- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BT83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Spica telóm, minden gyári rajta. Használni szeretném a link2sd-t, hogy át tudjam helyezni a programokat az sd kártyára, de valamiért nem tudom rootolni a készüléket. Először próbáltam Z4root-tal, sikertelen, azután próbáltam Superoneclick-el, itt is rendben lefutott a program, ki írta, hogy rooted. A link2sd mégsem működik. Felraktam a Titanium backup-ot és az sem működik, nem sikerül root jogot szereznie. Tudnátok segíteni?
-
Norby86
őstag
Főzök egy új romot magamnak éppen és a segítségét szeretném kérni annak az embernek aki tudja hogy phone.apk és contact.apk-t hogy lehet magyarítani? Annyit tudok hogy zipbe megnyitom és keresni kell egy mappát és egy már meglévő magyar phone és contact appokból bele kell húzni ebbe a mappába a tartalmát azaz felül kell íratni. De melyik mappa ez,nem tudja valaki? Ha jók az infóim rutyika68, nem te tudsz ilyen portolgatós megoldásban segíteni? Nagyon hálás lennék neked ha ebben tudnál nekem segíteni.
Meg még egy olyan kérdésem lenne ha esetleg tudod hogy nekem nagyon tetszenek a CMwallpaper háttérképek, de szeretném az appba lecserélni őket. Próbálkoztam de akkor nem települt fel az app ha lecseréltem benne a képeket. Ennek van esetleg valami leírása a neten hogy kell ezt módosítani hogy saját háttérkép packot hozhassak létre ahogy a cmwallpapernél is van?
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
-
Norby86
őstag
Nem egészen így értettem. Bocs hogy kicsit félre érthetően fogalmaztam, szóval a lényeg nekem az hogy van a cmwallpaper.apk amiben vannak a képek ha kibontom zipben őket, ezeket a képeket ha felül írom saját képeimmel amiknek szintén 640*480 a méretük és 107*80 a kis small kép mérete szóval egyezik az eredeti cmwallpaperben található képek méretével az általam be rakott kép, ő valamiért nem szereti mégsem azt ha be van rakva egy másik kép, tehát nem a gyári található az appba mivel akkor nem telepiti fel a cmwallpaper.apk-t. Szóval módosítani szeretném az app tartalmát de nem tudom hogy hogyan tudnám úgy módosítani a képeket benne hogy azt fel is telepítse nekem.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Persze, erre figyeltem. Arra gondolok bár ezt hülyeségnek tartom hogy a fájl mérete miatt nem tetszene neki? Mert amik eredetileg benne vannak 640*480-as képek azok 125kb-os képek max én meg ilyen 240kb-os méretűeket rakok bele, de hát ennyire tudom összetömöríteni a képet 640*480-ba. Túl jó minőségűek. Bár kétlem hogy ezt nem szeretné.
-Norbi-
-
mm89
őstag
válasz Norby86 #31558 üzenetére
Pedig lehet hogy az a a baja...
Volt régebben valaki, aki megpróbált egy appban képeket lecserélni, de nem jött össze neki, és azt hiszem hogy a fájlméret volt a gond. De nemtom hogy azt hogy kéne beállítani neki, hogy annyi legyen.
Persze ez csak akkor igaz, ha az összes eredeti kép mérete 125kb. Mert az nyilván nem a véletlen műveELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Norby86
őstag
Lehet,nem tudom, bár az összes kép más méretű, az a baj hogy a többi fájlt nem tudom megnyitni normálisan mert olyan karakterkódolást használ amit semelyik jegyzettömb vagy hasonló program nem ismer fel normálisan, így szerkeszteni sem tudom. Kár nagyon ezért,mert így saját háttérképeim egy csokorba gyűjthettem volna. Mondjuk biztos van valami megoldás erre,mert nem csak cmwallpaper.apk van hanem már NextGeneration_Wallpapers.apk is létezik amit más csinált.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Köszi, ezt igazából már próbáltam, de csak ki meg becsomagolni lehet vele apk fájlokat. Én erre sima winrart használok csomagolgatásra. De ilyen classes.dex stb. apk-ban található fájlokat nem tudom úgy megnyitni hogy túl sok értelmes karaktert lássak, leginkább krikszkrakszokat látok.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Hű, ez sikerült! Szinte el sem hiszem, az apk toolban kellett rámennem a sign apk-ra és kreált bele újra egy meta-inf mappát ami után már fölismeri rendesen végre a képeket és fel is települt. Szuper!
-Norbi-
-
kern.kz
csendes tag
Rutyinak mégegyszer köszi a segítséget és a türelmet!!!!!!
-
Slukkica
őstag
Sziasztok kedves forumtagok.
Ne haragudjatok az off-ért.
Eladnám szerettett Spica-omat. Új szerelem miatt(Desire)!
Gyári független fehér, garanciás,kifogástalan állapot!
Képek:
http://www.flickr.com/photos/60743876@N02/with/5539754255/
Ha valakit érdekel bővebb infót adok.
Üdvözlet₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
BT83
csendes tag
válasz rutyika68 #31552 üzenetére
Szia!
Köszönöm a linket! Az az igazság, hogy olvasgattam már a rom cseréről és nekem egy kicsit bonyolult, mivel először van ilyen telóm és nem is olyan régóta. Elolvasom amit küldtél és utána jelentkezek. Remélem menni fog, mert minél többet ki szeretnék hozni ebből a készülékből. Addig is köszi!
-
galaxy07
tag
Tudna mondani valaki egy jó kis lépésszámláló programot,ami spicán is jól működik!
Köszi...
-
Aranygyerek
aktív tag
Üdv
Segítség kellene.Nem tudok belépni a telefonomba,mivel túl sok minta berajzolás történt.(Anyukámnál maradt a telefonom tegnap és hajnalban ébresztette és megpróbáltak belépni ,hogy kikapcsolják. Most kaptam vissza.) Valami jelszót ,email címet kér szerintem nekem nincs t-s email címem,vagy ha van én arra nem emlékszem. Meg lehet valahogy ezt oldani?Privire válaszolni illik.
-
mm89
őstag
válasz Aranygyerek #31573 üzenetére
Milyen mintaberajzolás? A billentyűzár?
Vedd ki az akksit, amikor bekapcsol akkor nem zár le rögtön.. (már ha ez volt a baj)
Amúgy milyen t-s e-mail címre gondolsz?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Aranygyerek #31575 üzenetére
1.próbáltál beírni neki valamilyen létező email címedet? (hátha küld rá valamit)
2. Van hozzárendelve google fiók? (mármint a telefonhoz)
3. Milyen rom van rajta? Lehet hogy feloldja a bill. zár gomb hosszan nyomása is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
válasz Aranygyerek #31577 üzenetére
1. másik telefonról a lezáródott telefont felhívni
2. a lezáródott telefonon a hívást felvenni
3. Back gomb (kijelző alatt jobb oldalon)
4. Menu gomb (kijelző alatt bal oldalon)
5. Biztonsági beállításokban a lezáróminta kikapcsolása
6. Hívás megszakítása -
Lacc<cs:s>
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Régebben volt egy olyan problémám hogy nem tudtam használni a bluetooth-ot a telefonon de akkor még az 1.5-ös android volt a telefonon azóta frissítettem 2.1-re és félig meddig meg is oldódott a problémám, most már képet tudok küldeni de mondjuk zenét már nem se programot, próbálkoztam már mindenhogyan de nem nagyon jött össze a dolog, most megpróbáltam a bluetooth file transfer nevű programmal de az meg nem tud csatlakozni a másik telefonhoz. Nem tudom mit kellene csinálnom, meg nem is nagyon értek annyira ezekhez a telefonos dolgokhoz de szerintem erre már rájöttetek még a frissítés is elég döcögősen ment, de az legalább összejött még a kritikus hiba ellenére is xD Szóval ha bárki bármilyen módon a segítségemre tud lenni azt nagyon szépen megköszönném! -
mm89
őstag
válasz Lacc<cs:s> #31581 üzenetére
Marketről telepítsd az Astro file managert, meg hozzá a bluetooth modult, hátha azzal jó lesz.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
-
mm89
őstag
válasz Lacc<cs:s> #31583 üzenetére
Érdekes.. akkor nem tudok segíteni, mert nem használok/nem is használtam gyári 2.1 -et. Ez volt az egyetlen tippem.
-
gubee
tag
Sziasztok!
A problémám sajnos nem oldódott meg a szenzorral kapcsolatban...
Ha elindítom a sleep as an droid-ot akkor elég rövid időn belül teljesen behal a szenzor. korábban midnen frankó volt. most cm8.3 van fenn és yonip 11 16bit-es
az imént felraktam akmd_v.2-t még nem teszteltem...
van tippetek mi lehet a baj?
KösziLehet hogy most már tárgytalan a kérdés, mert felcsillant a reménysugár hogy így működni fog
[ Szerkesztve ]
"Ha ezt előre tudom, inkább órásnak megyek" Albert Einstein
-
törölt tag
Azt mondja az Android billentyűzet, hogy csúsztasd az ujjad a space billentyűn a nyelvváltáshoz. De hogyan? Én már csúsztattam ide-oda, de még mindig angol. Engedélyeztem a magyart a beállításoknál.
-
mm89
őstag
válasz #09908736 #31590 üzenetére
Azért mert nincs beállítva több nyelv. A billentyűzet beállításainál (ahol látod kiírva ezt hogy csúsztatva válthatod, arra nyomj rá és várj pár másodpercet, mire betölti a nyelveket) ki tudod pipálni hogy milyen nyelvek között akarsz váltogatni.
-
galaxy07
tag
helló! remélem tudtok segíteni! a spicámon 2.1 (rootolt) android van 1.3.1 samdroidos rommal, szeretnék feltenni valami fürgébb romot! esetleg CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.3 vagy a 2.2.1 samdroit!! melyiket ajánljátok? és az örök nagy-kérdés ezt hogyan tudom megtenni? segítségetek előre is megköszönöm
...
-
mm89
őstag
válasz #09908736 #31595 üzenetére
Az lehet, de ha csak a magyar van neki bepipálva akkor nem tudsz váltogatni. Én engedélyeztem a magyart meg az angolt és akkor a space gombon lett jobbra balra egy egy nyíl és ha elhúzom rajta az ujjam akkor vált nyelvet (ki is írja a space közepére a nyelvet).
-
Lacc<cs:s>
csendes tag
hali!
az lenne a kérdésem hogy a flash mennyi ideig tart normál körülmények között?
mármint amíg az egy ops fájlt és a négy tar fájlt beteszem és elindítom, aztán elkezdi a teendőket, és ez mennyi ideig fog futni? -
misiblue
csendes tag
válasz Lacc<cs:s> #31599 üzenetére
Szia, nálam kb. 1,5-2 perc néha kicsit több de ha 4-5 percnél tovább tart akkor elölről kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest