- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #6948 üzenetére
Én nem így látom: [link] Itt dual sim van írva. Azért az nagy bátorság lenne tőlük.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A gsmarena is dual simet ír a Mi10 Prora. Persze ettől még lehet, hogy ss lesz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #6957 üzenetére
Érdekes...
-
Black&White
addikt
válasz Black&White #6858 üzenetére
Ha már akksi...
11.0.7.0 EU Stable, kb az 5., 6. ciklus:
LINK -
juve600
nagyúr
válasz Black&White #6961 üzenetére
és ez jó ?
-
adamfriday
senior tag
válasz Black&White #6961 üzenetére
A 20.3.26-os xiaomi.eu is nagyon jó lett végre.
-
juve600
nagyúr
válasz adamfriday #6964 üzenetére
majdnem
ja mégsem..................... -
csemberlen
őstag
Valamilyen értesitő appot keresnék. sajnos a XIAOMI MI9 -en pici jelzőfény van csak.
Jó lenne ha valahogy alapesetben az óra is látható lenne.
Gmail amúgy se jelez utóbbi időben. KösziHja kérem az élet nem egy habostorta
-
adamfriday
senior tag
válasz csemberlen #6970 üzenetére
Miért nem kapcsolod be az AOD-t?
-
csemberlen
őstag
válasz adamfriday #6971 üzenetére
Azt hol? Most vettem a telót.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
adamfriday
senior tag
válasz csemberlen #6972 üzenetére
Beállítások / Always-on display.
Szoftvertől függően testreszabható, hogy mit jelenítsen meg. -
csemberlen
őstag
-
juve600
nagyúr
válasz adamfriday #6969 üzenetére
nálam nagyon nem fluid
a stabil jobb nálam -
stigma
addikt
Sziasztok.
Nem szeretnék mindig panaszkodó hsz-el jönni, de 1-2 napon belül szerintem visszatérek EEA-re mégpedig 11.0.8-ra szerintem.
Valakinek van ötlete miért merült le ennyire?
Alig használtam tegnap mint a képekből látható, 1 óra nyokodás + 1 óra telefonálá, és 70%-ot estt az akksi reggelre:
Gsm Battery Fő kéernyő: [kép]
Gsm Battery : [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Gyári akkukép + kolátozott appok: [kép] [kép]Az alábbiaket tettem meg
- Wifi + Bleutooth alapó keresés kikapcsolva
- mobil hálózat át állítása GSM/WCDAM/LTE
- Nagyobb fogyasztású alkalmazások kolátozása: lásd képeknélEEA romhoz tudna jó az alábbi link:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/cepheus/roms-eea-stable/
Itt ugye van egy fastboot rom, melyet miFlash-el flasheltetek, igaz akkor TWRP-m ha jól tudom törlődik, vagy van egy recovery-ből telepíthető verzió is.
TWRP-ből ezt fel tudom tenni?Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
adamfriday
senior tag
Valami 12 órán át ébren tartotta a telefont, de szerintem ezt már korábban is írtam. Dalvik / Cache törlés volt már recoveryben? Vagy gyári visszaállítás? Melyik ROM ez egyáltalán?
Akkor is vannak ilyen anomáliák, amikor custom ROM telepítésnél kimarad valamelyik wipe.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz adamfriday #6981 üzenetére
Hali, igen megvolt, csak nem írtam vissza, sry érte.
Havoc OS, ami custom ROM, AOSP alapú mint PE (Pixel Expereince)
Tiszta telepítés volt , kb 2-3 napja hasonló értékeket kapok, néhol jobbat, néhol elég sz*rt sajnos.
Eddig 3,5 óra kijelzőidő + 1óra telefonálás volt a max SOT, ami kijött belőle.
Este kb 10-205-ot esik az akku, de nem látom mitől.
Tiszta telepítés miatt a gyári visszaállítás részemről kihagyom, inkávv RevOS vagy EEA megy vissza helyette.Részemről is a 12 órás ébrentartás a fura, az hogy a kernel ennyire lemerítette az furi nekem, mert ilyenkor vagy hálózat/wifi ébrentartás szokott lenni vagy GPS.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz adamfriday #6983 üzenetére
Köszi.
Flashing toolból ez frissebb mint az enyém, köszi érte.
EEA link sajnos rossz helyre mutatott, de no para megkerestem az angol oldalon.
Mi 9 EEA FULL version : Version: V11.0.8.0.QFAEUXM (MIUI11)
http://c.mi.com//miuidownload/detail?device=1700361Fastboot version: Link
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz Black&White #6985 üzenetére
Hi, ha a beállítások / Alkalmazkodó akksira gondolsz, mert az igen eb van kapcsolva.
Alkalmazkodó akkumulátor 7 appnak [kép] , illetve az alkalmazkodó akkumulátor ahsználatánál is a csúszka el van húzva.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz Black&White #6987 üzenetére
Hi, megtaláltam az nem volt bekapcsolva:
Beállítás /Configuration Center / Battery Saving: Suspend action-s
Ezt most bekapcsoltam, viszont ez akkor egyfajta olyan funckió, mint a Doze, amikor ki van kapcsolva a kijelző, tehát nem használom, akkor gondolom némely fukciókat/alkalmazásokat standby-ba tesz.Gonoldom volt ilyen lehetőség PE esetén is ha itt volt.
Ott a Mobilháózatot tuti nem állítottam annó, amit írtatok a napokban + ilyet sem kapcsoltam be.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
JoeCockBill
senior tag
elég bosszantó 20.3.26 bug: aod fényerejét kb láthatatlanra visszaveszi ha értesítés jön. ami azért vicces, mert fordítva tök jó fícsör lenne
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
juve600
nagyúr
üdv
[link] ezt a MIUI Hellas XTRV verziót próbálta már valaki ?
azt látom hogy az eu-s az alapja meg van benne magyar nyelv,csak miben különbözhet ?
-
laci laci
addikt
válasz juve600 #6993 üzenetére
Frissül rendesen.Èn nem találtam különbséget a kettő között.Talán meg annyi,hogy péntek este frissül,nem reggel,mint a többi.A lengyeleknek is van jó miui-ja,de abban nincs Magyar nyelv.Èrdemes kipróbálni.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
juve600
nagyúr
válasz laci laci #6996 üzenetére
na ez eddig sem zavart
03.14-es PE Plus van most fent,egész jó,aksi idő pazar,de jó lenne AOSP recoveryvel ,de az nincs,a kocsim fejegysége nem szereti valamiért,a miui-val nincs gondja
sajnos a PE fejlesztés is visszament unofficiálba,azon meg pár általam használt app nem indul el.........[ Szerkesztve ]
-
Roland0224
senior tag
Párom Huawei P20-a ma kapta meg a márciusi biztonsági mentést az egy két éves ex ex csúcstelefon (azóta kijött a P30 tavaly és idén q P40)
Miui 11.2. is bejelentették november december körül azóta nincs túl sok infó róla
Biztonsagi mentésből is januári van ... Vicc amit a Xiaominál csinálnak. Elvileg ez egy csúcstelefon/ex csúcstelefon.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #6998 üzenetére
amit írsz az a global illetve eea romra igaz
pl eu-s már régóta 11.2ma meg kijött már a PE romból az android 11-es verzió is,persze erre a telóra nem mert nincs rá official verzió mert kedves fejlesztő összeveszett a PE rom főfejlesztőjével
-
juve600
nagyúr
[link]
lehet mégis lesz official PE android 11-es ? mert itt meg benne van a listában,már van olyan ezek közül amikre ki is jött
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest