- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
erre nem találtam választ: hogy működik pontosan a helyalapú wifi? bekapcsolom a helyalapút, a rendeset pedig ki. be van állítva két wifi is, amit ismer a teló, de akkor se csatlakozik hozzájuk, mit szúrok el? biztos nem működik, mert ha letiltom a mobil adatforgalmat, nem tud semmit sem betölteni a netről.
előre is kösziIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Needfor
tag
Van már Jb-hez root? Persze nem úgy hogy visza kéne raknom az ICS-t?
(Egyéni vélemény:
Miért Cm10 és miért nem a sima Jb rottoltan?)Xperia P// Jb// phantom kernel
-
faham
aktív tag
Valamit elrontottam a kernecserénél... Most csak rezdül egyet, ha nyomok a PC companionban egy olyan javítást akkor az visszarakja az eredeti kernelt?
-
horvath85g
aktív tag
-
horvath85g
aktív tag
válasz darvinya #19355 üzenetére
+ kapcsold wifit az lehet, h segít. bár én úgy vettem észre, h ez nem működik tökéletesen, ha van egy megtanult wifi hálózat a közelben akkor hiába tiltom le a wifit, visszakapcsolja.
de ettől eltekintve tök jól működik, amikor hazaérek 1-2 percen belül bekapcsolja, és mire leérek az utcára már ki. -
Deck
titán
-
Wynsent
tag
Lesz valamikor Sony PC Companionnal frissíthető JB Xperia P-re?
Miért nincs még?Alcatlel OT 302 --> Nokia 3410i --> Nokia 3220 --> SonyEricsson 800i --> SonyEricsson 910i --> Nokia 5800 (tubi) --> SonyEricsson Xperia X8 --> Sony Xperia P --> LG G2 --> LG G4
-
darvinya
titán
válasz horvath85g #19357 üzenetére
… megtanult wifi hálózat a közelben akkor hiába tiltom le a wifit, visszakapcsolja
De nem ez a feladata. ?
Mert abba a körzetbe ér akkor kapcsolja be.Ha nem akarod használni a WiFi-t minek állítod be.
(#19359) Wynsent
A CDF számodra még nincs frissítés!!!
Azért nem tudsz frissíteni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Egy még GB-s P-t tudok SUS-sal vagy PCC-vel ICS-re frissíteni ha már a JB-t ajánlja fel a PCC mint legfrissebb szoftver?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Needfor
tag
válasz razorka777 #19367 üzenetére
És meik a legjobb kernel amit ajánlanál???
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
oszi666
őstag
válasz darvinya #19355 üzenetére
Rendben, de megis hogy? Ha bemegyek a helyalapu wifi menujebe, ott van ket halozat. Mindketto mukodik. De hiaba nyomok rajuk, vagy nyomom a beallitas gombot nem tortenik semmi. A remdes wifinel sem tudom beallitani a halozatokat
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Needfor
tag
-
janes1976
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen telót akarok venni és nem akarok "belenyúlni", nem akarok mókmókolni, csak simán használni, esetleg Sony Companionnal frissíteni. Melyik Androiddal használjam, ha a minimálisra akarom csökkenteni a bugok számát?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
törölt tag
Múlt héten frissítettem végre a telefont (Telenor) - szebb lett a felület, egyedül a médiatár színeivel nem vagyok kibékülve (szebb volt a kék alap mint ez a narancs-rózsaszín borzadály), tetszik az új értesítő sáv design (és még jobban kézre is áll), és összességében szép az új menü pár alkalmazásban.
Viszont én ugyanolyan használat mellett mint ami eddig is volt nem tapasztaltam különbséget az aksi használatban (semmi STAMINA mód).
Érdemes frissíteni, én nem bántam meg. -
miclucky
tag
hali All,
Xperia P vagy L vásárlásán gondolkodom (már csak egy kattintásnyira a vásárlástól). A telók térerejéről érdeklődnék, mivel lakhelyemen gagyi a témobis térerő. Jelenlegi htc one V-m van és az a házban használhatatlan.
infókat előre is köszönöm.
és még azt sem tom, hogy P vagy L, az L ugye egy újabb konstrukció, de a P formája sokkal jobban tetszik.
üdv
Lucky[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz miclucky #19377 üzenetére
Üdv
Elsőnek Jelenlegi htc one V-m van és az a házban használhatatlan. ezen inkább a szolgáltató fog segíteni.
Mert egy telefon nagyon kismértékben tud csak befolyásolni.L topikot elolvasva kijönn, hogy P-hez képest visszalépés a kijelzője.
Amúgy a többi egyenértékű.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
freemanone
addikt
ez erősen nézőpont kérdése, qualcomm mivolta miatt CM és egyéb romok tengere várható az L-re, míg a P-re ez nagyon visszafogott a novathor chipset miatt (látszik a romok minőségén is, nemcsak gyári vonalon). a kijelző viszont erős visszalépés a P-hez képest, de van SD bővítési lehetőség is. gyakorlatilag ha jobb kijelzővel lenne szerelve az L, nem lenne kérdéses melyik a sokkal jobb.
-
miclucky
tag
-
darvinya
titán
válasz miclucky #19382 üzenetére
Lehet, hogy N6330-on van 2G hálózat, de itt 3G+ beszélünk ami nem ugyanaz.
Amúgy a P-nél az alsó kopak alatt van 1 antenna és a felső kupak alatt egy segéd antenna.
(#19384) miclucky
Igen van már 4.1.2 JB.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz miclucky #19377 üzenetére
Nekem egy telefonnál elsősorban
-a külső(fém),
-majd kijelző (kezelhetőség!),
-majd a fényképező és kb. ugyanekkora súlyban üzemidő számít.
Hja igen és nem vennék műanyag telefont, így nem is tudom a kettőt összehasonlítani. De ettől kerek és szép a világ, hogy mindenki más alapján szortíroz.Az Xperia L, a P-hez képest:
10%-al nehezebb, pedig a P sem ingzsebbe való fajta
és 0,5 cm-el magasabb és szélesebb.
A kijelzőjével elsősorban talán nem is a felbontás a gond, hanem az, hogy a "P" white magic-es megoldása házon belül is magasra tette a mércét. Nemcsak szép, hanem a közelgő nyár miatt, napfényben is jobban olvasható. Véleményem szerint az Xperia L 4,3-as kijelzőjét, már csak átlagos, vagy inkább annál nagyobb kezű emberek tudják egy kézzel kezelni. De finoman szólva is a határon van. Az Xperai P 4-es kijelzője biztosabban kezelhető egy kézzel. 2 kézzel telefont kezelni, nemcsak nem praktikus, hanem az én szememben nagypapásan gáz... Én mindenesetre megmosolygom (kivéve a fekvő sms írást)
Az üzemidőben valszeg az L jobb lesz.@darvinya
Az mkv teszthez az anyagot nemsokára feltöltöm. 2 db 9 perces részlet. Az egyik mkv, ahogy sokan ismerik... kb. 200 MB H264-es, a másik ugyanabból a forrásból DVD rip 1-2 kattintással 400 MB mpeg2. Ugyanaz a film.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #19387 üzenetére
Azért nem egyértelműen jobb az L, mert:
P:
Non-removable Li-Ion 1305 mAh battery
Stand-by Up to 470 h (2G) / Up to 475 h (3G)
Talk time Up to 6 h (2G) / Up to 5 h (3G)
Music play Up to 80 hL:
Li-Ion 1750 mAh battery
Stand-by Up to 498 h (2G) / Up to 454 h (3G)
Talk time Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 9 h (3G)
Music play Up to 43 h 12 minEkkora file-ok felejtősek, mert 32kbps-el nem állok neki letölteni.
(#19388) EAndrew
Igen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
A [link] rom van a telefonomon, kézzel raktam fel. Nincs rezgő visszajelzés a 3 érintőgombra. A képernyőn van (pl. szövegíráskor). Van tapasztalatotok, hogy miért van ez? Amúgy más bajom nincs a rommal/telefonnal, szeretem. Esetleg másik romot rakjak fel? Az összefoglaló JB frissítéses felsorolásából valamelyiket a másik kettőből?
Köszi.iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
zerdelyi
tag
Vagy: visszarakom az ics-t, és megnézem, ota-n jön-e már?
Ugyanis azért raktam fel a szóban forgó romot flashtoollal, mert nem jött még rá ota-n. Egy hete kb.iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
zerdelyi
tag
válasz darvinya #19395 üzenetére
Banális, dolog, de a hangban nem volt bekapcsolva...
Pedig ennyit azért tudok... elvileg. Lehet, hogy egy 30% alatti akkukímélő bekapcsolódása után nem kapcsolt vissza? Na, mindegy, köszi.
És amúgy a szóba került stock romok közül van legtöbbetek által favorizált? Vagy főzött, Vagy custom kernel?iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
razorka777
veterán
Akinek van kedve "romozgatni":JB MoonBreaker v2.0 ReUp
Zárt BL-en is megy.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #19397 üzenetére
jó rom nagyon én már próbáltam
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #19399 üzenetére
nem nagyon találkoztam buggal egyedül az xloud-al voltak gondolok de úgy emlékszem h azt a 2.0ba már javitották, nekem azért tetszett nagyon mert elég jól le van takarítva a rom és azt rakok rá vissza ami kell érdemes felrakni mellé a home addont kicsit fel van benne tuningolva a home.apk
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest