- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizge
csendes tag
Melyik a jobb?
Z3 vagy HTC One M8?- [ B4 ] design - www.b4web.hu
-
Danny750
őstag
Z3 szinte minden tekintetben...
Talán minőségben egal+boomsound és kifujt..>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Sylar_
tag
no comment
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A telefon szép, nagyon szép, de 200K körüli áron már ne legyen benne akadás és melegedés ti "ferdeszemű oksostónik"!
-
Andor246
tag
Remélem nekem meghozzák ma a készüléket. Hátha nem vonja vissza a t-mobile. Ennyiér bőségesen megérte megvenni. Ha van olyan mint a z3 compact akkor nekem megfelel nagyon.
-------iphone13promax-------
-
boogie84
veterán
válasz migabi24 #358 üzenetére
Sztem pedig méretbeli különbség van igazán. Talán az anyaghasználattal lehet példálozni picit, mert a Z3 nagy tesónak az oldala fém. Míg a Z3C műanyag.
Sztem az veszi a nagyot akinek bejön az a méret. Én pl Z-ről váltok Z3C-re méret miatt. Ha nem lett volna gond a méret akk 130-ért várnám a fehér bálnát.(#361) migabi24: PH tesztben azt mondták a C hangszórójáról h jó, jó hangos.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
SkyS1gn
félisten
Ahogy nézem nincs még lBL root.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Andor246
tag
Megjött a tegnap olcsón rendelt z3 annyiért mint ami írva volt. Kártyafüggetlen a service info szerint a bootloader nyitható. Z3 compactot cseréltem le és együtt nézve a kettőt azt lehet észrevenni hogy nem egyforma a két kijelző. A kicsi az kékes árnyalatú a másik pedig enyhén rózsaszines. Néztük páran és úgy láttuk hogy a z3 kijelzője egy hangyányival világosabb mint a compacté.A hangszóró hangminősége klaszisokkal jobb a z3-nak hangosabb és tisztábban szól. Egyelőre ennyi késöbb még írok ha tudok szembetűnő külömbséget. Most csak ezek voltak. A hangszóró amit adtak ajándékba jópofa de nem nagy pukk :-)
[ Szerkesztve ]
-------iphone13promax-------
-
leslien
nagyúr
üdvözlet nekem is megérkezett. Telenor os kártya benne
apn beállítás megvolt megyen minden tnx tmobil[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lugosi
MODERÁTOR
Segítsetek légyszi. Eddig kis túlzással csak Samsungot láttam androidosban, és most a Sony menüjében keresem a blokkolás üzemmódot, de nem találom...
-
migabi24
nagyúr
Elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Kegyetlen jó a készülék, nagyon szépen szól, gyönyörű a kijelzo...iphone tulajok csak lestek
Viszont nekem inkább marad a Z1compact, majd nyáron beujitok egy bronz Z3-ra, mert nekem abban az igazi>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
SkyS1gn
félisten
No megvan a fehér Z3...nemrossz, nyilván Z2 után nem megváltás, de a kamera framerate-je kegyetlenül alacsony a Z2höz képest, de gyalulom ezt a telekomos romot húzok rá egy szűz D6603_23.0.A.2.105_UK.ftf-t remélem megoldja.
Amúgy maga a kamera lencse is kisebb a Z3-on...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
lugosi
MODERÁTOR
Mint másik telefonon, hogy beállítható, hogy adott időpont után pl a kedvencekben nem szereplő számok nem csörögnek ki, e-mail és sms értesítést nem ad, ilyen időzíthető módon.
De, akcióban vettem.
Ez a navigon navi ugye nem próbaverzió, ami jár hozzá? Mert az egy állati jó navis progi, anno 20e-ért vettem meg szifonra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest