NvidiaRTX #7563 üzenetére
2. Lock Apps in RecentWhen you are temporarily running an app and don't want to clear the app from the Recent list, then simply lock the app in the Recent list. To lock apps in Recent, follow the below steps...Go to RecentTap and hold on the appTap on the lock iconThe app is now locked
Hozd elő a memóriát, ahol a korábban megnyitott progik vannak.
Nálam ez a bal szélső lenti négyzet gomb.
Nyomj rá hosszan a progira és a lakat gombra katt -
válasz
NvidiaRTX #7532 üzenetére
Vanced.app a hivatalos oldala. A többi átverés.
Sőt, ha a Hidden Settings ben letiltod az eredetit, akkor a youtube linkek is a vancedben fognak megnyílni.
Ha össze akarod kötni a youtube fiókoddal az appot, akkor a microG is kelleni fog rootolatlan telefonra. Az is ott van a linken.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
NvidiaRTX #7209 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy volt ilyen funkció a sziamiauban, de már nincs benne. A telefon, vagy a bt eszköz hangerőgombjaival állítottad a hangerőt nullától maximumig, de a beállítások / bluetooth pontban volt egy hangerő állítási lehetőség, amivel a hardvernek ezt a maximalis hangerejét be lehetett állítani. Vagy lehet ehhez már fejlesztői mód kell? De ahogy ezen agyalok, lehet régiós probléma, próbáld ki nem EU régióval!
-
helixP
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #7209 üzenetére
Nem az abszolút hangerő letiltása menüpontot keresed a developer settingsben?
Amúgy tudom miről van szó, de az ugye megvan, hogy ettől a végső kimenő abszolút hangerő nem lesz magasabb?
Csak annyit ad, hogy pl. Max 10-es skálát egyben, a telefonról éred el. Tehát nem 5 lépés telefonról 5 lépés a BT eszközről, hanem 10 lépés a telefonról, de hangosabb nem lesz.
Persze egyszerűbb megoldás, amit hiányolsz, ez nem kérdés. -
Alarikman
senior tag
válasz
NvidiaRTX #6860 üzenetére
Ezen a telefonon már látszik ha sunyi módon le akar valami program vagy oldal fotózni. Korábbi nem motorikus telóknál nem láthattad ezt. Szóval egy összeesküvés elmélet megdőlt akkor.
Pl böngészőben az index.hu oldalról ha megnyitom a "godmode" jatekokról szóló aloldalt: https://index.hu/tech/godmode/ akkor mindig csinál egy szelfit rólam... -
bear_
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #6894 üzenetére
Nem tesz jót az akkunak, de komoly problémát nem fog okozni.
Ahogy elnézem csak a natúr 9T tulajokat érintik ezek a problémák.Ha van kedved kipróbálhatnád a xiaomieu romot vagy valamilyen más custom romot, kíváncsi vagyok megoldja-e a problémát.
Az R1 user pedig elküldi szervízbe, vagy megvárja a következő frissítést amiben jóesetben javítják a hibákat
-
TigerDzsó
tag
válasz
NvidiaRTX #6860 üzenetére
MIUI 10-en semmi bajom nem volt a telefonnal, MIUI 11 néha tökéletes, néha katasztrófa. Semmi új alkalmazást nem raktam fel MIUI 11 után, szóval én csak szoftveres hibára tudok gondolni. Van mikor napokig tökéletesen működik, de van mikor random kifagy vagy elkezd hirtelen merülni.
Remélem hamarosan jön valami update, mert kezd egyre jobban bosszantani a téma..(#6886) SybenX
Nálam eddig 2x fordult elő, hogy kikapcsolt állapotban is melegedett és koppra lemerült. Persze csak a MIUI 11 óta... -
nfsu17
veterán
válasz
NvidiaRTX #6814 üzenetére
samsungon beállítani ezt nem egy agysebészet (show sim card, or show google account contacts), de gondolom itt ez is máshogy van.
ez esetleg?
https://www.youtube.com/watch?v=0dDe0z_8EoI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest