- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz Daneee14 #5753 üzenetére
Okozhatja, mivel arc alapú feloldást nem fogadja el biztonságos azonosításként, ezért kér újból jelszót/ujjlenyomatot.
Telefont ujjlenyomattal célszerű feloldani fizetés előtt, majd 2 percen belül terminálhoz érinteni. Ha kicsúszol a 2 percből, akkor is újra kell azonosítani magad értelem szerűen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
walakyb
aktív tag
Mivel jo par embernek gondja van az nfc-s fizetessel, gondoltam felteszem a simple-t asszony otp-s kartyajaval (nekem jelenleg nincs olyan, amit ertelmesen (nem attoltogetve) hasznalni tudnek.
Install utan osszesen 2 dolgot kell beallitani: lelakatolni az appot, es az aksi kimelo modot kikapcsolni. Minden mast vagy installkor az app beallit, vagy alapertelmezettkent tokeletes.
Most teszteltem, tokeletesen mukodik. -
Roland0224
senior tag
Valakinek van valami infója a Miui 11.2....-ról? Dobálja fel a youtube videókat meg láttam pár cikket is de dátumot nem láttam egyikben sem
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Roland0224 #5758 üzenetére
Szerintem kb akkora várható mint amikor a miui 11 kijött tavaly, azaz 2020 Q3 vagy Q4
Gondolom valami zárt teszteken már elérhető
ohh miui 11.2 félreolvastam....
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Jelentettem az EEA v11.0.7.0 ROM-nál jelentkező kamera bugot pro módba váltáskor nem angol rendszernyelv használat mellett. Elvileg rövidesen javítva lesz, lásd alul screenshot. Egyébként nem csak Mi9 érintett, hanem Mi9TPro...stb minden teló ugyan ezzel a verziójú frissítéssel.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Roland0224 #5758 üzenetére
-
Black&White
addikt
OrangeFox-R10.1-beta: LINK
-
baitsee23
őstag
válasz Black&White #5762 üzenetére
Létezik Mi 9-re olyan TWRP, ami lementi a belső tárhely média tartalmát is - tehát mindent? Ez esetleg olyan?
Samsung Galaxy S24
-
ricsi0307
senior tag
Feldobtam pár napja én is a RevOS-t, eddig elégedett vagyok vele, az akksi kezelés tényleg jobb mint .eu deven. Annyi gondom lenne, hogy a Muzeit nem bírom működésre bírni a képernyőzáron, hiába állítom be nem jelenik meg. Ebben esetleg tud valaki segíteni?
-
Atomgeszi
veterán
válasz ricsi0307 #5766 üzenetére
Idle fogyasztás ismét rengeteg xiaomi.eu dev-en.. Gyakorlatilag semmi nem is ment a háttérben, csak, ha nem használom jobban merül, mintha használnám és egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért...
RevOS-hoz először MiFlashel kell feltenni gyári ROM-ot?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
baitsee23
őstag
válasz Black&White #5765 üzenetére
De mentés közben ki is írja, hogyezeket nem menti. Redmi Note 5-nél is így volt, de az újabb TWRP-k ettől függetlenül lementették. És a mentés mérete is utalt rá, hogy megvolt. Itt a 30-40GB-os területről 10-15GB-os mentés készült.
Samsung Galaxy S24
-
ricsi0307
senior tag
válasz Atomgeszi #5767 üzenetére
Amennyire elégedett voltam vele annó, most annyira szidom. Hiába jön hetente frissítés ha egy hibát javítanak és 3 másik kerül bele. A képernyőzárás laggoló animációja 3 hétig volt benne a rendszerbe, aztán mikor kijavították jött a kolléga által is jelzett szürke sáv felülre alkalmazás nyitáskor. Emelett tényleg zabálja az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz ricsi0307 #5770 üzenetére
Ezen kívül tényleg semmi bajom vele, de ez az idle nem használom állapotban lévő fogyasztás nem jó.
Arra is gondoltam, hogy azért eszik ennyit, mert nem tudta aktiválni az egyik SIM kártyát, de a háttérfolyamatokban elhanyagolható 0.2% fogyasztása van.
Komolyan, ha feloldott kijelzővel hagyom a telefont, nem merül annyit, mintha le lenne kapcsolva.
Ezt az akku battery programot is felraktam és ott is kiírta, hogy bekapcsolt kijelzővel kevesebb az energiafogyasztás, mint kikapcsolttal.
Az utolsó 3 dev-vel valami nincs jól.
Hétvégén lehet ráveszem magam a RevOS-ra..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Karavik
veterán
válasz Roland0224 #5763 üzenetére
Nem sok érdemleges változás történt, új animációk érkeztek a héten. Egyébként a beta vonal már kb 1 hónapja 11.2 verzión van...
-
csabors
tag
Sziasztok!
Facebook app megnyitásakor állandóan frissíti magát (facebook funkciója). Ha rákattintok a letöltés hivatkozására megnyitja a play áruházat, pedig ott letiltottam az automatikus frissítést. Ez ilyen...?Nikon
-
Black&White
addikt
-
baitsee23
őstag
válasz Black&White #5777 üzenetére
Na, ebben mintha lenne. Én meg ezt nézem majd meg.
Köszi!Samsung Galaxy S24
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #5778 üzenetére
telepítő amikor végez akkor alul két lehetőség van, vagy a WIPE Cache illetve a Restart system
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #5784 üzenetére
igen
utána restart -
juve600
nagyúr
válasz Black&White #5786 üzenetére
nem tudom
első telepítésnél elvileg nem kellene,de ártani nem árt -
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
A RevOS-hez még annyit, hogy amióta használom, megszűnt egy Android Auto - Waze hibám. Korábban, mikor navigálás közben telefonáltam, a Waze össze-vissza dobálta a pozíciómat, a Google Map nem. Most a RevOS-sel úgy néz ki, jó lesz.
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
-
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan megérkezik a Mi 9 és van 2 kérdésem:
- Android auto működik rendesen a telefonnal
- milyen védőüveget, fóliát javasoltok, használtok, hogy az ujjlenyomat érzékelés még rendben működjön?
Köszönöm.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Terentius
őstag
Eredeti twrpnél mivel tud mást az orange fox? Fogyasztásra annyit hogy a legújabb EU devane este letettem a telefont 98-99 százalékon hat órával később már csak 90% volt megnéztem a cella készenlét vitte magasan a prímet wifi kikapcsolva volt.
OnePlus 12 16/512
-
Black&White
addikt
válasz Terentius #5794 üzenetére
Az Orangefox is egy TWRP fork, igazából kényelmi funkciókban nyújt többet:
-Modernebb UI, témázható (ha van, aki gyönyörködni jár recovery módba )
-Automatikusan feloldja a titkosítás (ez Mi 9-en is működik, nem kér feloldáshoz PIN-t, stb)
-Kicsit gyorsabb rendszermentés, visszaállítás
-Támogatja az OTA frissítések telepítését is
-Pár apróbb feuture, amit itt szerintem senki nem hiányol.Aki használt már előtte, az valószínű szereti és most lehet vált is rá. De az alap dolgokhoz tökéletesen elég a jól megszokott TWRP is.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ezeknek az üvegeknek a teljes felülete tapad vagy csak a fekete rész? Néz gyanítom, hogy csakhogy a fekete... Akkor meg az nem sokat ér sajnos.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Atomgeszi
veterán
válasz Gyarmati_ #5798 üzenetére
Mindegy milyen, volt nekem 10 dolláros nilkin meg azóta folyamatosan csak 1 dolláros és semmivel sem rosszabb. Még gumikesztyűben is érzékel.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Karavik
veterán
válasz Roland0224 #5792 üzenetére
Én xiaomi.eu beta (dev) kiadáson vagyok mindennapi használattal fő telómon, nincs különösebb gond vele. Itt nem kell jelentkezni, csak telepíteni a heti beta (dev) kiadást és kész.
Global Beta-stable (korai stabil) kiadásokra pedig itt lehet jelentkezni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs