- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
válasz bocsika #32399 üzenetére
Megszüntethet bármilyen CM, SGM csíp V2 (ssswitch, pixiebob, yonip, stb ..), mielőtt alkalmaznád a kernelt, telepítés recoveryből REMOVE_CM-Tweaks_v2.zip
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
válasz rutyika68 #32401 üzenetére
Mod-x alapokon [HoneycombMod Plus] Pixei.7 és Voku.v.06 kernel,,Miért a "Plus"- mert a home és a keybard app-on kivűl szinte teljesen kigyomlálva, pár app hozzáadva, magyar gps config, magyar mail ,magyar 3d galéria .apk, összes frissítés benne, az újabb videó 640x480 is. A plusz app-ok sima unistállal eltávolíthatók. Telepítés menete, flash, root,( köv.. wipe factory reset) install HoneycombMod Plus) boot és konfig után újraindítás, ekkor töltödik be a skin.
Tiszta telepítés (ajánlott). Dalvik to cache( ajánlott, telepítés után)" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
LacckaGy
csendes tag
válasz BalanceR #32380 üzenetére
Köszi! Nem, nem vagyok béna! Fel volt rakva a rom amikor írtam. Csupán arra gondoltam, hogy mivel te szuper jól tudod kiválogatni az alkalmazásokat, talán többen is használnánk szívesen a "Te verziódat". Ennyi az egész! Egyébként két negatív tapasztalatom van ezzel a rom-al kapcsolatban. Az otthoni előre beállított wifi hálózatot nem akarja felismerni simán, ha csak bekapcsolom a wifit. Kizárólag akkor, ha belépek a hálózati értesítés menübe. Akkor már magától megtalálja kb.3 mp alatt. Ha csak kívülről kapcsolom be..... itt ülhetek 1 napig is. Nem találja meg. A másik. Eddig kies-t használtam a névjegyzék frissítéséhez, visszarakásához, ha újratelepítettem. Mai napi működött is a dolog szuperül. Ennél a romnál viszont azt mondja a kies, hogy "memory full". Pedig csak a telefonszámokat szeretném szinkronizálni. Ugye ez vicces! Főleg akkor mikor 110 mb szabad helyet jelez a teló! Mindegy megoldottam úgy, hogy a gmail-t szinkronizáltam még a JD1-el, feltettem az új room-ot, és onnan simán benyelte. Azért fura kicsit. A lényeg hogy müxik, és tényleg gyors!
Ja! És még volt egy hiba! Benne van "gyárilag" az es file explorer. Amikor szerettem volna a saját gépemre csatlakozni, az istennek sem akarta elfogadni a jelszavamat! Nem is tudtam csatlakozni. Gondoltam egy "merészet", és legyalultam recovery-ből. Utána simán telepítettem a marketből, és láss csodát, egyből működött a dolog.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz rutyika68 #32402 üzenetére
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 [HoneycombMod Plus]+Voku0.7 kernel.
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 [HoneycombMod Plus]+Pixei07 kernel, és benne a magyar 3D galéria. Amely app neked fölösleges, csak egy sima unistall és már ott sincs.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz LacckaGy #32407 üzenetére
A wifi nálam remekül megy, milyen progival kapcsolod be "kívülről"?
Ajánlom a widgetsdroidot, fel lehet tenni a notification-barba a kapcsolókat úgy, ahogy a 2.2es CMben volt, és mindent kapcsol...
A többi hibára nem tudok mit mondani,a kiest az életben nem használtam, az ES file explorer is ment a levesbe, wifi Explorert használok, az remekül megy, sőt, a 2.1es főzött romokban volt egy olyan bug, hogy ha videót másolsz USBvel, van, amikor a felmásolt film 0MBal jelenik meg, és nem lejátszható, ez itt is megvan, de ha Wifin keresztül tolom fel, mindig jól megy át (szerintem a media scannerben lehet a bug, ami ilyenkor inaktív)
Ami még jó, hogy egy pár 3Ds játék jobban fut, mint 2.2vel:
SpeedX
ToonWarz
Homerun Battle
Raging Thunder[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
rutyika68
őstag
válasz rutyika68 #32408 üzenetére
Telepített apk, melyek sima unistallal eltávolíthatók.
Miui digital clock
RealPlayer
Goole maps
Facebook
Google reader
Goole voice
3d galéria
Astro bluetooth
App admin
DSPManager
ES file explorer
Google trans..
Download
RealCalc
Sim toolkit
YxPlayer
OpenVPN
Utcakép
Barcode Scanner
Honeycomb Wallpaper" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
válasz csabi10 #32410 üzenetére
Igazából, nem tudom, mert huzamosabb ideig (13nap, ez nálam a csúcs) csak a pixei kernellel használtam , nálam tökéletesen működött. Csak én naiv feldobtam a eclairt, mert azt gondoltam jobb lesz, de a recsegő hang miatt amit tárcsázáskor, és zenehalgátas közben produkált (próbáltam a javított kernellel), azonnal vissza tértem a 2.2-re.
Ui. Nem vagyok elfogult, amúgy minden rendben volt.(eclair)
-
rutyika68
őstag
Figyelmeztetés!
Aki Mod-X alapú romot telepít , az arra figyeljen , hogy SD-én mindig legyen 300MB szabad hely, mert másképp hiba lehet a telepített rendszerben. Kernel csere előtt mindig használjon Ramove_tweaks v2-t, mert különben gondok lehetnek a kernellel." Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
LacckaGy
csendes tag
válasz BalanceR #32409 üzenetére
A wifit a Launcher Pro widget-el kapcsolom be, úgy mint az elmúlt 1/2 évezredben tettem. Tetszik ugyan az alap felállás, de "öreg vagyok már" és szeretem a megszokott képernyőt!) De mint említettem eddig simán kapcsolt a wifi, és most csak akkor ha belépek, a wifi opcióba. Ott viszont azonnal. Kicsit fura, de elfogadható. Amit még tapasztaltam (na nem mintha zavarna) ... Régebben panaszkodtam, hogy nem tudom az mms beállításokat belőni, akárhogy is szeretném. Egy kedves "kollégaúr" mondta, hogy a leshak kernellel ne is szenvedjek, mert ez ott nem megy. No jelezném... sajna itt sem! Zavarni nem zavar, hisz nem szoktam használni. De ez van! Még így is a leggyorsabb, azok közül amit próbáltam!
-
rutyika68
őstag
Kipróbáltam az új VGA videót pixei 7 kernellel, ilyen lett.
Szerintem , természetes fénynél szépen dolgozik.[ Szerkesztve ]
-
f1alonso
aktív tag
Ennél a Pixei kernelnél mennyin pörög a proci ?
Jobb a Yonipnál?
[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
Most a rutyika féle romot használom, ebben a kamera hangját ki lehet kapcsolni vhogy? Meg a marketben be lehet azt kapcsolni, hogy a review résznél ne csak a magyar kommenteket lássam?
-
gubee
tag
tényleg jobb lett a pixie 7estől a telefon. Én egyébként imádom hogy folyton lehet hegesztgetni ezt a csodajószágot olyan mint régebben a linux szerintetek a galaxy S2-t is lehet majd így "buzerálni" ?
"Ha ezt előre tudom, inkább órásnak megyek" Albert Einstein
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #32416 üzenetére
Rutyika! Most lebuktál! Eldugott tanyán tuningolod az oldtimereket spica-ból kibuherált procikkal és mindenféle droidos rommal. Aztán majd maguktól repülő 100 éves méhecskés, meg gyömbéres tragacsokkal lesz tele a média
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
rutyika68
őstag
-
csabi10
senior tag
Feltettem a Pixie kernelest, de nekem ez lassabbnak tűnik mint a YONIP Kernel. A widget választó menüben akadozik a görgetés, az ES fileexplorer root beállítása FC-zik.
Lehet hogy megnézem a Vokusat, de igazából jó lenne ha lenne ebből egy YONIP Kernel-es.
Ha kernelt akarok cserélni akkor csak simán mehet rá a YONIP Kernel, vagy kell vele valami extrát csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
válasz janes74 #32429 üzenetére
Minden benne van nem kell hozzá külön semmi. A memória kártyához nem nyúl hozzá.
Rutyika írta : "Telepítés menete, flash, root,( köv.. wipe factory reset) install HoneycombMod Plus) boot és konfig után újraindítás, ekkor töltödik be a skin.
Tiszta telepítés (ajánlott). Dalvik to cache( ajánlott, telepítés után)" -
rutyika68
őstag
válasz csabi10 #32428 üzenetére
SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 [HoneycombMod Plus]+Yonip17
Sima unistallal eltávolítod a ES explorer-t,és felteszed a root ex...." Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
janes74
senior tag
Flash-elni akarok de az istenért nem ismeri fel a készüléket a gép.
-
-
Bandi_1969
csendes tag
Én felraktam a Pixei07-es változatot. Először nagyon jónak tűnt, de nekem nem működik a bluetooth füles. Szépen csatlakozik, a hívás előtti figyelmeztető hang még hallatszik a fülesben, de a kapcsolás után a hangot nem adja át. Tapasztaltatok már ilyet? Mit lehetne csinálni vele? Köszi!
-
encoder
tag
Aki belefutott már olyan "hibajelenségbe", hogy bizonyos SIM kártyákkal nem működik a telója, annak itt a megoldás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gubee
tag
Sziasztok!
Van akinek ez megy spicán?
"Ha ezt előre tudom, inkább órásnak megyek" Albert Einstein
-
honeker
őstag
heló... az USB gond megint elő jött !
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
tukko1
aktív tag
Mire jó az a Sim toolkit!
-
zseko
veterán
Feltettem a MarketEnabler-t és hozzá a BusyBox-ot, és nem indul el a telefon...
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5