- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miloš
újonc
Sziasztok!
Mit gondoltok, érdemes még Xperia Z2-t venni 2 éves hűségre?
Nem lesz nagyon elavult, tekintve, hogy már most több, mint 1 éves?
Vagy inkább Z3-at vegyek még nagyobb ráfordítással?Xperia P, Galaxy Tab S 10.5
-
Maxon
tag
Sziasztok más is észrevette már hogy újra indul a telefonja, nekem havonta 2x 3x csinálja megnéztem a diagnosztikát és rendszer hibát ír, most megpróbálom újra rakom hátha jobb lesz
-
muhaha01
tag
Másnak is van esetleg olyan, hogy még a hajszálnál is vékonyabb rés van a keretnél? Sötétben vettem észre hogy világít és átszűrődik a kijelző fénye, de csak minimálisan. Akkor én ezt most beszoptam? Mert ugye ha valóban rés van akkor nem biztos hogy vízálló.
-
Infinity70
tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit ,most már én is tulajdonosa vagyok ennek a telefonnak
Huawei P40 Pro
-
Deck
titán
Van egyszerű root nem kell már rendszer alól flashelgetni
1. Flashtoolal felrakjuk tisztán a Lollipopot
2. USB hibakeresés be, Ismeretlen források be
3. Kingroot 4.1.0.apk letölt majd telepít, rootoljuk a telefont
4. Programon belül adb-t engedélyezzük
5. Feltelepítjük a dualrecoveryt, telepítéskor 1-est nyomunk
6. Felfasheljük cwm-ből a SuperSU v2.49.zip-et.
7. Supersu elindít majd eltávolítja a Kingrootot.Jogosultság is és minden rendben!
PS5
-
Deck
titán
-
Mark0056
csendes tag
Ha egy 32 GB-s Samsung EVO kártyát rakok a Z3-ba az milyen hatással lesz a sebességre?
Alapvetően a telefon működését nem lassítja?
Ha zenéket, FullHD filmeket akarok a kártyáról lejátszani, nem lesz probléma belőle?
A kártyán lévő képeket ugyanolyan sebességgel tölti be a galériában, mint ha a saját memóriáján lenne tárolva?
Illetve, ha azt állítom be rögzítés helyéül fényképezéshez (nem tudom, hogy lehet-e ilyet), nem tart tovább egy kép elkészítése, tudok 120 fps-sel 1080p-ben videózni, tehát lassított videót készíteni?
Ezek a lehetséges problémák merültek fel bennem. Van valami más, ahol gondot okozhat, lassítja a folyamatot?
És mi a helyzet a drágább, de gyorsabb Samsung Pro kártyával? Érdemes olyat venni, érezhető a különbség a kettő közt? -
SkyS1gn
félisten
válasz Mark0056 #5010 üzenetére
Nyilván a belső memó a leggyorsabb, felvételeket csinálhatsz akármilyet, vinni fogja.
Tesztben volt ahol az Evo random IO-ban gyorsabb volt a Pro-nál. Szerintem megéri, nekem egy régebbi class 6-os 32-es Samum van, teljesen jó.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
fbaloo
tag
Kingroot nem ajánlott. XDA-ról:
"users should be aware that Kingo root (Kingroot) sends your IMEI to an unknown IP address in china during the root process, you have been warned."
Orosz forrásból származik, és tudtod nélkül elküld személyes információkat a telefonodról kínai IP címre. IMEI számot is küld, amivel visszaélhetnek.
-
Atesz 666
aktív tag
-Én SONY-ba sosem raknék samu memo kártyát az is tuti.
-A SONY kártyák szerintem sokkal jobbak,bár talán picivel drágábbak is.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Infinity70
tag
Azt írja a telom a super su binárist frissíteni kell. Ki próbáltam mind a két lehetőséget és azt írja a telepítés sikertelen. Tudja valaki mi lehet a gond ?
Huawei P40 Pro
-
tal-garius
aktív tag
We heard about lots story about "Chinese steal you IMEI and clone a phone", in fact, we really don't know why we need do that and how to clone a phone . Anyway, I think we need publish the truth about information collection.
1. Just as I said above, KingRoot will deploy the most suitable root strategy into your device from cloud. In order to do this, we apparently need to get your ROM information. In the other words, we upload ROM information for root but not for "clone a phone"
2. We will not save ROM information in our server, if we do that, may be we need to update our server and make it as big as Google's. Come on, that's need a great amount of money.
3. All your sensitive information such IMEI will be encrypted and interpreted into another number in order to calculate success rate.
-
Deck
titán
-
Barnee88
tag
Zárolási képernyőn dupla kattintással nem tudom megnyitni az értesítéseket. Eddig rendesen működött, rögtön megnyitotta az appot. Bármi ötlet?
-
Neeko
tag
Hol tudom azt beállítani,hogy középen mutassa az időt a teló egy ilyen toknál?
Galaxy Alpha White
-
Deck
titán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Razzor two #5024 üzenetére
Biztos Z3-at küldenének, de hogy arra sem veszik a fáradtságot... ez mindent elmond.
-
SkyS1gn
félisten
Mobil adatforgalomba a feltöltés is beleszámít?
-
muhaha01
tag
hali, érdemes vírusirtót felpakolni? (gyárilag volt fenn avg asszem, de leszedtem).
nem lassít a rendszeren?
nem merül gyorsabban?
köszi -
Helltak
őstag
Ma vettem itt egy ilyen utángyártott dokkolót, eddig jónak tűnik és szilikon tokkal együtt is belefér a legnagyobb adapterrel, amúgy 4db-ot adnak hozzá. Magára a dokkolóra az van írva, hogy 1,8Ah-val képes tölteni. Mondjuk a gyári töltőfej csak 1,5-öt tud, még írok tapasztalatot, ha valakit érdekel
Oneplus 12
-
darvinya
titán
válasz Razzor two #5024 üzenetére
Azta…
Mekkora hamisítványok, főleg a „rövid u-s GSM”.
Még arra sem veszik a fáradságot, kicsit átmontirozzák, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
muhaha01
tag
válasz Free Rgc #5035 üzenetére
új a telefon.
beraktam folyó víz alá, beraktam vödör vízbe, vízálló.
kicsit jobban megnéztem sötétben, a kensington lock mellett van egy hajszálnál is picibb rés, de nem a kijelző fénye szűrődik be, hanem a kinti fény a lock felől.
mindenesetre beszartam.[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz SkyS1gn #5037 üzenetére
-Szerintem a nyakba akasztó helyére tippelt?
-De ezen én is meg lepődtem mert nem tudtam ,hogy ilyen is van a telefonon.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
bubuka80
tag
Hű, de nagy a csend...
Ma megérkezett a Nillkin Frosted tokom és az autós tartóm, nagyon pöpecek
Az autós tartóval kínlódtam, mert ahova szántam, ott nem volt stabil, de oldalt van valami szellőző nyílásszerű az autóban, na ott stabilan megtartja. Csak így balkézre esik. De pont hűti a légkondi.
Vettem egy nfc-s headsetet is, de nem csatlakozik, érzékeli ugyan, de mindig kiírja, hogy nem sikerült. Itt kellene vmi extra beállítás? Gyanítom, hogy a headsettel van gond, mert bluetooth-szal sem csatlakozik. -
babkukta
senior tag
felraktam a német telekomos 23.2.A.0.278-at, ezzel nem laggol a telcsi Meggyomláltam a rendszert (root nélkül), tiltogattam ezt azt, így már az ízlésemnek megfelelő
Már csak az üzemidőre leszek kíváncsi.
Egyébként ti milyen GPS-t ajánlanátok? Ami ingyenes, lehetőleg offline. A jelenlegi kiszemeltek a Sygic, és a Navigator, ezeknél jó értékeléseket láttam, de hátha ti is tudtok vmi jót
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
-Maci-
addikt
válasz Helltak #5045 üzenetére
Én GSM boltban vettem egy ilyen-olyan mágneses töltő kábelt. Ha rá cuppantom és leteszem az asztalra akkor többnyire jó, de többször jártam már úgy, hogy 1 éjszaka alatt csak 40%-ra töltött fel (kb). Elmozdulhatott a töltő fej.
Remélem a dokklóban biztosabb helye lesz. Amikor töltöm, akkor már úgyse szoktam nyomkorászni. Csak a kábellel ügyeskedni kell, hogy nehogy véletlen megmozduljon miután rácuppant, mert nagyon érzékeny.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
babkukta
senior tag
válasz Helltak #5045 üzenetére
Nem tudom, lehet van xda-n zipes. az FTF-et innen tudod letölteni.
(#5047) Astery: lemaradtam róla A Here-t sokat szidják. WP-n elvileg sokkal jobban működik, + én örülnék ha magyar lenne A Sygicról én is olvastam ma, h sokakat elég sz.rul vitt, ezért leszedtem a Navigatort, kíváncsi leszek, jól működik e
(#5048) Helltak: vigyázz, mert az se jó, ha nagyon erős a mágnes. Nehogy kiszakadjon a foglalat!!!
Üdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest