- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz rutyika68 #32751 üzenetére
Feldobtam...
De tudsz csinálni ehhez egy remove packet?
(volt fennt ennek a modnak a doles féle verziója, ami után ha visszatettem egy "régi" modot, a kikapcsolómenü eltűnt/fagyott a teló mivel nem volt benne a hivatkozott tartalom
Doles meg azt írja, van már remove, de a feltöltés sokáig tart.... )
Ja és jó a táma, de a lehúzott notificatoin barban a futó appok háttere szürke, és ez kicsit kilóg az összképből... megoldható a fekete háttér ide?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Koocka
tag
válasz kovacszk #32663 üzenetére
Sajnos ugyan ezzel a verziójú iGOval csinálja nekem ezt... próbáltam régebbivel is, azzal is ugyanez... maradnak az alternatívák, sygic vagy copilot. sygic megy szépen, rengeteg funkció, de én néha elveszek benne, meg a sok funkció ellenére érzésre fapados, lehet az igonál gyengébb grafika miatt... copilotot majd megnézem amint lesz időm.
-
csabi10
senior tag
A marketen csak kártyával lehet fizetni? A paypal-t jobban szeretem, erre nincs lehetőség?
-
rutyika68
őstag
válasz BalanceR #32752 üzenetére
Nem jó a fekete, mert van pár app ami fekete betűt használ az értesítési sávban, pl..Power AMP, ezért csináltam szürkére.
Visszavonás..RamoveETDmenu for Original_SpicaclairV1.5
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
válasz csabi10 #32757 üzenetére
Igen, mert ott be tudod állítani hogy külföldi marketen vásárolj. Beállítás menete.
-
rutyika68
őstag
Feltettem a ADW ex újabb verzióját, van benne normális home végtelen görgetés.
-
mm89
őstag
-
janes74
senior tag
A Rutyika féle 2.1Honeycombot tettem fel+EXT2+Dalvik to cache.2d-3d driver kell neki vagy benne van?Esetleg mit kell még feltenni?(Flash+root megvolt előtte,wipe data is)
-
Elek23Elek23
tag
hello. elmondanátok, h mik azok a dolgok amivel téglát lehet csinálni a telóból? nehogy véletlenül elkövessem bármelyiket is.... köszi
-
zseko
veterán
válasz Elek23Elek23 #32774 üzenetére
Kb. 150KB-nál nagyobb bootlogóval biztosan sikerül tönkrevágni, másról én nem nagyon tudok.
HR24.hu
-
rutyika68
őstag
válasz Drachoo #32773 üzenetére
Melyikre gondolsz? (froyo2.2), (eclair2.1)?
HoneycombMod 2.1.1
HoneycombMod SGM 2.2.1" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
zseko
veterán
Az faja. Nekem mondjuk a yonip_v17A vált be eddig a legjobban, igaz aksi időben vannak jobbak is, meg olyanok is amikkel működik a 3G, de ezzel legalább normálisan megy az iGO.
Próbáltam az spb shell-t, elég érdekesen nézett ki... Kár hogy nem csinálják meg erre a felbontásra csak a nagyokra.
Amióta nem az eredeti szoftvert használom a telefonon mindig problémáztam, hogy nem megy fel a redbullmobile oldalra, vagy azt írja, hogy nem magyarországról csatlakozok fel. Ma bent voltam egy telenor üzletben és végignyomkodtam az összes redbullmobile telefont, mindegyik ugyanezt csinálta.. szóval a szolgáltatónál van elcseszve valami.
HR24.hu
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy néha a teló nem reagál semmire. Hiába nyomogatom a gombokat nem kapcsol be a kijelző, csak akksi ki-be után hajlandó újra elindulni. Viszonylag ritkán csinálja de eléggé idegesítő. Illetve néha az is előfordul, hogy zenét hallgatok, de a kis spica úgy gondolja, hogy inkább ő mondja meg mit hallgassak és elkezd őrült mód váltogatni.
Ezt a modot használom: SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3 HoneycombMod Eredeti kernel, régi videó.Ezeken kívül nagyon meg vagyok elégedve a telóval. Esetleg tegyek fel másik modot?
-
csabi10
senior tag
válasz BalanceR #32548 üzenetére
Valaki megtudja mondani hogyan kell a Widgetsdroiddal oda fel tenni a widgetet?
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz rutyika68 #32794 üzenetére
Nagyon köszi!
MÁS:
Nem tudom, nálam van-e valami b@sz, vagy a Gmail sz@araxik, de a Gmail kliens azt mondja, no connection, és levelek se ki, se be,pedig minden más kommunikál . (market/böngésző....)
Volt reboot, se wifin, se 3Gn nem megy.....
Tapasztalt már valaki hasonlót? Ötletek? Megoldás?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
beci
őstag
Sziasztok.A Rutyika fele honey van a telomon.Az Android system info progit nyugodtan torolhetem?Valamint a gyari bongeszo gomb megoldhato valahogy,hogy az operat nyissa meg alapbol,ne a gyarit a fokepernyon jobb alul.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Tutu7030
veterán
Persze,hogy megoldható.
Hosszan "nyomd" az ikont a főképrenyőn,felugróban válaszd a "change shortcut" opciót, ott az "Applications"-t. kiválasztod az operát, és láss csodát!
/launcherpro esetén tuti ez a megoldás, a többit nem ismerem/LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest