- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Én több félét is rendeltem, néhányról kiderült, hogy ugyanaz a gyártmány. Van TOPK, Celbro néven is. KB.7-800HUF, és kb. 2 óra sem kell a feltöltéshez - tehát annyira nem is lassú.
Samsung Galaxy S24
-
Atomgeszi
veterán
Komolyan agyfaszt kapok valaki segítsen.
Van egy telenoros 4GB simem telefonban, működik.
Van egy korlátlan telenoros sim em huawei B25S routerben. Időnként sárga háromszöget dob, akkor ujraibditas segít rajta. Ma semmi. Nincs net. Oké mondom semmi gond, berakom telefonba és megosztom akkor notebookon tudok legalább neten dolgozni... Semmi. Ugyanúgy sárga háromszög. De telon ugyanúgy van net. Visszarakom a 4GB kártyát teloba, van net telon, notebook ugyanúgy sárga háromszög. Próbáltam osztani 2. 4 és 5.0 Ghz is.. A helyzet változatlan. Kiirja a notebook, hogy Nincs internet az adott hálózathoz(azaz a telefonhoz)...Ötlet???
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
Atomgeszi
veterán
válasz adamfriday #6254 üzenetére
Megvan.
Win10 hiba.. azt írta ki, hogy a Mi9-hez csatlakozik, de közben még a (sim kártya nélküli) routerhez csatlakozott.. most jó.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ricsi0307
senior tag
Mi 10 8/128 178.000ft Mi10 Pro 8/256 223.000ft kinai valutáról váltva. Erre itthon 30-50-et rá lehet még dobni majd simán, ha tovább gyengül a szart nem érő forintunk akkor többet is. A 10-es szerintem vicc lett kamera tekintetben, a Pro már komolyabb, összeségében jó telefon lett, de itthon 250 alatt nem fog nyitni. S20 is alap kiszerelésben 325.000. Nálam elérték a gyártók, hogy vagy tavalyi flagshipet vegyek majd, vagy lejjebb menjek a közép-felsőkategóriába, mert ennyiért rohadtul nem vagyok hajlandó telefont venni. Ez jó esetben is egyhavi kereset itthon.
-
kano
nagyúr
válasz Black&White #6258 üzenetére
Lehet, hogy ismét beszerzek egy Mi9-et RevOS-el? :)
Nekem sem ért ennyit a Mi10.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
válasz ricsi0307 #6257 üzenetére
Én is vártam a 10-es szériát, de aztán az apránként érkező infók alapján döntöttem a 9-es mellett. A fő szempont a hajlított kijelző volt, nem sok értelme van, nem is tetszik. Akkor még az ár és a pontos kamera adatok "titkosak" voltak. Mivel a mi 9 kifutó volt most már látom jól döntöttem, főleg hogy teljesen elégedett vagyok a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
gaben88
őstag
Maradok a 90-ért vett Mi 9-nél még. Nálam amúgy 200k lett a lélektani határ és nem vagyok maradéktalanul elégedett a Mi 9-el, de ennyit megért és nem is érzem, hogy váltással sokkal jobban járnék!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Atomgeszi
veterán
Én se hiszem, hogy fogok váltani.. Mi5-ről még megérte Mi9-re. De innen már nem..
Esetleg egy Mi10 upgraded verzió Sony szenzorral még elgondolkodtatna De az úgyse lesz.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Black&White
addikt
Most főleg jó vétel lesz használtan, hardver tekintetében ez egy időtálló cucc.
Más.
Eddig elég sokat ekéztem a telót a készenléti fogyasztás miatt.
Pár napja újra visszatettem a Digi SIM-et tesztelni és egy kártyás üzemmódban ezt produkálta éjjel:
Kemény 1%, szóval ebben a felállásban tudja, amit elvárok.
Már csak arra kellene rájönnöm, Dualban (két Telenoros SIM esetében) miért nem.
A kártyák újak, térerő szinte mindig fullos (LTE+), azt mégsem oké. -
RaVal
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is egy 6/128-as példánnyal, 3 hónaposan sikerül jó áron megcsípni.
A jó öreg Redmi 3S után nagy váltás, de látom erre is jön/van official PE amit azon használtam
Bár egyelőre a legutóbbi stabil EEA Rom jónak tűnik, a you tube reklámok miatt viszont hamar Magisk lesz belőle szerintem -
Laci.M
senior tag
-
gorcsev27
tag
válasz Roland0224 #6249 üzenetére
Egyáltalán nem hülye szokás a lassú töltés. Ha legalábbis nem állandóan a plafonon kapja a töltést, azt nagyon meghálálja élettartamban. Az előző telefonomat is többnyire lassan töltöttem, amikor siettem, általában akkor is csak annyit, hogy addig kitartson, míg hazaérek és lesz időm. Négy évesen is ugyanolyan fitt az akksija, mint amikor megvettem.
De laborban is volt szerencsém megfigyelni a folyamatokat, igaz, pár évvel ezelőtt, azóta sokat fejlődött a technológia, de azért inkább maradok a kímélő üzemmódnál. -
RaVal
tag
Oh ezt nem tudtam, hogy létezik root nélküli verziója is, köszi!
Viper-ből is létezik esetleg valami root és BL nyitás nélkül is használható verzió? Ha nem, majd megcsinálom, csak hátha addig is.
PE 10 alatt másik telón a rootless verzió ment, de ahhoz is kellett TWRP.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Érdeklődve nézegetem a telot. Az üzemideje hogy alakul? Jelenleg egy mate 10 pro-m van.
Nagyobb telot nem szeretnék és ki nem állhatom az edge kijelzőt. A jó kamera is fontos szempont, viszont nem igen szeretek mókolni a képekkel. Ez mennyire igényli ezt?
Illetve videóban mennyire jó?
(sajnos az új széria nekem nem jön be)Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Sabber
aktív tag
válasz 7Heads Drago #6270 üzenetére
mate 10prot erre le ne cseréld, a sot jó nálam 6-6,5 óra simán összejön, kamera botrányos a mate szerintem fényévekkel jobbat lő. inkább bármi mást vegyél. ha használni akarod mókolni kell mert a stabil rom egy betegágy szar. xiaomi eu úgy ahogy elmegy. én sose vennék mégegyszer xiaomit, de erre volt lóvé. legközelebb csakis huawei vagy samsung.
-
kano
nagyúr
Mindenképpen!
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Azért a Mate 10 pronak még a kamerája is jobb. Mondjuk én pedig utálom a Huawei os-ét, ezért soha nem lesz Huaweiem (ha egyáltalán használnak még valaha teljes androidot).
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pixta78
senior tag
Hol találom a fejlesztői beállításokat?
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Atomgeszi
veterán
válasz pixta78 #6278 üzenetére
Beállítások - További beállítások
Ha ott nincs, akkor a készülékem adatainál vagy a kernelen, vagy tárhelyen, vagy valamelyik kell tapicskolni 10x, ha jól emlékszem Ki fogja írni, hogy ön még 3-2-1 lépésre van attól, hogy fejlesztő legyen
-
sublett
tag
Ha már fejlesztői beállítások, miért van az hogy az ikonok formáját egyszer át tudtam állítani, azóta bármire állítom mindig ugyanaz (talán teadrop) marad?
-
gorcsev27
tag
válasz 7Heads Drago #6270 üzenetére
Nem ismerem a Huawei-eket, de úgy tudom, kamerában elég jók.
Az viszont marhaság, amit Sabber ír, nekem a gyári Global EU kifogástalanul működik - én a magam részéről soha le nem cserélem xiaomi.eu-ra, de ez ízlés dolga - az akksival is jól bánik (nem vagyok extrém használó), a Gcam porttal kiegészítve mókolás nélkül is jó képeket lő. A videók is jók, nem Youtube-on kell tesztelni, volt rá panasz, hogy akadoznak, meg eldob egy-két kockát, de ez többnyire nem a videó hibája, hanem az alkalmazásé, amiben lejátszod, egy 4k/60fps videó nem biztos, hogy folyamatosan megy egy fapados lejátszóval. Nekem a telefonon visszanézve semmi gondom nem volt velük, de PC-n és TV-n sem. -
senior tag
válasz gorcsev27 #6286 üzenetére
Nekem is teljesen jó a gyári eu-s rom. 2 simmel használom magán és céges, így 1.5 2 nap üzemidő. Kamera ebben az árban szerintem teljesen jó.
Kollégám 1 héttel a mi9 vásárlásom előtt vett iphone 11-et. Ő is 2 simmel használja, üzemidő hasonló kint nekem. Sajnos a mobilnettel vannak gondjai. Az a készülék 2* többe került...EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
7Heads Drago
veterán
Köszönöm mindenkinek az infót. Ha nem veszek telolt, akkor akkut kell cserélnem a mate-ban. Kicsit megöltem a játékokkal. A navi könnyen hazavágja az üzemidőmet sajnos. Akkor lehet hogy várok még és átgondoljuk ezt az ügyet.
A videós képességek néha hiányoznak azért gondoltam másik gyártóra. Samsung és az Apple nálam nem játszik főleg az áraik miatt.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Sabber
aktív tag
-
-
Sabber
aktív tag
válasz hroberto #6293 üzenetére
szóval se említettem hogy hazudtok, csak mivel sztároljátok és nem tárgyként tekintetek rá, így senki se írja le a hibáit, én meg csak telefonként tekintek rá és pont leírom ha találok benne valami hibát, és természetesen ettől én troll vagyok, mert nem dicsőítem ezt a szart mindenkinek... ezen kéne elgondolkozni.
-
Sabber
aktív tag
válasz Gyarmati_ #6294 üzenetére
egy sima s7 edge-hez hasonlítom az volt előtte, és mindenben jobb volt ennél, de sajnos összetörtem és nem volt rá anyagi hogy samsungot vegyek és ezért lett ez, amit mióta feltettem a xiaomi eu romot kb lehet használni, de pont a kamera miatt vettem ami egy botrányos szar...
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest