- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Első negatívum a telefonomban:
Az előlapi kamera nincs középen. Csak esztétikai hiba, annyira nem is zavar, de azért szót érdemel.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
tal-garius
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy Z3-al én is Ha a service info-nál minden 0 és nincs a zárójelben x akkor független?
Most épp telepít a play store, aztán letesztelek mindent. -
pecsiz06
csendes tag
válasz Hegyirabló #803 üzenetére
Bizony, bizony azt Én is észrevettem,a fehéren nem is figyeltem(ott lefoglalt a sajnálatos illesztési hiba), de a feketén valóban nincs középen...Ez legyen a legnagyobb bajunk...:-)
-
Imike20
senior tag
Ma készítettem egy vidit a telcsivel automata módban volt közben rám csörögtek...... hát nem éppen szerette! Kinyomtam a hívást majd folytatni akartam a vidit de azt írta hogy egy másik alkalmazás használja és sikertelen! A vidit végül is elmentette de valamiért megáll a kép a hang megy tovább.......
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
lugosi
MODERÁTOR
Most szelektálom a képeket az elmúlt napokból. Készült néhány 20 megapixelen ("Kézi" módban), illetve a nagy többség a teljesen automatikus módban 8 megapixelen.
Pár képet (sajnos tényleg elég keveset) megcsináltam úgy, hogy ilyen módban is, olyan módban is.
Ebből én (tévedés joga fenntartva) a következő következtetésre jutok.
Azt vártam, hogy a 20 megapixeles fotók jobbak lesznek (evidens okokból nyilván), és ez igazolódott szerintem. Nemcsak a felbontás miatt, hanem érzésem szerint kisebb mértékű a jpg tömörítés, vagy másképp tömörít a gép, mindenesetre nem csak belenagyítva látszik a különbség, hanem akkor is, ha simán csak teljes képernyőn nézem a képeket. Belenagyítva a képekbe, elsősorban nyilván a több részletet tartalmazó részeken lehet látni markánsan a különbséget, de ezeknek a részeknek a megnézésénél jutott az eszembe, hogy más lehet a jpg tömörítés.
Ami számomra probléma, illetve szeretném, ha változtatnának rajta, hogy a HDR mód 15 ill. 20 megapixelen nem elérhető. Az SCN gomb kézi üzemmódban szürke, a teljesen automatikus módban pedig meg sem jelenik. Nem értem, hogy egyáltalán mire lenne használható.
Ami megdöbbentett, hogy az ISO 1600-as képek teljesen használhatók. Ez akárhányszor is látom, mindig megdöbbent, a 2006-ban 300k-ért vásárolt dslr-emnél jobb a képminősége magas iso-n (mondjuk az 3200-at már nem is tud). E fölött egyszerűen nem térek napirendre.
Szóval szerintem a kameraszoftvert kellene tvíkelni egy kicsit, és nagyon király lenne.
Színekkel, fényméréssel, fehéregyensúllyal egyáltalán nem volt problémám.
-
tal-garius
aktív tag
Van egy fekete pixelhibám.
-
Hegyirabló
veterán
válasz pecsiz06 #808 üzenetére
Valóban nem olyan nagy gond, csak ez olyan Z2 utánérzés, ezek szerint nem tanultak abból...
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
A 2. Vesztes
senior tag
Na a Werna4 dicsérete óta elöntötték a negatív kritikák a fórumunkat! Pl.: "Nincs közepén a kukkoló az előlapon", "Eladhatatlan a Z3", "Ha telefonhívás érkezik, nem veszi tovább a kamera a blackhole működését az eseményhorizonton túlról", "Fekete pixelhiba", "Nem tanulnak a Z2 hibájából"........
Végkövetkeztetés: Werna4, többet ide ne írj!
Lugosi, várjuk a válogatás eredményét!! Akkor ezek szerint meg vagy elégedve!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Imike20
senior tag
válasz A 2. Vesztes #816 üzenetére
Szerintem a kamera teljesen jó helyen van ;-)
-
palipi
csendes tag
sziasztok! Egymás mellet láttam s fogtam feketében a Z2-őt, Z3-at, és a Z3 compactot. Szerintem a legkarakteresebb és férfiasabb a Z2. A másik kettő már nőiesebb. éppen ezért cseréli le a barátnőm a Z2- őt Z3- ra.
A Z3 -val az a bajom, hogy túl nagy nekem, nagy a zsebben, s nem fér az autóm teló tartójába sem
A S-emet fogom levátani Z3 compactra pedig a Z3 és Z2 es is sokkal szebb. -
A 2. Vesztes
senior tag
Kedves palipi! Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni a compact miatt, remek "kis" készülék! Abból hogy leírtad van barátnőd, kb 85% hogy fijú vagy. Ebben az esetben viszont ne dörgöld az orrunk alá, hogy nőies készüléket használunk, mert ez árt az önbecsülésemnek! (Szerintem egyébként a Z3 nagyon elegáns, férfias telefon, de valóban a Z2 a szögletessége miatt kicsit durvább, ezért többen férfiasabbnak gondolják.) A barátnőd mindenesetre jól járt, az tuti!
No akkó jó compacthasználatot!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
werna4
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #816 üzenetére
Haha, jogos...
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Egy kérdésem lenne.
-Hogy az AVG Antivirus app mennyire játszik fontos szerepet a telefonon,érdemes megtartanom vagy eltávolíthatom-e a telefonról(nem mint ha sok helyet foglalna meg stb)?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
mars622
tag
Szert tettem én is egy fekete Z3-ra. Fél napja nyomkodom, de leírhatatlan az élmény eddig. S3-am volt, aki megengedheti, váltson!
-
Atesz 666
aktív tag
-Üdv a klubban.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz darvinya #825 üzenetére
-Nagyon köszönöm a gyors és határozott válaszod.
-Már töröltem is..-(gyárilag volt telepítve vagyis már rajta volt amikor először bekapcsoltam.)
[ Szerkesztve ]
-
palipi
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #820 üzenetére
hidd le, 100% férfi vagyok
-
Atesz 666
aktív tag
-Ezek szerint a samu csak női telefonokat gyárt..
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #830 üzenetére
Ez egy hiba az fw/app használatkor.
Mivel a hívás magasabb rendű, ezért elnyomta a műveletet.
De az erős vas próbálta erőltetni a folyamatot.
Ekkor be kellett volna fejezni, és újra kellett volna indítani rendesen.
Ezért jó, ha be van kapcsolva az anonim hiba jelentés Sony felé, mert ezt a hibát elküldené és később javítható új fw/frissítésben.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Atesz 666
aktív tag
válasz darvinya #833 üzenetére
Üdv.
-Ezt az anonim hiba jelentés Sony felé, hol találom a beállításokban?
-
Atesz 666
aktív tag
-Köszi, meg találtam én is és nekem is be van jelölve.
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #838 üzenetére
Beállítások-Xperia menü
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #840 üzenetére
Nincs ott egy almenü Használati adatok beállítási ?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Atesz 666
aktív tag
válasz A 2. Vesztes #840 üzenetére
-Akkor fussunk neki még egyszer.
-Beállítások-->
-Ott legalul a legutolsó "A telefonról" katt -->
1 Szoftver frissítés
2.Diagnostics
3.Állapot
4.Jogi információk
és 5. Használati adatok beállítása.
(Anonim adatok és használati statisztika küldése a Sony Mobil-nak)[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz darvinya #841 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel öcsém csak ki sírta a samu S5-et így elkezdtem keresgélni fórumokon és arra a következtetésre jutottam, hogy vagy Note4 vagy egy Fekete Z3 tulaja szeretnék lenni... Na már most a kérdésem a következő... Mivel készpénzesen szeretném megvásásrolni hol érdemes T-mobilnál (mivel t-mobilos vagyok) vagy jobb kártyafüggetlenül pl... MediaMarktban megvennem?
A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot nektek.
-
Ati007
őstag
válasz MultiDoodad #844 üzenetére
nézz körbe az apróban jobb áron találsz dominósat de gyári függetlent is
[ Módosította: KrAt ]
-
Imike20
senior tag
válasz MultiDoodad #844 üzenetére
Media-ban drága 230.000 apróban kell keresgélni!
A 2. Vesztes: akkor jó ha megvan[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz A 2. Vesztes #830 üzenetére
Én nem tudok többet hozzáfűzni azon kívül, amit darvinya írt (sőt őszintén magamtól még azt sem tudtam volna).
Csak egy felvetés, de nem látom be, miért ne mehetne egyszerre a videófelvétel és a hívás, nem hiszem hogy megoldhatatlan lenne --- ergo szerintem nem "kellene" kikapcsolni a videót hívás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs