- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz buvartacsko #149 üzenetére
Olvasni?? Esetleg?? Az egy 100k-s gép, oda is írtam. Nem droidon vagyok, hanem butafonon opera minivel. Szóval nem kell kacsintgatni.. De látom a terelés meg a támadás megy. Értőolvasás meg a kérdésre válaszolás nem..
-
CoDWaW07
őstag
válasz #86973952 #152 üzenetére
Ebben van valami..Azóta is arról beszélnek/beszélünk, szóval elérték a hatást
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Ali G.
senior tag
nah igen hol is vannak ilyenkor a kávafikázó bajnokok? sony topikba érdekes módon non-stop erről van a téma hogy nagy a káva, iphone-nál miért nem nagy? ilyenkor már jó a nagy káva?
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Szerintem kezdd előlről, ezzel indult a fórum
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Quqesz
nagyúr
Ha jól emlékszem az apple hizta be a két ujjas nagyítást...nos ezt használták a tervezők is a dizájnál.....káva versenyt meg az LG nyerte kb....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
CoDWaW07
őstag
Nembaj, majd pár év múlva a telefonokhoz ekkora kezet is veszünk :
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
En elismerem a Nokia telefonok kamera kepessegeit. Az itteni tesztben is eleg jol szerepelnek. Viszont volt egy reklam anno, amin egy baki folyaman latni lehetett, hogy nem a telefont hasznaljak a reklamban a Nokia telefon videofelveteleihez.
Ettol meg termeszetesen en is tudok jo kepeket kesziteni az iPhone-ommal. Meglepodnel milyen kepeket lovok egy sima i5-tel.
-
joey04
titán
160 hsz ebben a jelentéktelen pletyka topikban? Hatalmas siker lesz az i6 már biztos.
-
CoDWaW07
őstag
Cyberpunk: Mellműtét mellé Ajándékba.
Touch-ko: Igen az eléggé nagy FAIL volt
Amúgy a családban nagy sikere volt az 5S-em kamerájának, főleg nyaraláson. Bizonyos esetekben még színhűbb és szebb képeket lehetett csinálni vele mint a családi tükörreflexes fényképezővel, pedig báttyám eléggé benne van a témában régóta Nem beszélve a burst módról és a 120 FPs-es vidiről
joey20: Ez mindig így volt, bármi Apple cikk megjelenik rögtön jönnek az ellenzők és az Apple kedvelők "eszemecseréje"
Touch-ko :163![ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz CoDWaW07 #163 üzenetére
Volna egy szakmai kerdesem 5S-sel kapcsolatban. Nekunk van 5 es 5S is. Az iPhone5 az enyem es megszoktam a kijelzo felbontasat. Szep. Viszont az iPhone 5S felbontasa mintha gyengebb lenne, mert a pixeleket ugyanabbol a tavolsagbol nagyobbnak latom. Nincs rajta folia. Ok hugyorognom kell, de mintha kevesebb es nagyobb pixelek lennenek az 5S kijelzojen (ami abszurd de en igy latom).. Ha van nalatok 5 akkor nezd mar meg, neked is ugy van-e. Az iPHone 5S termeszetesen eredeti, de nekem feltunt.. Nalatok?
Jah es 164
-
CoDWaW07
őstag
válasz Touch-ko #164 üzenetére
Sajnos nincs nekünk sima 5
Amúgy szerintem ezt tedd fel az iPhone topicban ott szerintem tudnak segíteni
Nem lett cserélve az 5S kijelzője?
165●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
SpongyaBob
veterán
válasz CoDWaW07 #163 üzenetére
"Bizonyos esetekben még színhűbb és szebb képeket lehetett csinálni vele mint a családi tükörreflexes fényképezővel"
Mik azok az esetek? Bármelyik tükrös - ismétlem - bármelyik, bármilyen helyzetben jobb képeket lő egy alap obival is mint az 5s, tekintve, hogy több mint 10x nagyobb szenzor van benne. (nem beszélve az objektívről, mélységélességről stb..) Vicces egy lapon emlegetni őket. Annyiban jobb egy 5s, hogy mindig nálad lehet - ami nagy előny.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
CoDWaW07
őstag
válasz SpongyaBob #167 üzenetére
Pl. naplemente fotózásnál volt ilyen amikor még erősebb volt a Nap, a tükrösön kisült a kép szinte mindegyik beállítással, míg az 5S elég szép képet lőtt róla. Mint mondtam, bizonyos esetekben
De az esetek legtöbb részében képminőségileg meg sem közelít egy tükrös fényképezőgépet az 5S, mint ahogy más telefonoké sem●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
vegyszer
addikt
Azt lassan meg kéne tanulni, hogy az Apple nem a termékért kér pénzt, csakis az életérzést kell megfizetni...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
galaxys80
veterán
válasz Maranello74 #110 üzenetére
El is olvasod amit írok?
Én meg a fordított utat járom be, mint te. (.....S3-S4-I5)
Tehát nem próbálgattam, hanem minimum 1 évig használtam is ezeket.
Ezért írom, hogy ne akarjátok már bemagyarázni, hogy aki egyszer tepsit használt az már nem akar visszatérni többet 4"-ra. Itt vagyok élő példának én. -
Carlas
senior tag
válasz Parallaxis #34 üzenetére
Nyugodj meg ilyen lesz sajna a telo amik felbukkantak. a nagyobb gyartok mar kaptak dummykat, illetve gyártottak tokokat a megjelenő telefonhoz. nállunk is van már csak a megjelenestol lehet forgalmazni. szoval ilyen lesz és.
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
CoDWaW07
őstag
válasz Touch-ko #172 üzenetére
Nincsmit Szerintem is az lesz mint amit Cyberpunk kolléga írt, anno egy iPad vs iPad panel összehasonlitást néztem hogy néha mennyire másmilyen tud lenni a panel
-
Ádám16
addikt
Egy kicsit vadíthatnának annyit a dizájnban, hogy a home gomb lehetne érintős, és a kijelző alatti-feletti üres részeket tömöríthetnék. Engem ez mindig is zavart az iPhoneokban.
-
CoDWaW07
őstag
Amúgy csak nekem tűnik furcsának az a hangszóró? Lehet hogy vízálló lesz?
-
Parallaxis
addikt
válasz vegyszer #170 üzenetére
Azt lassan meg kéne tanulni, hogy az Apple nem a termékért kér pénzt
Persze, hisz a saját fejlesztésű rendszer, szoftverek, ökoszisztéma és hardver mind mind ingyen van
Bár igaz, ezek összessége adja a felhasználói élményt amiért emberek 10 milliói hajlandóak fizetni.Az más kérdés, hogy ugyanannyit, vagy akár magasabb összeget is képesek emberek kiadni a Samsung optimalizálatlan, biliműanyag eszközeiért...
-
törölt tag
válasz Parallaxis #178 üzenetére
Ez bizony igaz, hogy egy ájfón már nem számít olyan drágának, ha a mostani árazásokat nézzük a többi szereplőnél. Az is viszont egy másik kérdés, hogy a most belépő gyártók, akik igen gyorsan terjednek és már egyre kevésbé kifogásolható termékekkel állnak elő, mennyire fogják lenyomni az árakat. Mellette mennyire lesz életképes a magas ár, mivel a vásárlói szokásokat tekintve ez egy elég lényeges tényező.
-
Cyberpunk
félisten
válasz #86973952 #179 üzenetére
A most belépő gyártóknak még ki kell építeni a márka imázsát, és ez hatékony reklámkampány nélkül nem fog menni. Gondolok itt mondjuk a Xiaomi, Oppo, Vivo és társaira. Nem látom, hogy agyon lennének reklámozva. Nyilván Kína más, de nem léphetik le az Apple-t, vagy a Samsung-ot a fórumok geekjeire építve. Ugyan is az egyszerű Pistabá azt veszi, amiről már hallott, na meg amit ajánlanak a boltban neki. Hiába olcsóbbak, ugyan olyan minőséget, vagy akár jobbat adva, ha nem ismertek széles körben.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #180 üzenetére
Pistabá viszont nem fogja megvenni a Samsung -ot 100 ezerért, ha vesz Xiaomi -t 50 ezerért. Az emberek nagyon árérzékenyek. Név ide vagy oda. Tökéletes példa erre a Tesco gazdaságos vagy S Budget -es, illetve egyéb saját márkás termékek térhódítása, ami sok céget lehetetlenített el, a másik felének meg lenyomta az árát. Többségében.
A reklám és a marketing ide már nagyon kevés lesz, főleg ha szolgáltatói szinten is megjelennek egy kis kopogtatással.
Egyébként Kínában pont lelépte eladásban a Xiaomi az Apple -t, nem is kicsit. Óriási felvevő piac, ahol a Samsung és az Apple volt az istenkirály. Samsung még tartja magát, de nagyon szorongatják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz galaxys80 #182 üzenetére
Kár hogy minőségileg az 50 ezres Samsung nincs arányban egy 50 ezres Xiaomi -val, mivel az utóbbi jóval kedvezőbb.
Amúgy meg ne a magyar piacról indulj ki, hanem nézz körül a világban az eladások terén, hogy szorulnak vissza a nagy márkák és nulla/szinte nulla marketing költséggel hogy jönnek fel az újak.
Illetve nézd meg Kínát is. Nézd meg a föld lakosságát, aztán a Kínáét és a környezetében lévő felvásárló piacot. Nézd meg azt is mellé, hogy hol tartanak most az eladások márkák szerint és hogy álltak egy évvel előtte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #184 üzenetére
Ezek tények, nem vélemény. Persze volt benne vélemény is, de a piac több szegmensében is megmutatkozik, hogy egyes szereplők, viszonylag nulla reklám kerettel nagyon erős konkurenciává váltak.
Illetve még egyszer mondom, hogy ne csak a magyar piacon keresgessünk, mert elektronikai szempontból elég tudatlan állapotok vannak.
P&G is sokra ment a bika nagy reklám keretével, amiben egyébként vezető volt több multi cég között is. A piaci részesedése még mindig elég nagy, de erősen csökkent az alacsonyabb árkategóirájú márkák miatt. Az emberek többsége már nem fogja a Duracell -t levenni, ha minőségileg hasonló kategóriát is talál mellette jóval olcsóbban. Még akkor sem, ha direkt módon a pénztárhoz teszik ki. Sokkal tudatosabban vásárolnak az emberek, agymosás ide vagy oda.
-
galaxys80
veterán
válasz #86973952 #183 üzenetére
"Kár hogy minőségileg az 50 ezres Samsung nincs arányban egy 50 ezres Xiaomi -val, mivel az utóbbi jóval kedvezőbb."
Csak ez Pistabát egyáltalán nem érdekli.
Nézem,nézem én Kínát,Mongóliát és az Antarktiszt is és azt látom, hogy nőtt a kínai telefonok eladási statisztikája, de a Samsungéhoz képest a béka segge alatt van.
A kínai márkák 99%-a egyébként is csak a belső piacra gyárt.
Azok száma akik meg a neten keresztül Kínából rendelnek telefont a statisztikában meg sem jeleníthetően alacsony létszámban vannak. -
Cyberpunk
félisten
válasz #86973952 #185 üzenetére
Alábecsülöd. A kínai gyártóknak azért nő a piaci részesedése, mert rekordszámban adnak el Kínában készüléket. Kína igen csak nagy piac. Xiaomi az 5. a ranglistán a világpiacot nézve, azért az koránt sem jelent veszélyt az Apple-re, vagy a Samsung-ra nézve én szerintem. Világszinten viszont elenyésző a szerepük ezt szerintem nehezen lehetne vitatni jelenleg. Ahhoz, hogy ez megváltozzon nem elég csak olcsóbbnak lenni, a reklámra is kell költeni, hiszen úgy ismeri meg a nép a márkát. A nagy cégek dollár milliókat költenek erre, és nem véletlenül lett piacvezető a Samsung sem, talán csak az alma az, aki annyit költ reklámra, mint a Samsung. Szóbeszéd útján terjedő reklámmal sosem fognak veszélyt jelenteni, hiába olcsóbb. a filléres Tesco-s mobilok is jelentéktelenek.
Szóval én nem alapoznék arra, hogy két év múlva majd komolyan csökkentenek árat, ha csak nem jelentenek valódi konkurenciát. Ahhoz meg nem elég a reklám sem. A reklámmal nő majd a készülékek ára, kiépített szervizhálózat kell majd, logisztika, helyi adók ezek mind feljebb fogják tornázni a kínai készülékek árát. Szép, hogy 370 dollár, egy O+O Kínában, de az az ottani ár.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz #86973952 #181 üzenetére
Ha Pista bacsi olyan reszen lakik a vilagnak, ahol a csucs Samsung, HTC iPhone telefonok a fizetesehez kepest egyaltalan nem dragak (mint MO-n), akkor nem foglyan kinai termekeket vasarolni amirol meg sosem hallott. En eletemben egyszer lattam HUAWEI plakatot az egyik metroallomason. Valami leertekeles volt es adtak hozza valami..
Azsia nehany orszagaban el vannak terjedve, de sokkal nehezebb dolga lesz a cegnek belepni az Eu es US piacra nekik, mint az Apple-nek a kinaira.
-
törölt tag
válasz galaxys80 #186 üzenetére
Persze, mint a Huawei, a 3. legnagyobb gyártó nemzetközi szinten... Made in China.
"A kínai márkák 99%-a egyébként is csak a belső piacra gyárt."
Ez így pont nem igaz. Főleg ha azt nézzük, hogy néhány éve egymást ölték a külföldi gyártók a Kínai piacért a hatalmas felvevőpiaca és a gazdasági nagyhatalommá válása miatt.Pistabá meg a kispórolt nyugdíjából vagy az alacsony fizetéséből 10x meggondolja, hogy mire költsön. Főleg ha még társul mellé 1 - 2 hitel is a háttérben. Főleg ha szolgáltatóknál bekopogtat több Kínai gyártó is.
Sokan nem veszik észre, hogy az utóbbi pár évben (és főleg ami még ránk vár) mennyire formálódik át a nemzetközi piac és a befolyás, illetve egyáltalán nem elhanyagolható a lakosság száma sem. Ez nem csak a mobilkommunikációs piacra értendő. Ugyanakkor szerintem az Apple -nek a jövőt tekintve még mindig nagyobb létjogosultsága van, mint a Samsung -nak. Persze ez majd kiderül 1 - 2 - 3 év múlva.
Nem beszélve arról, hogy a Kínai cégek milyen kivételezettek egyes országokban. Nem csodálkoznék azon sem, ha pár éven belül számukra külön adó lenne a termékeikre vonatkozóan. A nemzetközi befolyás igen nagy úr.
Kína egyébként az USA és az európai piacon elég rendesen jelen van, csak mobilok terén nem tartanak ott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #190 üzenetére
Ebben igazad van, de a Kínai termékekre reagáltam, nem mint feltörekvő céget írtam. Ettől függetlenül van még hova fejlődnie, fog is. Most pontosítok akkor, ha nem lett volna egyértelmű, akkor elnézést.
Egyébként amikor említettem egy-két embernek a Huawei kapcsán, hogy modemek, ugye a stick -ek, mindenki meglepődött, mert a legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy többségében tőlük származik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz galaxys80 #192 üzenetére
Szerintem 100 év múlva simán lehet Kínai nyelven tanulni az általános iskolákban, főleg ha az ENSZ kutatásait vesszük alapul. Majd egyszer eljutunk oda, hogy az emberek rádöbbenek, hogy egyes nagyhatalmak hogy irányítják a piaci viszonyokat. Ettől függetlenül én nagyon remélem, hogy az Apple -nek lesz létjogosultsága Jobs nélkül is. Addig is hajrá
-
Szerintem lényegében ugyan olyan lesz mint az I5S, csak nagyobb, és erősebb belső tartalommal.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Luck Dragon #194 üzenetére
Kijelző felbontás 100%, hogy nő, RAM mérete 2GB lesz én szerintem, az 1 GB már most is kevéske lehet. Új SoC is egyértelműen lesz, fejlettebb kamera, na meg az iOS8 is debütál. Ezek várhatóak.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz Luck Dragon #196 üzenetére
Lehet azt jobban tudják titkolni. Amúgy valami fitnesz kiegészítő tuti lesz én szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest