- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sw fanként eléggé fájdalmas ezt végignézni
-
atike
nagyúr
Igen. Szó szerint fájt.
-
Probber
őstag
Fantasztikus...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
H-ger
tag
miből lesz még angry birds?
harry potter-ből? avatar-ból? lesz tanyás is, amiben már rózsaszín disznók vannak, és lesz űrlényes, amiben lila disznók?
sőt lesz ALIEN-es is, nagyfogú, csúnya disznókkal, amik csinálnak egy kisdisznót és kétszer annyit kell ölni?
komolyan, mi lesz ebből?
bocs, nem válasz akart lenni.
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
HuMarc
veterán
Hát ez BORZALMAS! Cs*sszenek szét valamit, ami nem örvend ilyen nagy kultusznak Például ott a .... ööö ... inkább hagyják békén a filmipart Most komolyan.... A Rio-ból csináltak. Oké, hiszen az úgyis madarakról szól. De másból ne! Vagy tőlem akár a Dreamworks filmekhez is hozzányúlhetnak (kivéve a Shrek-hez) de szerintem a filmipar teljes meggyalázása, hogy a Star Wars-ot idegbeteg madarak marketingfogásaihoz használják kulisszának!
-
HuMarc
veterán
De a LEGO nem gyalázta meg ilyen mértékben a brand-eket. Meg az főleg gyerekeknek készült. És maga a LEGO is egy olyan nagy brand (volt már akkor is, amikor ezeket a játékokat kiadták) hogy csak magasztalta ezeket a filmeket, hogy a LEGO felhasználta őket. De az Angry Birds, ami a LEGO-hoz képest lepkefingnyit tett le az asztalra, ne a Star Wars-al kezdjen, úgyis csalódás lesz belőle...
-
ROBERTOH
őstag
Csak hogy a sok negatív hozzászólás mellett legyen egy pozitív is:
várom
Nem trollkodásból írom, láttam már a játékból képet, és jónak néz kiez a kedvenc aláírásom
-
-
-
Nazara
őstag
A trailerek szerintem is siralmasak, de attól még a játék lehet jó, elvégre egy darab in-game videót sem láthattunk még. Várjuk ki a végét.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Dr.Anonymus
addikt
kiváncsi vagyok mit hoznak össze belőle
sokan gyalázásnak tartják, szerintem vicces az egész -
SkyS1gn
félisten
Mit háborogtok? az A.B. játékokat sosem kell komolyan venni! várós!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Peterson_
addikt
Hurrá
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
butyek
senior tag
Ha már madarak, remélem lesz Millennium Falcon is
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Peterson_
addikt
Hát a Csillagok Háborújához biztosan nem sok köze lesz a branden, néhány zenén beatles frizurás madarakon kívül.
De ezektől még nem lesz Star Wars...ha minden meglenne benne ami ehez kell, akkor meg Angry Birds nem lenne[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Én imádom a Star Wars-t, de nekem semmi bajom ezekkel a videókkal. Szerintem poénosak lettek.
Persze az Angry Birds-t is szeretem, de tény, hogy nem tartozik a kedvenc játékaim közé.Viszont egy SW hangulatú Angry Birds biztos nyerő lesz nálam, feltéve, hogy tényleg meglesz az igazi SW hangulat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
blaca83
őstag
A linkben szereplő videót megnézve a pályák kidolgozása nem nagyon tetszett, DE a 0.25 percnél "ledobtam a láncot"...!
Főszereplők bemutatása: -Angry Luke / Angry R2 & C3PO / Angry Leia... stb
Eszméletlen gagyi lett szerintem, de biztosan ki fogom én is próbálni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
BiP
nagyúr
Ha fake, akkor legalább válasz arra, hogy miért éreztem túl bazárinak az egészet, és kicsit gyanús is volt, mert a Rovionak ennél azért több fantáziája szokott lenni.
#26-ban is erre utaltam SW megcsúfolásként.Nem zárom ki, hogy jó lesz, és tényleg hoz némi SW hangulatot, de azért félelem is van bennem, nehogy elfuserálják.
-
HuMarc
veterán
Pont az a baj, hogy mivel a Star Wars és az Angry Birds között semmiféle hasonlóság nincs, ezért vagy ez, vagy az, így vagy egy Angry Birds más háttérrel, meg olyan dolgokkal, amik valamit ábrázolni akarnak (mint a videóban) vagy a Star Wars-ba erőszakolt Angry Birds (amire elképzelésem nincs, hogy milyen az.)
Az a baj, hogy Makó közelebb van Jeruzsálemhez, mint a Star Wars az Angry Bird-höz, így nagyon nehéz olyat alkotni, ami nem okoz csalódást a Star Wars-rajongóknak, úgy hogy közben azért az Angry Birds hangulat is megmarad.
-
Peterson_
addikt
-
p2pp
őstag
A Gogogle Chrome böngésző annyira jó, h nem is jeleníti meg a videót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Hunpriest
senior tag
Nem értem mi ez az ellenérzés ezzel kapcsolatban. Én SW fannak tartom magam, de ezt nem érzem meggyalázásnak vagy ilyesmi, még talán vicces is.
-
BiP
nagyúr
Na, azért pár karakter már van a hivatalos oldalon. [link]
Ööööö[ Szerkesztve ]
-
válasz kiskaktusz #37 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy fan art-ot kritizálsz?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz kiskaktusz #39 üzenetére
Csak hogy ha így benyögsz valamit a nélkül, hogy leírnád, hogy fan artról van szó, feleslegesen kelted a feszültséget, és úgy keltesz rossz képet a játékról, hogy nem is láttad még.
-
kiskaktusz
addikt
Bennem már az 1. rész is rossz képet alakított ki, mert egy béna netes flashjáték szintjén van, és elképzelni sem tudom, hogy örvendhet ekkora népszerűségnek.. A Star Wars képbe kerülése meg egyenesen kilőtte a biztosítékot az agyamban.
Feszültségkeltésről meg szó sincs, moderátorként láthatnád (nézz végig egy iOS-android topicot), egyedül te reagáltál rá, a topicra meg kb 3 ember kíváncsi..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Ééééééés, megvan az első ingame video.
Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest