- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz enginev3.0 #1552 üzenetére
Ismerős arcok. El is felejtettem h te 8x-re váltották hox-ról.
Egyébként ott nekem minden ki van pipálva. -
markyy18
aktív tag
Az nagyon szuper mert így meg valamilyen oknál fogva nem talál frissebbet.
Itt lehet nyitni bootloadert vagy valamit ami miatt nem jön le az OTA? Mert androidon HTC-ken tuti így van h ha nyitva van a bootloader akkor nem jön a gyári frissítés.
Indulási képernyőnél kiírja piros szöveggel h NOT FOR RESALE ez jelent valamit?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz markyy18 #1562 üzenetére
nem eladasra szantak. bootloadert meg nem lehet nyitni. aztan lehet, hogy bele van piszkalva az os-ben, de a verzioszamoknal nincs feltuntetve.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
markyy18
aktív tag
Akkor itt van a kutya elásva. Sajnos akkor erre valamiért nem jön frissítés. Gondolom manuálisan nem lehet feltenni?
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget. -
btudos
nagyúr
válasz markyy18 #1568 üzenetére
Na az biztos. Ezt a részét érdemes is lenne megemlíteni majd a tesztben, hogy a független készülék december közepe óta nem aktuális szoftverrel üzemel. Az esetleges újraindulások is addig voltak jellemzőek a rendszerre, illetve azóta tudja a wifi keep alive funkciót.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
lippije
tag
Sziasztok!
A feleségemnek rendeltünk egy ilyen telefont, pár nap, és megérkezik. Eddig iphone-t használt, de még a 3GS környékéről, és nem volt vele megelégedve, a win viszont elsőre tetszett Neki, ezért választottuk. Mire érdemes odafigyelni az első indításkor, milyen beállításokat érdemes megtenni? Jómagam átszaladtam már ios-android vonalon szinte minden hülyeségen, de az utolsó windowsos telefonom még egy HTC Kaiser volt Nincs szükség navigációra, levelezés menjen, böngésző, facebook, jó sebesség, kb. ennyi volt az elvárás - remélem, ezekben nem lesz csalódás a telefon. Előre is köszi a segítséget!
-
szőröscica
addikt
válasz lippije #1570 üzenetére
Minden gond nélkül menni fog.
Az elején hozzá kell majd adnod mindenféle accountot, amit használni szeretnél: live, gmail, yahoo, facebook, stb...
Utána a telefon szépen szinkronizálja majd a kontaktokat. Amit érdemes beállítani, az a névjegyzék szűrése, hogy a facebook kontaktok ne legyenek benne, csak a telefonszámok. Utána pedig az egyes konktaktokat össze lehet kötni a facebook accountjukkal.
-
mozigepp
csendes tag
sziasztok!
kb 1 hónapja van ilyen telefonom, szép, jó, gyors, de...
se a viber sem a facebookra nem jön meg azonnal az értesítés vagy nagyokat késik, (nagyritkán megjön azonnal) vagy utolag jelezi az üzeneteket.
szerintem ez felháborítóti mit tapasztaltatok?
ha közelgő frissités nem hoz javulást akkor írjon olyan valaki aki tud androidot tenni a telora... -
AshaNoR
tag
Sziasztok nekem van egy eladó fekete 8x-m másfél év t-mobile garival! Írjatok megegyezünk!
Köszönöm
Jah és sürgősen kellene..![ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Milyen autós tartót érdemes venni hozzá?
Van valami bevált, minőségi márka?
-
LeadZeppelin
tag
Sziasztok!
Hosszú távra tervezek telefont vásárolni és a HTC 8X az egyik jelölt (a Lumia 920 a közvetlen ellenfele WP fronton,egyébként egy Nexus 4).
Alapvetően az a fajta felhasnzáló vagyok aki szereti állítgatni a dolgokat,de nem sírom el magam ha simán csak működik a teleofnom.Ezért kezdtem szimpatizálni a WP-al.
A kérdésem az lenne,hogy mik azok a hibák amik akár a WPnek akár a telefonnak köszönhetőek.Minden apróság érdekel,a topikot végigrágtam az 1000edik HSZig de még mindig nem vagyok tisztában,hogy jöttek-e frissítések illetve jönnek-e még.A másik meg,hogy a Lumia 920hoz képest mennyire jó választás?A videózás nekem nagyon fontos tényező,de a zenét sem vetem meg.
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem: mennyire hangos a külső hangszórója?Sokszor ha megyünk versenyekre vagy utazunk buszban filmet nézünk vagy zént halgatunk 4-5en s akkor a füles elosztó sem megoldás.
Az értesítések késnek,ez látopm WP gond,de az SMS és elmulasztott hívások is?
És van-e valami előnye annak,hogy referenciagép?Elsőre kb ezek a kérdések,várom az észrevételeket és javaslatokat,hogy a fent említett 2 WP telefon közül melyik lehetne jobb.
-
AshaNoR
tag
válasz LeadZeppelin #1580 üzenetére
Én imádtam ezt a telefont! A lumia 920 egy igazi tepsi, de fényképezés és videózás fronton jobban megállja a helyét. A 8x hangi adottságaiban veri oda a 920-t. Hangos, nagyon jó minőségű külső hangszóró, Beats Audio, mellyel ha fülesen vagy fejesen hallgatsz zenét, sokkal jobban kiemeli a basszust (legalábbis a Beats fejhallgatómon). Az SMS-k és elmulasztott hívások sosem késnek...
Neked kell dönteni! A jobban fotózó és kamerázó L920 ( nagyobb kijelzővel, viszont ormótlan alkattal), vagy a jobb hangzásvilágú, szebb 8x. Persze Nokia-n ott vannak még a GPS és különböző Nokia alk.-k...
Én a HTC-t választottam a márka, a Beats Audio (főleg a fejhallgatóm miatt is) és a külső miatt!
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz LeadZeppelin #1580 üzenetére
Htc-t most 73 ezerért vehetsz expansysnál gyártói garanciával. Így a legjobb ajánlat wp téren. 2 év hd7 után váltottam 2 hete 8X-re és nagyon megszerettem. Fürge, stabil és gyönyörű.
8 ezer forintért teljes európa profi navigációt is tudsz hozzá venni.
Nagyon jó a hangzása. Fotói elfogadhatóak, de e téren a 920 jobb. Viszont az sokkal drágább, nagyobb és nehezebb.Nexus 4-et csak akkor vegyél, ha van valami app, ami számodra elengedhetetlen és a windowsra nem elérhető. Egyébként lassabb és instabilabb.
-
LeadZeppelin
tag
válasz AshaNoR #1581 üzenetére
Igazából a fényképezőt nagyon minimálisna használom,de videóban csak nem lehet olyan rossz ennek sem az 1080p-je?
Az az igazság engem nem zavarna a 920 nagysága sem de nem vagyok megbékélve vele főleg a sok negatív vélemény miatt.
Ha telefon s SMS nem késik az már okés,emailt frissítem kézzel,facebookot meg elvből csak böngészőből tolom
Esetleg más idegesítő hiba/hiányosság amivel számolni lehet?joamilestoné: nem vagyok egy különösen nagy app felhasználó,ez lehet a mostani telefonom gyengeségének is betudható.Navigálni meg van GPS,az konkrétan hidegen hagy.
Nexus instabilabb? Mindenhol azt olvasom róla,hogy egy jó rom+kernellel 1000+ uptimokat hoznak ki belőle,5-6 űrás képernyőidővel.Innen gondoltam,hogy egyenértékű egy WPvel stabilitásban.Mondjuk ott a külső hangszóróval van bajom amúgy pöpecnek tűnik az is.Mondjuk nekem a csempék jobban tetszenek,de nem ismerem a 100%os határokat ezért iskérdezek ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz LeadZeppelin #1583 üzenetére
Jó rommal és kernellel biztosan, de használni akarod a telefont, vagy berhelni, hogy tudja azt, amit más alapból is?
Volt androidos készülékem, de kinőttem belőle, nem hiányzik már a romolás.
-
LeadZeppelin
tag
Mindenre elvetemült vagyok Azért is írtam az első HSZemben,hogy nem riadok vissza a mókolástól,de azt sem vetem meg ha minden egyből működik.
S annak van valami előnye,hogy referenciamodell?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz LeadZeppelin #1585 üzenetére
Nincs semmi előnye.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz LeadZeppelin #1585 üzenetére
Mikor kiadták a Porticot akkor én rögtön meg is kaptam, ez decemberben volt, ellnben 920-ra csak valahogy január február környékén érkezett.
Azóta a Nokia rákapcsolt és egy csomó frissítést tolt ki a telóira, kiváncsi leszek hogy a mostani updatettel (GDR2) mi lesz. Van egy 720-am is meglátjuk melyik kapja meg hamarabb...[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Jocozolg
tag
Üdv,
Nokia C6-ról akarok váltani.
Bejön ez a 8X, így képek alapján.
Semmi extrát nem akarok a telótól ezért is gondoltam a WP-re.
Értelemszerűen telefonálásra használnám + navigáció + hobbi fotók (gyerekeim csínytevéseinek megörökítése).Néhány kérdésem lenne ami fontos számomra:
- megkapta a 8X is a nokiás térképprogit, azaz tudok offline módban is navigálni? (mint a mostani telómon)
- ha a fényképezést vesszük alapúl a WP frontom mi most a sorrend?Nem akarok indokolatlanul pénzt beleölni ha úgysem használom ki.
Köszi a válaszokat!
Jocó -
Oppenheimer
nagyúr
Hova vigyem ezt a ratyit gariztatni?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #1589 üzenetére
T-hez vinném, ott vetted (ha nem tévedek ), bármi gáz van, velük állsz szerződésben.
Nálam most meghalt valami miatt a jack csati, kéne szereznem valamit helyette amíg szervizbe megy (Speedshop-hoz viszem, biztos ami biztos), most épp nincs otthon használható alternatíva
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jaja, az lesz belőle, hogy elviszem egy T-pontba. Mondjuk én csak a headset miatt viszem, mert kontakthibás lett. Pénteken elmegyek egy hétre, és ha visszajöttem, akkor meg elviszem a recsegő készülékház miatt. Még valahogy be kell adnom nekik, hogy ez hiba és nagyon nem oké, mert már kurvára idegesít és tényleg nem ilyennek kéne lennie.
(#1588) Jocozolg:
Naviért fizetni kell, a fényképek meg tűrhetőek. A kamerájában azt szeretem, hogy gyorsan fókuszál.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
szőröscica
addikt
Hmm, azt hiszem kalibrálni kell az akku szenzoromat. Éjjel merült bő 30 százalékot a telefon, most meg negyed óra telefonálás alatt kettőt.
-
mozigepp
csendes tag
Sziasztok!
Nem ma kellett volna kijönnie a GDR2-nek a a telóra, vagy... ?
-
pzstm
titán
-
Kbali
nagyúr
válasz Oppenheimer #1591 üzenetére
Tényleg fizetős a navi? Most olvasgatok utána, mert érdekes a készülék és pont egy januári cikket találtam, ahol azt írják, hogy az összes WP8-as gyártónak odaadja a Nokia a Drive-ot, abban nem írtak fizetős verzióról.
-
negyedes
addikt
ha us, uk, nemet, spanyol sim-ed van akkor ingyenes. a tobbinek szoporoller.
copilothoz lehet ingyen tolteni 1 terkepet es nincs hangosnavi de ingyenes. vagy meg van navigon, de a copilot azt hiszem meg igy is olcsobb lenne.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest