- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #549 üzenetére
Minek kell akkumulátor, ha egyszerűen nem cserélhető?
(#548) Andor246
Vidd gariba, mert mikor baj lesz már nem érvényes a garid.
Mint minden gariban bele van írva, hogy a nem rendeltetés szerű működtetés garancia vesztéssel jár.
Tehát mivel ez nem rendes működés, ezért ebből adodó hiba nem garis.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Andor246
tag
válasz darvinya #551 üzenetére
Lehet hogy igazad van. Mielött ezt lépném, csinálok egy gyári visszaállítást, és ha akkor is produkálja az lesz a vége hogy kénytelen leszek visszavinni. Amitől félek az a CORDON. Volt már velük tapasztalatom és nem éppen jó. Az ügy végén már a SONY-val kellett felvenni a kapcsolatot. Köszönöm a segítséget.
-------iphone13promax-------
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Szellem.
nagyúr
Észrevettem valamit, amiben a segítséget kérném:
Bemegyek a hangbeállításokba. Kiválasztok egy csengőhangot, amit szépen sztereóban, fasza hangminőségben lejátszik a telefon mind a két hangszóróval. Aztán amikor hívás érkezik a telefonomra és úgy csörög a kiválasztott csengőhang, akkor erőtlenebb, vékonyabb a telefon csengése és a felső hangszóró is halkabban szól. Szóval a lényeg, hogy a híváskor nem olyan szépen csörög a telefon, mintha lejátszom az adott zenét. Ez miért van és mit lehet csinálni vele? Vagy ez normális? -
Imike20
senior tag
Erre én is kivi lennél
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Imike20
senior tag
Egy kérdés hogy lehet érintés nélkül a kijelzőt babrálni? Néha sikerül! ;-) De nem jövök rá hogy kell! :-(
-
Szellem.
nagyúr
válasz darvinya #566 üzenetére
A Clear Audio-t kikapcsoltam. Ezek után mi a teendő? Ugyan úgy csörög mint ClearAudio bekapcsolt állapotában. Bocs a lámaságért.
Megcsináltam amit leírtatok, de ezek szerint normális, hogy vékonyabb a hang bejövő híváskor, mint zenehallgatáskor és a felső hangszóró ereje gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
zakrafein
csendes tag
Egy időzítő progival próbálnám a wifi-t ki/be kapcsolgatni, de ha a képernyő ki van kapcsolva, akkor nem kapcsolja be a wifi-t. Ha feloldom a képernyőt, akkor rögtön bekapcsol a wifi. Vki tapasztalta már ezt?
-
Szellem.
nagyúr
válasz toto0569 #577 üzenetére
Ha bekapcsolom, azaz kiválasztok egy lehetőséget, akkor sem jelenik meg! Már próbáltam.
Mindegy. A lényeg, hogy másképpen szól a telefon ha bejövő híváskor cseng, mint amikor kiválasztod a csengőhangot a menüben. Gondolom ez valami Sony fícsör.De írt egy srác privátban akinek Z2-je van és ő is ugyan ezt írta. A két hangzás nem ugyan az. Más amikor csörög a telefon híváskor és másképpen szól, ha épp egy csengőhangot akarok módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hosszú hetek huzavonája után, a tegnapi nap kora estéjén végre hozzájutottam egy Telenor márkakereskedésben ehhez a szépséges, elegantos szívemcsücskéhez. Hajnalig állítgattam be mindent rajta, meg rendeltem hozzá a szükséges kiegészítőket. Feleségemnek S5-je van, aszonta, hogy a SONY mellett az egy játéktelefonnak tűnik. Pedig korábban utálta a külsejét, mikor a neten mutogattam neki. És mennyire igaza van. Bár hw-ben nincs nagy különbség, de a megjelenés...! Remélem nem fog csalódást okozni! Mivel csak keveset fotózok és 4K videózok, még a melegedés sem fog annyira veszélyeztetni.
Látom, még nincs tapasztalatotok a "akkumulátor tok" ügyében, de azért én rajta maradok a témán és beszerzek egyet ha addig éltek is!
Sok örömet nektek is a hármassal!
Szép napot, Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Ati007
őstag
dupla koppintással le is lehet zárni a telefont vagy csak feléleszteni?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Tudtok-e abban segíteni, hogy hogyan tudok sms-ből szövegrészt kijelölni, és azt kimásolni??? Én egyszerűen nem tudok rájönni, pedig már próbálok mindent.
Vuff?
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #588 üzenetére
Tartsd a szövegen az ujjad, míg meg nem rezzen és előjön a kijelölés, stb. funkció.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz darvinya #589 üzenetére
Köszönöm ősellenségem, ezt már próbáltam! Nekem nem jön elő olyan ablak, amiben az áhított kijelölés szöveg ottlenne. Ezek viszont előjönnek:
Üzenetszöveg másolása
Üzenet továbbítása
Üzenet másolása SIM kártyára
Üzenet törlése
Üzenet részleteinek megjel.
Csillag hozzáadásaEzek közül egyik sem volt nálam alkalmas a feladatra sajna.
Egyéb ötlet?
Vuff?
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #590 üzenetére
Üzenet szöveg másolása és ahol bemásoltad ott szerkeszd.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nandow
aktív tag
válasz A 2. Vesztes #590 üzenetére
"Köszönöm ősellenségem"
Ha ezt a darvinya macska arcképe miatt írtad, akkor sírok a nevetéstől.
-
Imike20
senior tag
Fóliàt honnan lehetne venni értelmeset? Szolgáltatóknál nincs :-( Köszönöm!
-
Imike20
senior tag
A lebegő érintés hogy műkszik? Valahogy nem sikerül boldogulni! :-(
-
zakrafein
csendes tag
Van itt egy oldal ahol megszavaztatják az olvasókat, hogy melyik csúcsgépet vennék. Többek között a Z3 sincs a választhatóak között ... amatőrök
-
mars622
tag
Sziasztok!
Sürgősen kellene infó arról, hogy Vodafoneos készüléket hivatalosan mennyiért függetleníthetik magában a Vodafoneban?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest