-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
sublett #6497 üzenetére
Próbáltam utána olvasni, de még mindig esélytelen, hogy CIB bankos kártyámmal tudjak GPAY-jel fizetni érintéssel? Gpay nyílván felismeri a kártyámat, meg pl. a Google One-t szépen vonogatja le, de érintéses fizetésre alkalmatlannak írja root miatt a telefont. Gondolom ez a CIB bank miatt lehet vagy tévedek?
-
-
gombasm
aktív tag
válasz
sublett #6322 üzenetére
A fejlesztői beállítások legvégén (utolsó előtti pont, sokat kell lefelé tekerni
) van egy "Ikon alakja" menüpont, próbáld meg azt megnézni. Ott lehet átállítani kerek/szögletes/csepp/stb. alakúra. Én még nem használtam és nem is tűnt fel, hogy van ott ilyen lehetőség!
-
walakyb
tag
válasz
sublett #5903 üzenetére
Valami nagyon felresiklott neked :)
Akku kimelo modokat kb max annyit szoktak egyesek hasznalni, hogy ejszakara repulo uzemmodba teszik a telefont. En nem szoktam, de ugye kinek a pap, kinek a papne :)
Amit latsz, hogy ilyen-olyan beallitasokkal, az nem allitgatas, hanem megintcsak egy ki igy, ki ugy fele, es hogy legyen osszehasonlitasi alap (a bekapcsolt wifi pl folyamatosan fogyaszt, de en spec nem szoktam vele szorakozni, folyamatosan be van kapcsolva, csak ha nagyon rossz a kapcsolat, akkor nyomom le).
Pont hogy nem csak 1-2 mpx kulonbseg van a kamerak kozott. Mivel elsore sikerult belefutnom egy elveszett csomagba (sok mas emberrel egyutt), a 3 honap keslekedes miatt kepbe kerult nalam is a 9T pro, es designban nekem az sokkal jobban tetszik, pont a kamera az, ami vegulis atbillentette a merleg nyelvet. -
gorcsev27
tag
válasz
sublett #5903 üzenetére
Egymás mellé téve a két specit, nekem egyetlen dolog szól a 9T Pro javára: az akksi
-
walakyb
tag
válasz
sublett #5883 üzenetére
A multi romot pl 1x felteszed kb 20 perc alatt (ha mar nyithato a bl). Ha a stabilt valasztod, akkor kb 1-1.5 havonta kapsz frissitest, ha a fejlesztoit, akkor nagyjabol hetente, viszont mindkettonel OTA erkezik, nem kell pakolgatni, kb 3 gombnyomas es TWRP-ben a feloldo minta megadasa.
Ezt a szoftveres allitgatast nem igazan ertrm, hogy honnan szedted. 4-5 oras nyomkodassal nap vegeig rohogve kihuzza kb barmelyik rommal, legyen az gyari, vagy fozott (egyedi esetektol tekintsunk el...). Ha jol ertem, te messze atlag alatt nyomkodod, nalad a 2 nap teljesen realis, viszont az emlitett 4 nap max full steril kornyezetben... A kameraknal pedig a megapixel pont nem a legfontosabb mar ezen a szinten, van ott boven mas difi is :) -
válasz
sublett #5840 üzenetére
Szia!
Nekem a méret és a gyorsaság volt a legfontosabb. Nagy térképfájlokat kell megnyitnom így erős proci kellett, nagy képernyőn jobb volna de az erősen a hordozhatóság, kezelhetőség rovására menne nálam. A vezetékmentes töltés pedig külön jóság. A cégben leteszem az asztalon lévő tartóba és tölti is.
Előrébb sokat foglalkoznak a készenléti magas fogyasztással, remélem nem olyan drámai a helyzet, mint azt ahogy sokan lefestik. Ha 1 napot bír, az rendben lesz.
Hamarosan megjön, remélem nem csalódom. -
pixta78
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest