Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
enemi: köszi, elfelejtettem kiszedni a helyadatokat
juve600: P3, de én is a PE-re várok. A P3-ban nem megy a helymegosztás, NFC-t még nem próbáltam és zavar h ha több értesítés van csak a pötty marad. Van ott hely két értesítési ikonnak is...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Y72
aktív tag
- Csak a TWRP 3.3.0-0 -t használtam, eddig nem tapasztaltam hibát.
- A MiFlash-ben 1x elfelejtettem átállítani a jobb alsó gombot és elkezdte a flash-t BL zárási opcióval. Menet közben lehúztam és nyitva maradt.
- Amúgy ha már van custom rom és twrp miért kell mindig felrakni egy gyári romot egy új rom telepítés előtt? Azt csak Miflash-el lehet, nem? Úgy nem vesznek el az adatok?
- vendor+firmware az nem a gyári rom része? Mi ez tulajdonképpen? -
juve600
nagyúr
brazil barátunk ma kapja meg a telót
az xda-s oldalon ezt írja telepítési útmutatónak :
Flash Instructions
1. Download ROM zip.
2 . Advanced Wipe: System, Data, Cache and Dalvik/cache
3. Flash latest MIUI or Xiaomi.eu beta.
4. Flash Pixel Experience.
5. Flash Dm-verity and reboot into TWRP (Only if you're coming from MIUI stock. Skip that if you're coming from another custom ROM)
6. Advanced Wipe: Data
7. Reboot & enjoy.ugye ez pont a titkosítás miatt érdekes,mert itt meg eu-s romot ír
-
K82
őstag
Y72: nem kell mindig felrakni gyári romot (én azért pakoltam fel egy gyárit mert a xiaomi.eu rom után nem volt titkosítva a telefon tárhelye, így a custom romé sem; global dev/stable kellett alapnak), elég a fw+vendor kombó - ha a custom rom nem tartalmazza. Global dev/stable felrakható MiFlash-el vagy XiaomiTool-lal; a MiFlash-ben van olyan opció h maradjon a user data, de ha már új rom akkor én mindig a tiszta telepítést választom (kivéve frissítéskor.
A vendor + fw a gyári rom része. Hasonlóképpen képzeld el mint a pc-nél a BIOS-t; a fw+vendor tartalmazza a hardverek meghajtóit és ezen keresztül frissülnek. Custom rom viszont ezeket nem tartalmazza, ezért ha régebbi gyári romra pakolod fel az újabb customot, nem biztos h menni fog - de a custom leírásában mindig szerepel a minimum követelmény fw+vendorból. Pl. ha 9.1.17-es global dev van fent és úgy akarsz egy friss custom romot felrakni, lehet bootloop lesz a vége. Rom leírásában viszont szerepel a 9.4.26-os fw+vendor, akkor csak ezt kell flashelni a custom előtt, nem kell az egész global dev.HUNited: ha fw+vendorra gondolsz, nem feltétlen kell. Mint ahogy feljebb is írtam, a custom romnak kell pl. a 9.4.26-os fw de Neked pont az a global dev van fent, akkor mehet a custom install. Ha a 9.5.9-es fw kell neki, akkor először azt kell flashelni (és nem az egész global dev-et) és utána a customot.
Pixel3 és az unofficial LOS kivétel, ott a rom tartalmazza a fw+vendort is: fájlméretből is látni h nem 5-600 MB egy ilyen, hanem jóval nagyobb.juve600: 3.: MIUI vagy xiaomi.eu
Ha MIUI az alap lesz titkosítás, ha eu beta akkor nem. Nem követtem a telepítési útmutatóját mert már van újabb twrp, amikor írta akkor még így kellett. Már elég a megkövetelt global dev (vagy fw+vendor), full wipe és PE flash (a márciusit is így csináltam).[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igazi nyomozók vannak itt kérem szépen!
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
juve600
nagyúr
válasz kicsipapucs #11363 üzenetére
????????
-
NÓPARA
aktív tag
Sziasztok!
Látom nem nagyon van megoldás a videóelfordulásra. Akkor ez így marad vagy megy a teló a levesbe.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
laci laci
addikt
-
havri1
félisten
Ph appot használja még valaki? Tegnap óta crash-el. Akármit csinálok. Másnál?
havri
-
g_g_g
Topikgazda
válasz st6969 #11373 üzenetére
PH - Prohardver (nem hivatalos)
Jelenleg nem működik, de általában gyorsan jön a javítás, remélhetőleg most is így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
Az egy nagyon régi verzió, minimális beállítási lehetőségekkel és elég korlátozott funkciókkal.
Mondjuk legalább működikÉrdemes várni a javításra, tényleg hamar szokott jönni a frissítés.
Szerintem aki nyomon akarja követni a folyamatot az ebben a topikban megteheti. -
-
Karavik
veterán
Ilyen ismert probléma nincs (senki nem is jelzett ilyet rajtad kívül), több mint valószínű, hogy egyedi probléma lesz nálad. Amit javítottak hivatalosan ezzel kapcsolatban az az volt, hogy a %-os kijelzés és a grafikus kijelzés nem volt összhangban bizonyos esetekben. Próbáld meg Magisk nélkül....
Fyi: @allmiuiuser
9.5.9 kiadástól minden app amit újonnan telepítetek az autostart-ba kerül alapértelmezetten - hivatalos miui feature (vagy hivatalos miui issue ) 9.5.16 is érintett....
Nem árt csekkolni az autostart appokat, mert jó párat már automatikusan átrakott a rendszer autostart-ba a korábban telepített appok-ból is
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Smiro
senior tag
Frissítés a stabilra...
-
juve600
nagyúr
Android release 9.0.0_r36(r37) with May security patch has updated FBE encryption that breaks decryption in TWRP
-
Maist
senior tag
válasz Karavik #11381 üzenetére
Ez inkább bug-nak tűnik, mint feature-nek, mert beledobált nekem is 58 alkalmazást automatikus indításra, olyanokat is, amelyeknek nincs is értesítenivalójuk, és ezer éve telepítve vannak. Továbbá, ami nekem viszont új, hogy alul a 3 pöttynél kiválasztva lehet a rendszeralkalmazások auto indítását is szabályozni. Persze ott is indult minden, aminek nem kellene, az is, de kiszedve a lehetőséget előlük, szépen be lehetett állítani, hogy mi ne induljon a rendszerrel.
-
Smiro
senior tag
válasz darts0 #11388 üzenetére
Azóta buzerálom, minden szuper! Néhány plusz szolgáltatás is bejött, fényképező egyértelműen javult. HDR + AI jó ellenfényes képeket nyom. Majd este is kíváncsi leszek... Az automata fényerő határozottan jó lett, teljes sötétben még nem tudtam nézni. Aku üzemidő: na majd ez is kiderül, de ahogy nézem az eddigi fogyasztást, nem lesz gond. Minden külső dolgom rendben csatlakozik, töltést visszajelez bt fülesnél is, eddigi tapasztalat, hogy semmin nem rontottak. A sötét mód - ami szürke és zavaró -, na azt hanyagolom... Akkor ez az egy dolog nem tetszik. GPS sokkal jobb, erősebb, gyorsabb lett!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Gyors kérdés, addig nem engedi dev-ről (múlt heti), stabil globalra frissíteni a telefonos updaterben, amíg a hivatalos oldalra se kerül fel? Amikor csekkolná az adatait akkor azt írja sikertelen, gondolom ezért.
.
-
K82
őstag
válasz juve600 #11394 üzenetére
Simán a security & location menüben a screen lockot none-re vagy swipe-ra kell állítani, TWRP-be bootoláskor így már simán látni a telefon tartalmát. Nem változik a telepítés menete elvileg, annyi h a védelmet csak akkor rakd rá ha megvagy mindennel. Ha mégis kell vmi, akkor védelem le, flash, védelem be.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Karavik #11395 üzenetére
Nincs, ehhez én nem nyúltam.
Egyébként érdekes az egész jelenség. Telefon újraindítás után egy rövid ideig jó.
Majd belépek pl. a böngészőbe vagy a Facebook alkalmazásba és utána lesz ilyen.
De ha a beállításokba megyek ezek után, akkor megint jól jelzi ki amíg ki nem lépek onnan (ezt láthatod is a képernyőképen).[ Szerkesztve ]
-
Achitori
csendes tag
Az összefoglalóban lévő kijelzővédő fóliák közül,van olyan, amitől nem lesz "szivárványos" a képe a telefonnak? https://www.aliexpress.com/item/CHYI-3D-Curved-Film-For-Xiaomi-Mi-8-lite-pro-Screen-Protector-Mi-9-Mi8-se/32882791747.html ez jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest