- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
Hali srácok!
Az itt található SFH-Froyo-BETA1_UpdatePack_v2.zip módot dolgoztam át, gyomláltam ki, szerkesztettem, melyet a telepítés menetébe linkeltem.
Telepítés menete: Odin/i570EXXJD1>Odin/i5700_LK2-08_PDA>Recovery/wipe factory reset>
Recovery/telepítés SGM-b1_HoneycombMod_v0.1-t>restart. A boot hosszabb ideig tart, ugyanis az ext2 all automatizálva van e romban, tehát magától megcsinálja, az első indulás után ez a kép fogad bennünket.
Itt a nagy kérdés ,hát hol itt a HoneycombMod?
- ott lapul a rendszerben, vagyis backup ként van mentve, mely az első újraindítás után automatikusan települ. Az első kép amivel szembe találjuk magunkat.
Ha többre is kíváncsiak vagytok , itt az alkalom egy próbára.
.
Ui: A rendszerhez utólag telepíthető, (ajánlott) davik to cache, más javítások 3d..stb a rom tartalmazza.[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
natec
tag
Kérlek segítsetek, rosszúl szinkronizálja a letöltött programokat a MARKET (nem mutatja mindegyik letöltött programot amikor a downloads menüjébe lépek).
Valamelyik fájlt le kell törölni, hogy újból felépítse az adatbázist?NATEC
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #31657 üzenetére
Tetszik amit most linkeltél. Ez teljesen magyar, és stabil?
Ha most rászánom magamat a 2.1>2.2, meg tudom valahogyan tartani a telepített appokat a beállítások miatt, vagy újra kell telepíteni?Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
powerslide
csendes tag
Sziasztok, ha valakit érdekel: védőfólia.
Bocsi az off-ért.Gigabyte X570 Aorus Master, Ryzen 9 3900X, 32 GB DDR4 3200 MHz, Sapphire Vega 56
-
rutyika68
őstag
Egy kis ízelítő SGM-HoneycombMod
-
kovacszk
senior tag
válasz rutyika68 #31670 üzenetére
Köszönjük a frissebb cuccot. Holnap teszem is fel kipróbálni.
Pixel sűrűséget nem szoktad állítani, nekem spec úgy szebb a kijelző. De ugye azt bárki meg tudja már csinálni magának is, csak érdekelne te miért nem használod.[ Szerkesztve ]
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Twitch
tag
Sziasztok! Nálatok nem csinál olyat a telefon, hogy ha elindítotok egy zenét, vagy videót, vagy pl. angry birds közben is szokta csinálni, hogy reccsen egyet a hanszóró, utána nem hallatszik rajta a zene csak ilyen recsegős sercegős hang megy. Mióta yonip kernelt használok azóta van ez a jelenség.
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #31670 üzenetére
Néztem a videót. Nagyon meggyőző.
A névjegyzéknél nem láttam az oldalsó kereső sávot. Van más keresési mód?
Nemrég beszéltünk róla, hogy sok névjegynél nem lehet végig görgetni.
Nekem pl most 877 db.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
mm89
őstag
Nagyon jól néz ki, nem csináltál véletlenül videót róla? Esetleg több kép?
Tetszik, de miért mindig akkor jön ki ilyen "újdonság" amikor van egy jó, stabil rendszerem?szerk.:
Oké, tovább olvastam[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
natec
tag
válasz rutyika68 #31659 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A Market -nek volt törölhető gyorsítótár tartalma ezt töröltem de nem hozott eredményt.
A Market Updater -nek nem volt torölhető tartalma (szürke hátterű)
A probléma úgy oldódótt meg, hogy letöltöttem egy appot a Marketről és így már jól mutatta az összes Marketről letöltött appokat.NATEC
-
natec
tag
-
Shad0w
senior tag
Felraktam a rutyika féle ROM-ot, és a Samdroid tools-ban kiválasztottam az 1.0b-s multitouch drivert de ez egyáltalán nem működik, és sehogy se tudok visszajutni a Samdroid tools-ba, hogy visszaállítsam, van vmi ötlet? (nincs kedvem újra belakni a telefont...)
Szerk.: Semmi, rájöttem...
[ Szerkesztve ]
-
konkolyz
tag
-
Jaki2000
aktív tag
KösziI! Megküzdöttem vele. Lett egy új telefonom.
Illetve megőszültem, mire az ADW-t és a billentyűzetet beállítottam.
Kurva gyors! De néha sokáig megáll gondolkozni némely appnál, vagy ha kicsit gyorsabban nyomkodom mint kellene.
A 2.1-ben lévő appok egyszer csak megjelentek a harmadik újraindításkor. Talán csináltam backupot a samdroid tools-szal
De így frankó. Ha bénázik, majd szólok.
Ja, ami nagy baj. Nem játsza le az mp3-at. Csengő hangnak is kellene.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
rutyika68
őstag
válasz Twitch #31678 üzenetére
Nekem nem csinál ilyeneket, talán próbálj egy másik kernelt és ha ott is fenn áll a hiba, akkor valami más baj van. Vagy nézd meg nincs-e nagyon alul feszelve.
Ui: Eszembe jutott, mikor feltettem 1x az audió fixet, nálam is történt ilyen, csak nem tudom melyik kernel volt épp fent. De csak az alap lejátszóval volt ilyen gondom, a PowerAMP tökéletesen lejátszotta a zenéket.
[ Szerkesztve ]
-
natec
tag
válasz Twitch #31695 üzenetére
Ha Yonip kernelt használsz akkor a recsegő hangra a megoldás az audioNewFix.zip felrakása recoveriből Itt találod
NATEC
-
legiaap
félisten
Ilyen végleges verzió nincs még Spicára?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
natec
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs