- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
Be tudod linkelni melyik topikról van szó... igazság szerint csak ezt követem, szivesen írok róla pár dolgot meg a képeket is megoldjuk...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Mennyire ismert van-e valami típus hibája a 8x-nek bolti garanciával, vagy anélkül mennyire kockázatos olcsón megvenni 70k ?
Köszönöm
-
Tomeeka28
aktív tag
Érdekes infóhoz jutottam ma WP 8 tárhelykezelésével kapcsoltban, melyet le is teszteletem... Ha megnyitok egy videót mondjuk facebookról vagy indexről az súlyos MB-et szemetel az egyéb mappába. Pl. Pi életet előzetes +6 MB egyébbe.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
anulu
félisten
2 napja szereztem be egy HTC 8X-et a Smsung Galaxy S után. ég és föld a különbség! (egyelőre) nagyon örülök, hogy így döntöttem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
brownus
veterán
Sziasztok,
a bnőm egy x8-at kap a cégnél, és azt szeretném kérdezni, hogy a google appjait lehet-e használni ezen a rendszeren, a levelezés gondolom megy, de a naptár sync, gtalk és névjegyek?
előre is kösz a segítséget!!
még egy kérdés, most hogy átfutottam pár hozzászólást, nincs navi? az is kéne pedig... a bing nem tud?
aki sokat is telefonál a telón, milyen az akku idő? gondolom minden este dugni kell...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz brownus #1061 üzenetére
mail, calendar, contacts szinkronizál.
Gtalkhoz kell 3rd party app.
Gmaps navigáció van ingyenes verzióban is.
esténként sok telefonálással biztos dugni kell, igen.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz negyedes #1064 üzenetére
nálam teljesen okés. 5-10el megyk és tökéletesen jelez. De egyszer majd kishazánkba is elérhető lesz a Drive nemmcsak nokia only
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tomeeka28
aktív tag
Átváltasz UK régióra le tudod tölteni, én már felraktam... csak az a szépséghiba hogy mikor indítom beint, hogy ebben a régióban nem használható... de előbb utóbb csak jó lesz itt is
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Jah hasonló a helyzet... Mondjuk nekem nem szempont a navigáció, keveset autózom szóval megvagyok nélküle, de mindenképp egy hasznos plusz.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Oppenheimer #1072 üzenetére
Amíg 720-at használtam addig toltam egy HR-t, így most van helyem, bár egyébb már megint 1,8... Viszont kipróbáltam a Flac Playert, érdemes vele bíbelődni, nagyon szépen szól a losless 8X-en.
-
btudos
nagyúr
válasz Tomeeka28 #1073 üzenetére
3 hete volt HR, azóta egyszer kipróbáltam a Shrink Storage appot (ami akkor megfelezte az other mappat, erdemes azt a kis idot raszanni) igy most 1,56 GB.
Tok temahoz: nekem pont ugyanilyen van kekben (kek telefonhoz), de ez a feher megfogott, lehet hogy veszek egy ilyet is
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz Tomeeka28 #1073 üzenetére
Mire használható mennyiségű zenével feltöltöm a flac playert, megőszülök, ez így nem a legjobb megoldás, de legalább van, és szerintem is megéri (bár az Xbox Music-os zenék minősége se rossz, azért így olyan hangok is megvannak, amik ugyanabból a zenéből Xbox Musicnál hiányoznak)
De azért van pár hibája:
-rohadt zavaró, hogy nem használja ki a kijelzőt, sokkal szellősebb lehetne az egész felület, ha támogatná a 16:9-es képarányt
-ha visszaugrok az előző számra az alkalmazáson belüli vezérlőgombbal, akkor kihajít a start screenre (a számváltás lezajlik, és megy tovább minden rendben, de én kint vagyok a start screen-en), ez nem csak nálam ilyen, ugye?[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
greggggg
aktív tag
mikor jön már a február végére ígért VLC vagy bármilyen lejátszó ami kezel feliratot?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Észre se vettem hogy nem full screen. De most hogy mondod... jah...
Nekem is csinálja azt hogy kiugrik menübe, de nem mindig, legalább a zene nem áll le
A semmihez képest ez is nagy haladás, a minőség meg kérpótol a kis bugokért.
VLC várjuk, valahol március közepét olvastam aszem, hogy akkor jön...HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
greggggg
aktív tag
asszem vmikor januárban olvastam sztem itt ph-n talán wp topikban. amikor telefont kerestem és olvasgattam milyen appokat kell beszerezzek...és ugye a multimédia semmilyensége miatt kellett volna a vlc és írták h max 1 hónap 2(bár akkor még van 2hetük)
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
pff.
másik kérdésem Ti hogyan fotoztok a telefonnal? csak mert ha a dedikált gombot nyomom a kezemmel akkor bemozog a telefon=szar lesz a kép, ha a kijelzőre bökök odafokuszál majd el is süti a képet=szar lesz.
szóval esetleg nincs vmi opcio h kitegyek egy gombot kb a windows logo fölé?greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
anulu
félisten
segítség kellene, 2 programot keresek:
1) task manager, amivel ki lehet lőni appokat (némileg zavar, h becsukni nem lehet, csak háttérbe rakni)
2) valami értelmes zenelejátszó, playlist-tel, stb, a beépített gyáriban az zavar, h mp3 tag alapján pakolja össze magától, és elég sok zeném van, aminél nincs rendesen beállítva.köszi!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pzstm
titán
vissza nyíl bezárja őket.
tudtommal nincs task manager és igazából nem is kell amúgy
Másodikra sajnos nem tudok mit mondani
-
anulu
félisten
-
-
negyedes
addikt
mondjuk, de minek zarnad be? ez nem android hogy megegye a memoriat, ha kell felszabadit. a vissza gombbal bezarja ha nagyon akarod.
a zeneket meg tedd rendben, konnyebb lesz ugy. nekem is szokatlan volt de sokkal egyszerubb.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
alapvetően picit zavar, hogy a háttérben fut a zene lejátszó, és mikor feloldom a screen-t, akkor ott van a prev/start/next hármas. ezért akarnám kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs