- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ja. Én meg azt vettem észre, hogy ha meg akarom állítani az élén (oldalán), simán eldől! Béna Japcsik, már egy egyenes oldalfelületet sem tudnak legyártani, amin stabilan tartózkodhatna a telefon! Mindenfelé gördül meg hajlik, meg dudoros....
No megy is a kukába.
Vuff.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Hegyirabló
veterán
válasz Danny750 #853 üzenetére
Mondjuk nem annyira zavaró, de most komolyan! A nanotechnológia korában nem sikerül EZT megoldani!?! S akkor hol vagyunk még attól, hogy jobb telefont illene gyártani, mint a hulladék Samsung!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Danny750
őstag
válasz Hegyirabló #854 üzenetére
Anyaghasznalaton kívül azért jó telefonokat gyárt a Samsung...
Illene, de látod nem sikerül nekik (Apple,HTC,Samu,lg is bőven hibázik...)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
leslien
nagyúr
Pocketnow teszt, a valóság
a végszó tetszik a legjobban "worth every penny.”Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Hegyirabló
veterán
válasz Danny750 #855 üzenetére
Nyilván jó telefonokat gyárt a Samsung, még ha levesszük az erőszakos reklámhadjáratát, akkor is, de én már csak ilyen szélsőséged vagyok, hogy eleve ami koreai, az nálam kiesik, legalább is telefon szintjén.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Telekomos (gyári független) Z3 Fekete készülékem van.
Olyan problémám lenne, hogy a hívás kezdeményezéseknél az esetek 90%-ba kapok egy hibaüzenetet, miszerint a Futótárs alkalmazás leállt! Miképpen tudnám kigyomlálni eme remek Telekomos alkalmazás a telefonból? -
darvinya
titán
Meg lehet oldani, de te képes lennél egyszerre kétdolgot csinálni.
Azaz kapsz egy nagyon fontos hívást, és közben videót veszel.
Hát nagyon nem menne.
Ha lenne pause, akkor kellene egy olyan stream ami folytatható.
Igen, de ahhoz sok RAM is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz darvinya #860 üzenetére
Fülhallgatóval, vagy akár kihangosítva is lazán menne a telefonálás videó mellett. Ez utóbbi esetben legrosszabbként belehallatszana a videóba. Nem kötözködésképpen mondom, de tényleg nem látok benne semmit, ami miatt ne mehetne. A technikai oldala más, de nem hiszem, hogy a hívás túl sok ramot venne el a rendszertől.
-
darvinya
titán
-
Ati007
őstag
mozgó háttérképet nem lehet berakni zárképernyőnek
-
tal-garius
aktív tag
Tud valaki megoldást SD kártya írására? Kellene már az a root.
-
Imike20
senior tag
válasz tal-garius #871 üzenetére
File Commanderel lehet!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Hegyirabló
veterán
Live on Youtube funkció, nálam használhatatlan. Pedig venném hasznát munkám során. Ezt utálom a Googleben, hogy minden túl van bonyolítva.
-
Imike20
senior tag
Valaki rendelt már innen ... ?
[link]Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
mars622
tag
válasz Hegyirabló #873 üzenetére
Nekem azt írja: Hiba történt a bejelentkezési kísérlet során. Ellenőrizze a Google Play service naprakész e.
-
Hegyirabló
veterán
Ez sem rossz, de nekem ennél viccesebb. Mutatom:
Annak ellenére, hogy aktiválva van, ezt írja ki:
Azt mondom neki, hogy "Igen". Ekkor kilép az appból, és be akar lépni Youtubre vagy Chromera:
Néhány kattintás után meg ez fogad:
Igenám, de mivel az első fotónál kiléptetett az appból, ezért újra be kell lépni, akkor viszont kezdődik előről a folyamat az első fotónál!!!
Ez a 22-es csapdája, a tökéletes ördögi kör. A Google és a Sony megalkotta a perfekt végtelent, amiért valakinek fizikai Nobel-díjat kellene kapnia.
Szánalmas és nevetséges ez a szint.
-
leslien
nagyúr
válasz Hegyirabló #876 üzenetére
most próbáltam qurva jól működik.... legalábbis nálam
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Hegyirabló
veterán
Akkor kölcsönadod a telefonodat, amikor nekem kell majd?
-
leslien
nagyúr
válasz Hegyirabló #878 üzenetére
mondtam h ezt vedd meg
na vicc felre, melyik böngésző re nyomtál rá amikor bejelenkezést kéri?Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lugosi
MODERÁTOR
-
-
mars622
tag
Kezd felhúzni a kamera szoftver. Nálatok működik a lassított felvétel? Én felveszek valamit, kijelölöm a lassítandó részt, megnézem, jól jelöltem e ki, ott szépen lassítja, rányomok a pipára, elmenti, de amint vissza akarom nézni az albumban, se híre se hamva a lassításnak, pedig mutatja hogy 120fps.
-
pecsiz06
csendes tag
Qrva jól néz ki az új Google Play ebben az 5.0 stílusban, remélem hamarosan érkezik a telefonra is. Szerintetek kb mikorra várható a T-nél?
-
pecsiz06
csendes tag
Tegnap nyomogattam egy Z3 Compactot, ott a kiterjesztett valósággal készített képeket nem mentette el a kamera szoftver, mondjuk ott egyáltalán el sem mentette, csak gondoltam megírom hogy a kistesónál is csinál furcsaságokat a szoftver. Amúgy nálam jó a lassított felvétel...
-
Hegyirabló
veterán
Egyikre sem, Youtubera nyomtam. De ez az eredmény akkor is, ha Chromera nyomok.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz darvinya #881 üzenetére
1. A kérdés az volt elsődlegesen, amit nem értettem, hogy ebben mi a képben kép. Szerintem semmi, vagy nem értjük egymást.
2. Érdekes, de simán megy a hívás alatt a videofelvétel, most próbáltam ki. Elindítok egy hívást, háttérbe teszem, és elindítom a kamera appot, és elindítok egy videofelvételt. A hívás nem szakadt meg, a videofelvétel nem szakadt meg. Lehet, hogy az indítás sorrendje fontos, most azzal nem kezdek el szórakozni, hogy felhívom magam videofelvétel közben, csak szólok, hogy simán megy együtt a kettő.
Tehát ebben még mindig nincs képben kép, és simán működik együtt a kettő.
-
adam3
aktív tag
Csatlakozom én is a Z3 tulajdonosok táborához
2 éve váltottam androidról iosre. Volt félelem bennem e régi emlékek miatt, de nem bántam meg a visszaváltást.
Elsőre semmi baja a telefonnak, szokni kell a méretét. Egy kérdés így elsőre, a képernyőt le lehetne valahogy zárni pl három koppintással? Nem találtam apexben sem a lehetőséget, és nekem fura az oldalsó lezáró gomb.
A második kérdésem pedig az lenne, hogy a rootolás ezen a készüléken megoldható? Iszonyat sok alkalmazást nem enged törölni
-
darvinya
titán
1. PIP, mint a neve is sugalja képben van egy kis kép.
Azaz videózás közben felugrik egy kis ablak, hogy hívás jött, ha felveszed valamelyik sarokba leteszi minimális kiírással és funkcióval.®2. Itt a videózásnál bejövő hívás volt a probléma.
Bizonyos mértékben függ milyen a sorrend.
De inkább a hátérben futó folyamatok és ezek szintjétől függ, mit mikor zár be.
A videófelvétel a legalja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz darvinya #898 üzenetére
Itt még mindig nincs semmilyen képben kép. Kipróbáltam, elindítottam egy videofelvételt, felhívtam magam, és semmilyen képben kép nem volt, ahogy a srác is írta, bejött a hívás képernyője (teljes képernyőn, nem kép a képben), és ezzel egyidejűleg leállt a videofelvétel.
-
mars622
tag
Valaki használja a vezeték nélküli médiaátvitelt? Próbálkoznék vele hogy ne kelljen nyitogatni az USB-t mindig, de inkább kevesebb mint több sikerrel. Maga a párosítás sikerült, tehát mutatja hogy ott a számítógépem, rámegyek hogy kapcsolódás, de kiírja 1 idő után hogy kapcsolódás sikertelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest